Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد وحیدنیا مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین جزئیات از افزایش تعرفه‌های جلسات روانشناسی و مشاوره در سال ۹۹، اظهار کرد: طبق قانون سازمان نظام روانشناسی، ارائه پیشنهاد تعیین تعرفه‌های جلسات مشاوره و روانشناسی به هیأت دولت، بر عهده این سازمان است، اما ارائه خدمات روانشناسی از وظایف سازمان بهزیستی تلقی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بعد از اینکه پیشنهادها برای تعیین تعرفه در سال جاری به هیأت دولت می‌رسد، توسط هیأت وزیران بررسی شده و در نهایت تصویب و ابلاغ می‌شود، افزود: سال گذشته این اتفاق نیفتاد، به طوری که سازمان نظام روانشناسی بدون طی مراحل قانونی، تعرفه‌ها را در سایت خود قرار داد بود.

مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور افزود: با همکاری سازمان حمایت از مصرف کنندگان به این موضوع ورود کردیم و با توجه به تأخیر پیش آمده در تعیین تعرفه‌های سال جاری، دولت نیز به این موضوع ورود کرد.

وحیدنیا گفت: سازمان بهزیستی پیشنهادهای مربوط به تعرفه‌ جلسات مشاوره و روانشناسی سال جدید را ارائه کرده و از مراکز مشاوره و روانشناختی‌ نیز بازدید صورت گرفته است تا مبلغ تعرفه براساس شرایط مراکز باشد. در کمیسیون اقتصادی دولت هم پیگیری‌های لازم انجام شده است و امیدواریم به زودی تعرفه‌های سال جدید را به مراکز مشاوره و روانشناسی ارائه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: مراکز مشاوره و روانشناسی هنوز براساس تعرفه‌های سال گذشته فعال هستند و این مسأله باعث نارضایتی این مراکز شده است.

بیشتر بخوانید

جزئیات تعرفه های جلسات مشاوره از زبان بهزیستی جزئیات میزان تعرفه‌های روانشناسی برای سال ۹۹ اعلام شد تنها مرجع صدور مجوز مراکز روانشناختی بهزیستی است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعرفه روانشناسی جلسات مشاوره مراکز مشاوره و روانشناسی مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی جلسات مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است

 حمید داودی راد  بیان کرد: نقش مراکز مشاوره کارآفرینی در جهش تولید و مردمی‌سازی، هدایت، تمرکز، پیگیری ایجاد برنامه کار، پیداکردن و ارائه راهکار و برنامه‌ریزی است، مراکزی متشکل از اساتید، صاحب‌نظران و پیش‌کسوتان متعهد و متخصص و صاحب‌تجربه و جوانان متعهد، متخصص و آشنا با فضای کسب‌وکارها و دستگاه‌های اجرایی کشور است که امورات را پیگیری می‌کنند.
 
 وی افزود: مراکز کارآفرینی با شناسایی، گزینش و سازماندهی مناسب ظرفیت‌ها به‌صورت تشکل‌های حرفه‌ای و با ایفای نقش تسهیلگری می‌توانند حلقه بین حاکمیت و مردم در حمایت و رهبری در مسیر تحقق جهش تولید و مردمی‌شدن اقتصاد باشند.
 
 مدیر مرکز کارآفرینی شتاب پایدار تصریح کرد: مراکز مشاوره کارآفرینی متناسب با تخصص و تجربه خود می‌توانند برای کمک به متقاضیان با ایجاد و توسعه یک کسب‌وکار نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.
 
 وی اظهار کرد: آموزش و مشاوره برای توانمندسازی متقاضیان، احیای کارآفرینی و پیگیری امور فعالین اقتصادی، اخذ مجوز و دریافت تسهیلات برای تکمیل هر یک از بخش‌های زنجیره ارزش، کمک به صادرات و واردات محصولات تولیدی و رساندن محصول باکیفیت و قیمت مناسب به دست مصرف‌کننده، می‌تواند برای ایجاد یا توسعه یک کسب‌وکار نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.
 
 حمید داوودی راد ضمن اشاره به جایگاه مهم مراکز کارآفرینی در خصوص ویژگی‌های این مراکز افزود: از مراکز مشاوره به‌عنوان تسهیلگر و نهادهای واسط میان حلقه حاکمیت و کارآفرین می‌توان نام برد، در این باره می‌توان به مواردی نظیر مشاور معتمد برای کارآفرینان نیازمند حمایت، متخصص در یک یا چند موضوع، قابلیت ارتباط‌گیری مناسب با بدنه ادارات دولتی، قابلیت پیگیری امور کارآفرینان در سطح ادارات دولتی، آشنا با ضوابط و مقررات و وضعیت محیط کسب‌وکار و توانمند در جذب سرمایه برای رونق تولید مردمی اشاره کرد.
 
 عضو هیئت‌رئیسه صنف مراکز مشاوره کارآفرینی یادآور شد: مردمی‌سازی اقتصاد به معنای ایجاد زمینه برای مشارکت گسترده مردم در فعالیت‌های اقتصادی است، این مشارکت می‌تواند از طریق سرمایه‌گذاری، تولید، کارآفرینی و مصرف صورت گیرد.
 
 وی تشریح کرد: مردمی‌سازی اقتصاد مزایایی چون افزایش بهره‌وری، کاهش فساد و رانت و توزیع عادلانه درآمد برای کشور دارد، در مجموع مردمی‌سازی اقتصاد یک هدف بلندمدت است که تحقق آن نیازمند تلاش و همکاری همه‌جانبه دولت، مردم و بخش خصوصی است.
 
 مدیر مرکز کارآفرینی شتاب ادامه داد: مردمی‌سازی اقتصاد به معنای خصوصی‌سازی نیست و به معنای مشارکت گسترده مردم در فعالیت‌های اقتصادی است و این مشارکت می‌تواند از طریق سرمایه‌گذاری، تولید، کارآفرینی و مصرف صورت گیرد.
 
 وی دررابطه‌با اقدامات مراکز کارآفرینی گفت: خدمات مراکز مشاوره کارآفرینی به‌عنوان یکی از راه‌های مردمی‌سازی اقتصاد است که می‌تواند از طریق اقداماتی انجام شود که آن اقدامات شامل، دخالت کمتر دولت در بخش اقتصاد، ایجاد فضای کسب‌وکار مناسب و آموزش به مردم در زمینه اقتصاد است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • ارائه ۵۱ هزار مشاوره تلفنی در‌ بهزیستی البرز
  • روز روانشناس ۱۴۰۳ + تاریخ و تعریف رشته مشاوره و انواع Psychology
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند
  • چه زمانی برای تست روانشناسی به مراکز مشاوره مراجعه کنیم
  • ارایه بیش از ۵۱ هزار مشاوره تلفنی رایگان در البرز
  • برقراری بیش از ۵۱ هزار مشاوره تلفنی رایگان با بهزیستی استان البرز
  • نهادینه‌سازی جایگاه مشاوره و روانشناسی در جامعه ضروری است
  • رفع مسائل کسب و کار و توسعه ایده استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ارائه مشاوره رایگان روانشناسی در مراکز سراج/ فعالیت ۸۳ مرکز