Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران گفت: سهم مرکز دفن پسماند آرادکوه در انتشار بوی نامطبوع در تهران حدود 20 درصد و سهم مجتمع های دامداری و دامپروری 47 درصد برآورد شده است.
محمدتقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در جلسه اخیر کارگروه مدیریت پسماند استان تهران با اشاره به اینکه عمده منشأ بوی نامطبوع در تهران از آرادکوه است، گفت: در صورت عدم انتقال این مرکز از سوی شهرداری، اداره کل محیط زیست استان تهران قانونا حق شکایت از شهرداری به مراجع قضائی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، با اشاره به مطالعاتی که از سوی یک تیم دانشگاهی از دانشگاه شهید بهشتی در سال 97 در خصوص تعیین سهم منابع مولد آلودگی بو در مسیر فرودگاه امام خمینی از جانب شهرداری انجام شده است، گفت: سهم مرکز دفن پسماند آرادکوه در این اندازه گیری آلایندگی حدود 20 درصد مشخص شده است.
نقش فاضلاب‌ها هم از آرادکوه در تولید بوی نامطبوع تهران بیشتر است
او با اشاره به اینکه خروجی این مطالعات از طریق اندازه گیری ها و شناسایی کانون‌های مولد بو مشخص می‌کند که بیش از 98 کانون آلایندگی در این مسیر وجود دارد، گفت: مجتمع‌های دامداری و دامپروری با سهم 47 درصدی بیشترین سهم را در انتشار بو در این بررسی دارند.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این اندازه گیری ها براساس مدلسازی، نقشه پخش و پراکندگی بو به صورت مجزا از هر کدام از منابع و به صورت تجمعی تهیه شده است، افزود: حتی نقش فاضلاب‌ها هم از آرادکوه در تولید بوی نامطبوع بیشتر ارزیابی شده است.
او با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های شهرداری تهران توسعه و ارتقای ظرفیت ایستگاههای میانی تفکیک و بازیافت پسماند در سطح شهر است، گفت: با فعال شدن این ایستگاه‌ها از دو سال گذشته دیگر پسماندهای حجیم در این ایستگاه‌ها تفکیک و بازیافت می‌شوند و حجم پسماندهای منتقل شده به آرادکوه از 8 هزار تن در روز به 5700 _ 6 هزار تن کاهش یافته است. اجرای طرح کاپ نیز به کاهش حجم پسماندهای منتقل شده به مرکز دفن کمک می‌کند.
او با بیان اینکه در دنیا برای مدیریت پسماند، دولت‌ها به روش‌هایی که ارزش اقتصادی ایجاد می‌کند روی آورده‌اند، بیان کرد: بازیافت، پردازش، تولید کمپوست، تولید انرژی از پسماند و جداسازی پسماندهای با ارزش از جمله این فعالیت هاست.
بهسازی آرادکوه در شرایط حاضر بهترین روش کاهش اثرات زیست محیطی
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه با جابه جایی مرکز دفن مسائل زیست محیطی آن از جمله انتشار بوی نامطبوع حل نمی‌شود، بیان کرد: برآوردها نشان می‌دهد، انتقال مرکز هزینه‌های سنگینی دارد ضمن اینکه ارزیابی زیست محیطی تعیین مرکز دفن جدید نیز حدود یک الی دوسال زمان می‌برد. بهسازی آرادکوه در شرایط حاضر بهترین روش کاهش اثرات زیست محیطی موجود است.
به گزارش خبرگزاری مهر، انصاری با اشاره به اینکه 15 سال پیش یک دریاچه شیرابه در محل دفن زباله کهریزک به وجود آمده بود که مساحت آن به 16 هکتار می‌رسید، گفت: با توجه به تدابیری که در سالهای گذشته اندیشیده شد، از جمله راه اندازی تصفیه خانه این دریاچه خشک شد.
بنابراین با توجه به شرایط فعلی در همین مکان ضمن بهبود وضعیت مدیریت پسماند و کاهش حجم پسماندهای ورودی، می‌توان مخاطرات زیست محیطی موجود را کاهش داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران بوی نامطبوع زیست محیطی محیط زیست مرکز دفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان گفت: روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان تولید و به مرکز پسماند و بازیافت همدان ارسال می‌شود.

مهدی آزاد افزود: در این مرکز با راه اندازی حوضچه‌های بازیافت بخش زیادی از پساب‌های زباله‌ها در حوضچه‌هایی جمع و به تدریج خشک می‌شوند.

او همچنین گفت: حوضچه سوم امروز وارد مدار تصفیه فاضلاب و با لایه ریزی مناسب مانع نفوذ پساب زباله به زمین شده است.

به گفته مدیر سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان، برای این حوضچه ۶ میلیارد تومان هزینه شده است و قرار است از طریق سرمایه گذار بخش خصوصی بخش زیادی از زباله از مبدا جدا و بازیافت شود.

دیگر خبرها

  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران
  • هر فرد می تواند سفیر محیط زیست باشد/ اعمال فرهنگ‌سازی راه حلی برای حفظ محیط‌زیست