Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@07:41:06 GMT

خطر ریزش بخشی از یخچال‌ طبیعی آلپ و ممنوعیت تردد

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۶۰۹۰

خطر ریزش بخشی از یخچال‌ طبیعی آلپ و ممنوعیت تردد

عبور و مرور در بخش ایتالیایی یخچال طبیعی «مون بلان» در رشته کوه های آلپ و نزدیک به دره کوچک «وال فرت» در پی تشدید گرما طی سه روز متوالی از روز گذشته (جمعه) ممنوع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، این تصمیمِ مقام های محلی در پی نگرانی از تشدید گرما و احتمال ذوب شدن یخچال های طبیعی در این منطقه گرفته شده است که می‌تواند موجب ریزش آن روی مناطق مسکونی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو ۷۵ نفر از این منطقه تخلیه شدند که ۲۰ نفر از آن‌ها ساکنان منطقه و بقیه گردشگر بودند.

بنابر اظهارات مقام های محلی، حجم توده یخی که احتمال جدا شدن آن می‌رود، حدود ۵۰۰ هزار مترمکعب تخمین زده می‌شود. به همین دلیل دستور اجباری و اضطراری برای تخلیه ساکنان شهر کورمییر برای مدت ۷۲ ساعت صادر شده است.

این در حالی است که اوضاع در این منطقه در روز جمعه کاملاً عادی بوده و گروه‌های توریستی در خیابان‌ها در حال گشت و گذار بودند.

بنابر گزارش یورونیوز، اقدام های نظارتی در این منطقه از سپتامبر و اکتبر سال ۲۰۱۹ شکل گرفت که احتمال سقوط بخشی از یخچال «پلان پینسو» شهر را تهدید می‌کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلپ یخچال طبیعی ذوب شدن یخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار هکتار اراضی حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات است

پیمان فیروز نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آبان ماه ۱۴۰۲ در حوضه زاینده رود بین ۳۸ هزار هکتار تا ۴۰ هزار هکتار کشت پاییزه غلات گندم و جو انجام شده که بخشی به طور مستقیم از محل شبکه آبرسانی رودخانه زاینده رود آب دریافت می‌کنند و بخشی با استفاده از آب‌های زیر زمینی و چاه‌هایی که وجود دارد آبیاری می‌شوند.‌

وی با بیان اینکه کشت پاییزه به هنگام انجام شد و وضعیت سبز مزارع بسیار عالی بود، افزود: با وجود این متأسفانه، پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر بارندگی مطلوب در پاییز و زمستان محقق نشد و تقریباً تا اواخر بهمن ماه وضعیت بسیار نگران کننده‌ای چه در منطقه و چه در سرشاخه‌های حوضه زاینده رود داشتیم و حتی برف هم نبارید و بارندگی‌ها بسیار کمتر از حد انتظار و میانگین بلندمدت بود که وضعیت کشت کشاورزان را بسیار نگران کننده کرد.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در همان زمان جلسه سازگاری با کم آبی در محل استانداری اصفهان تشکیل و قرار شد که آب برای آبیاری کشت هر چند محدود، باز شود تا کشت کشاورزان از بین نرود. پیش بینی‌ها مبنی بر بارندگی در اسفند اتفاق افتاد و بسیار خوب بود و کشت کشاورزان مراحل رشد را طی کرد.

فیروزنیا با اشاره به اینکه هواشناسی پیش‌بینی کرده بود که در فروردین بارندگی‌ها کاهش پیدا می‌کند، افزود: بارندگی در شرق اصفهان و حوضه زاینده‌رود رود کاهش یافت و از سوی دیگر باران با توجه به مرحله رشدی گیاه دیگر جوابگوی نیاز کشت نبوده و تصمیم بر این شد که آب سوم فروردین رهاسازی شود و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با توجه به کاهش بارندگی‌ها در حوضه زاینده‌رود نسبت به دوره بلند مدت، مجبور شدیم که با همکاری و تعاملی که بین کشاورزان و شرکت آب منطقه‌ای وجود داشت حجم آب کمتری در اختیار کشاورزان قرار گیرد که بخشی از کشت کشاورزان دچار مشکل شده است به طوری که در شهرستان‌های مختلف حوضه زاینده‌رود برای ۱۰ درصد، برخی مناطق ۲۰ درصد و برخی دیگر برای ۳۰ درصد از سطح زیر کشت آب رهاسازی شده است.

بخشی از اراضی غرب و شرق اصفهان از آب افتادگی دارند

فیروزنیا درخصوص میزان خسارت اراضی زیر کشت، خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های مختلف متفاوت است به طوری که در اراضی غرب اصفهان در فلاورجان کمی از آب افتادگی اراضی بیشتر است و یا در منطقه شرق اصفهان کم و زیاد دارد، برای مثال میزان خسارت در اراضی شهرستان اصفهان یا منطقه هرند متفاوت است و هنوز جمع بندی دقیقی از اینکه چقدر از کشت از آب افتاده نداریم ولی امیدوار هستیم که اگر آب به زودی باز شود حداقل بتوانیم حداکثر سطح زیرکشت را با کمترین خسارت حفظ کنیم.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار داشت: همه مسؤولان استان تلاش می‌کنند به نحوی کشت غله‌ای که در زمین وجود دارد را پیش ببرند که نه کشت به طور کامل از بین برود و نه اینکه آب به حدی رهاسازی شود که برای شرب و سایر مصارف دچار مشکل شود و شرکت آب منطقه‌ای پیگیر این قضیه است که بتواند حداقل نیاز کشاورزان را برای تأمین آب کشت آنان تأمین کند.

ضرورت بازگشایی آب در سریع‌ترین زمان ممکن 

وی خاطرنشان می‌کند: به هر حال مدیر حوضه آبریز زاینده‌رود در تهران مستقر است و برای بازگشایی آب باید مجوز از تهران گرفته شود، شرکت آب منطقه‌ای اصفهان پیگیر است مجوزهای لازم را برای حداقل آبی که می‌توانیم کشت را تا حدی به سرانجام برسانیم، بگیرند.

فیرورنیا تصریح کرد: حداکثر طی چند روز آینده باید آب باز شود زیرا از زمانی که اولین مزارع کشاورزی در نوبت دوم آب دریافت کرده تاکنون بیش از ۲۰ روز گذشته است و در اولین فرصت باید آب را باز کنند تا کشت حفظ شود.

کد خبر 6079460

دیگر خبرها

  • ممنوعیت کشت برنج در پارس آباد مغان
  • واردات روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم از ابتدای سال
  • ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین از جاده فرعی گردنه شهر پیر در زرین دشت
  • ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز ارتش در بندرعباس
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در جاده چالوس
  • ممنوعیت تردد موتور سیکلت ها در جاده چالوس
  • ۴۰ هزار هکتار اراضی حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات است
  • حمله موشکی سپاه به اسرائیل/ وضعیت سلامتی رهبر انقلاب چگونه است؟ / چرا کاظم صدیقی هنوز امام جمعه تهران است؟ / علت مرگ پرستو بخشی/ احتمال حمله اسرائیل به ایران
  • ممنوعیت برداشت گیاهان مرتعی و دارویی در کرمان 
  • هشدار قرمز هواشناسی:بارش شدید باران در نیمه جنوبی فارس