Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی ان ان عربی، سخنگوی شرکت ویژه ساخت مواد منفجره در کشور آفریقایی موزامبیک اعلام کرد که نیترات آمونیوم منفجر شده در بندر بیروت متعلق به این شرکت بوده است که از چند سال قبل در این بندر توقیف شده بوده است.

او که به دلیل حساسیت موضوع نخواست نامش فاش شود به سی ان ان گفت: بار نیترات آمونیومی که منجر به انفجار در بندر بیروت شد، مربوط به شرکت ما بود که از گرجستان می‌آمد، اما به کشور ما نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شرکت مذکور افزود: این محموله ویژه ساخت مواد منفجره برای شرکت‌های معدنی بود که حدود هفت سال پیش در بندر بیروت مصادره و توقیف شد.

او تاکید کرد: بار‌ها درخواست دریافت محموله را دادیم، اما نرسید و این مسئله شایعی نیست و ما هزینه این مواد این کشتی را پرداخت نکردیم، زیرا آن را دریافت نکردیم و به جای این بار گمشده، محموله دیگری سفارش دادیم.

سخنگوی شرکت موزامبیکی در خصوص مدت زمانی توقیف این کشتی ابراز تعجب کرد و افزود: این ماده‌ای نیست که بتوان بدون هیچ استفاده ای، آن را نگه داشت. این ماده بسیار خطرناک است و انتقال آن باید بر اساس استاندار‌های حمل و نقل ویژه انجام شود. این ماده اکسیده و برای تولید بمب استفاده می‌شود و مانند باروت نیست، باروت پایدارتر از آن است.

این شرکت موزامبیکی اعلام کرد که هر چند این کشتی حامل ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم بوده و این مقدار زیادی است، خیلی کمتر از مقدار مصرف شرکت‌های معدنی این کشور طی یک ماه است و برخی کشور‌های جهان مصرف سالیانه بیش از یک میلیون تن را دارند.

سخنگوی مذکور وقوع انفجار در بندر بیروت را مسئله‌ای وحشتناک و بسیار ویرانگر عنوان کرد و گفت: متاسفانه پیگیر اخبار هستیم و هر چند اسم ما در این کنار این حادثه است، ما هیچ نقشی در این انفجار نداشته ایم.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انفجار بیروت تحولات منطقه حوادث بین الملل بندر بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور

هیئت وزیران آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف را در جلسه ۱۴۰۲.۱۲.۱۶ تصویب کرده بودند که این آیین نامه اکنون جهت اجرا ابلاغ شده است.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان با اعلام این خبر گفت: محمد مخبر معاون‌ اول  رئیس جمهور « آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق نواحی و محلات مختلف » را که به پیشنهاد شماره ۱۴۸۴۳۱ مورخ   ۱۴۰۲.۷.۱۰وزارت آموزش و پرورش و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون جمهوری اسلامی ایران ارائه شده بود و در جلسه ۱۴۰۲.۱۲.۱۶  تصویب شد، جهت اجرا ابلاغ کرد.

وی افزود: در ماده (۴) بعد از عبارت «غیر مسکونی» عبارت بدون الزام به تغییر کاربری در موارد غیر استیجاری» اضافه می‌شود.

خان محمدی با اشاره به اینکه در ماده (۶) بررسی جوانب فنی و ایمنی ساختمان‌های موضوع این آیین نامه تغییر کرد، ادامه داد: بررسی جوانب فنی و ایمنی ساختمانهای احداثی یا تکمیلی و تأیید استحکام بنای این ساختمانها با رعایت ضوابط طراحی فضاهای آموزشی برنامه ریزی معماری همسان مدارس ابتدایی و متوسطه موضوع بخشنامه شماره ۹۵/۵۷۶۷۴۹ مورخ ۱۳۹۵.۳.۳۱ سازمان برنامه و بودجه کشور در چارچوب مقررات ملی ساختمان برعهده سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور و واحدهای تابع خواهد بود.

وی گفت: همچنین بررسی جوانب فنی و ایمنی ساختمانهای استیجاری و خریداری شده و تأیید استحکام بنای این ساختمانها در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه از جمله مقررات ملی ساختمان و با رعایت ضوابط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور حسب مورد با استفاده از ظرفیت مهندسان مشاور واجد گواهی صلاحیت از سازمان برنامه و بودجه کشور برعهده سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور و واحدهای تابع است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بیان کرد: در ماده (۱۱) بعد از عبارت و بناهای احداثی عبارت تکمیل اضافه می شود و تبصره این ماده حذف و تبصره 1 جدید با عنوان در مورد ساختمان مدارس و یا مراکزی که مطابق فرآیندهای مندرج در این آیین نامه استحکام بنا گرفته اند و توسط مؤسس دیگری اجاره یا خریداری می‌شوند به شرط منقضی نشدن تاریخ تأییدیه لحاظ جوانب فنی و ایمنی و استحکام بنای ساختمان تا زمان اعتبار تأییدیه اخذ مجدد تأییدیه یادشده ضروری نیست.

و تبصره 2  جدید در موارد فوق چنانچه حوادث غیر مترقبه مانند ،زلزله، سیل و طوفان رخ دهد، مؤسسان طبق اعلام سازمان، نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور ملزم به اخذ تأییدیه مجدد استحکام بنای ساختمان خواهند بود. به ماده یادشده الحاق می شوند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ معاون وزیر آموزش و پرورش اصلاح عبارت ظرف سه سال از تاریخ لازم الاجرا شدن این آیین نامه به عبارت حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۵ را تغییر ماده (۱۲) آیین نامه دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بندر چابهار پذیرای هزاران گردشگر و طبیعت گرد از اقصی نقاط کشور
  • بهترین اتفاق حوزه کار در سال گذشته
  • جابه‌جایی نزدیک به ۲ میلیون مسافر هوایی در نیمه نخست تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳
  • ابلاغ آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • محاسبه مالیات بر ارزش افزوده با نرخ ۱۰ درصد
  • راه اندازی سامانه پایش حاکمیت شرکتی در توانیر
  • همکاری سازمان بنادر با نیروی دریایی صمیمی بوده است
  • بیروت ؛ ابراهیم معلوف
  •  ارائه لایحه پیشنهادی اصلاح ​موادی از قانون کار برای تعیین مزد کارگران 
  • تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام