Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، منابع دیپلماتیک آگاه سازمان ملل می‌گویند شورای امنیت هفته آینده قطعنامه آمریکا به منظور تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را رد خواهد کرد.

در حالی که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا بار‌ها اعلام کرده برغم مخالفت روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی خود را به تصویب خواهد رساند، دیپلمات‌های سازمان ملل می‌گویند مخالفت با قطعنامه فعلی آمریکا به حدی گسترده است، که واشنگتن بعید است بتواند ۹ عضو دائم و غیردائم شورای امنیت برای مقابله با حق وتو روسیه و چین را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفته یکی از دیپلمات‌های سازمان ملل، قطعنامه آمریکا یک وضع حداکثری را درباره ایران در نظر دارد. بنا به گفته این منابع دیپلماتیک، پیش نویس قطعنامه آمریکا ممنوعیت‌هایی فراتر از مقررات فعلی فروش تسلیحات ایران، که در ۱۸ اکتبر به پایان می‌رسد، را در نظر دارد. خبرگزاری فرانسه براساس متن پیش نویس قطعنامه آمریکا می‌نویسد در این پیش نویس واشنگتن خواستار تمدید نامحدود تحریم‌های تسلیحاتی ایران شده و در آن لفاظی‌های جنگ طلبانه بکار برده است.

دیپلمات‌های سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی در خصوص قطعنامه ضد ایرانی آمریکا، آن را تهدیدی برای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ارزیابی می‌کنند. زیرا ایران اعلام کرده حق دفاع از خود دارد و تمدید تحریم‌های تسلیحاتی به معنای پایان برجام است. دیپلمات‌های سازمان ملل تاکید کردند تمرکز باید بر حفظ برجام باشد. این تنها راه تأمین اطمینان در مورد ماهیت کاملاً صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران است.

ناظران سیاسی می‌گویند با نزدیک شدن به مهلت اتمام تحریم‌های تسلیحاتی ایران، شکاف میان آمریکا و متحدانش می‌تواند به نارضایتی دو جانبه میان آن‌ها در نشست آتی شورای امنیت بینجامد.

آمریکا اکنون که از تصویب تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران در شورای امنیت مایوس شده، طرح عجیب و تخیلی‌ای در سر دارد. با اینکه آمریکا به طور رسمی و طی بیانیه از سوی رئیس‌جمهور آمریکا از برجام خارج شده است، قصد دارد تا از بندی که در توافق هسته‌ای است استفاده کند و تحریم‌های تسلیحاتی علیه کشورمان را تمدید کند، موضوعی که کاملا مضحک به نظر می‌رسد؛ چراکه استناد آمریکا به بندی از توافق که دیگر در آن حضور ندارد، کاملا غیرمنطقی به نظر می‌رسد. هرچند که آمریکا از این دست ادعا‌های غیرمنطقی هم کم نداشته است.

آمریکا در تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران، قطعنامه خود را در نشست هفته آتی شورای امنیت ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحریم تسلیحاتی ایران شورای امنیت توافق هسته ای ایران تحریم های تسلیحاتی ایران تمدید تحریم های تسلیحاتی دیپلمات های سازمان ملل قطعنامه آمریکا شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تسلیحاتی یک میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین

خبرگزاری رویترز امروز (سه‌شنبه) به نقل از ۲ مقام آمریکایی خبر داد که ایالات متحده در حال آماده‌سازی بسته کمک نظامی یک میلیارد دلاری برای اوکراین است.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، به گفته این مقامات که به شرط ناشناس ماندن صحبت کرده‌اند، این بسته کمکی شامل وسایل نقلیه، مهمات دفاع هوایی «استینگر»، مهمات اضافی برای سامانه‌های موشکی توپخانه با تحرک بالا، مهمات توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری، مهمات ضد تانک «تاو» و «جاولین» و سایر تسلیحاتی است که می‌توانند بلافاصله در میدان جنگ مورد استفاده قرار گیرند.

رویترز خاطرنشان کرد که «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا از کنگره خواسته بود که ۶۰.۸ میلیارد دلار به اوکراین [برای مقابله با روسیه در جنگ] کمک کند، اما این طرح زمانی که جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان ایالات متحده ماه‌ها از پیشبرد آن خودداری کردند، به تعویق افتاد.

مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی به اتفاق آرا بسته ۶۰ میلیارد دلاری کمک نظامی به اوکراین را تصویب کرد.

علاوه بر لایحه کمک نظامی به اوکراین، مجلس نمایندگان آمریکا لوایح مربوط به کمک نظامی به رژیم صهیونیستی و تایوان، توقیف دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه به منظور ارائه آنها به کی‌یف و تحریم‌های جدید علیه چین را نیز به تصویب رساند.

این درحالی است که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد تصویب بسته کمکی ۶۰ میلیارد دلاری توسط مجلس ایالات متحده برای کی‌یف، وضعیت میدان جنگ تغییر نخواهد داد اما منجر به افزایش شمار کشته‌شدگان اوکراینی‌ها می‌شود.

در همین حال، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفت: تخصیص کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان، بحران جهانی را عمیق‌تر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، بسته کمک نظامی آمریکا ۹۵ میلیارد دلار است که ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف، ۲۶ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی اسرائیل و همچنین کمک های بشردوستانه به غیرنظامیان در مناطق درگیری از جمله نوار غزه و بقیه برای تایوان را شامل می‌شود.

کشورهای غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین در سال ۲۰۲۲ با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تحویل یک محموله کمک نظامی آمریکا به لبنان کمک‌های نظامی ۳۴۵ میلیون دلاری آمریکا به تایوان/ هدف: کمک به جلوگیری از حمله نظامی چین

دیگر خبرها

  • شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس نشانگر تحقق وعده‌های خداوند است
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند
  • بسته تسلیحاتی یک میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان
  • واکنش آرمین به وتوی عضویت فلسطین: شرم آور است
  • اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست
  • آرمین: شرم آور است
  • محسن آرمین: وتوى قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل شرم آور بود/ اسرائیل برای فلسطینی ها حق حیات قائل نیست