Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-23@20:50:22 GMT

۱۰ دلیل مهم برای بیشتر مصرف کردن زردچوبه

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۷۰۵۸

۱۰ دلیل مهم برای بیشتر مصرف کردن زردچوبه

شاید پیش از این درباره فواید زردچوبه خوانده باشید؛ اما آیا با فواید بیشتر استفاده کردن آن آشنایی دارید؟

به گزارش ایرنا، زردچوبه خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد، آیا می‌دانید این خاصیت در بدن ما چه فوایدی خواهد داشت؟ با ما همراه باشید تا در این‌باره بیشتر بخوانید. شاید نظر شما را درباره این ادویه عوض کند و آن را بیشتر در سبد غذایی خود قرار دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. سرعت‌بخشی به کاهش وزن

قطعا زردچوبه به تنهایی برای کاهش وزن کافی نیست؛ ولی اگر شما در رژیم لاغری باشید یا برنامه ورزشی لاغری داشته باشید، زرد چوبه می‌تواند در سوخت و ساز بیشتر بدن شما را یاری دهد و موجب کاهش وزن بیشتر شود.

۲. آرتریت یا التهاب مفاصل بهبود می‌بخشد

در زردچوبه، پلی‌فنال وجود دارد. پلی‌فنال نوعی آنتی اکسیدان است که موجب کاهش التهابات در بدن می‌شود. التهابات مفاصل یکی از درد‌های رایج است که درصد پیدایش آن در افراد کهنسال یا برخی از جوانان بیشتر است. استفاده بیشتر از زردچوبه این خاصیت را دارد که این التهابات را تا حد زیادی درمان کند و درد را کاهش یابد.

۳. ضد افسردگی

گفتیم که پلی‌فنال موجود در زردچوبه موجب کاهش التهابات بدن می‌شود. پلی‌فنال در مورد حالات روحی ما نیز اثر دارد و تا حد بسیاری با افسردگی مقابله می‌کند. طبق مقاله‌ای که مجله نقد غذا و علوم تغذیه در سال ۲۰۱۹ منتشر کرده است، زردچوبه علائم بیماری‌های اضطرابی و افسردگی را کاهش می‌دهد.

۴. کمک به کاهش قند خون

طبق گرازش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، بیش از ۱۰۰ میلیون نفر از بزرگسالان در آمریکا، پیش زمینه دیابت یا به بیماری دیابت مبتلا هستند. ۲ نوع دیابت وجود دارد؛ یکی به دلایل ژنتیکی در ما به وجود می‌آید و دیگری به علت سبک زندگی اشتباه. پژوهشگران دریافتند که زردچوبه می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند و از آسیب به کلیه و سیستم عصبی جلوگیری کند.

۵. ضد آلزیمر

طبق گزارش ریدرز دایجست، مردمی که در هند زندگی می‌کنند نرخ آلزایمر کمتری نسبت به مردم اروپا و آمریکا دارند. به همین علت پژوهشگران قرص‌های مکملی از زردچوبه تهیه کرده و به بیمارانی که در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند تجویز می‌کنند.

 

۶. ضد سرطان

سرطان تجمع غیرعادی سلول‌های بدن است که ممکن است هر جای از بدن اتفاق بیافتد. در این راستا سیستم ایمنی بدن وارد عمل شده و سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد. خاصیت آنتی اکسیدان بودن زردچوبه از پیری و تکثیر غیرعادی آن‌ها جلوگیری می‌کند. در واقع سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و ضد سرطان خواهد بود.

۷. جلوگیری از کیست تخمدان

این ادویه پر فایده، در واقع خاصیت آنتی‌باکتریال نیز دارد و از عفونت‌های قارچی رحم جلوگیری می‌کند. سندرم تخمدان پلی کیستیک به واسطه‌ی یک اختلال در غدد درون‌ریز به وجود می‌آید. ماده کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضو موتاژن دارد که موجب برطرف ساختن این اختلالات در زنان می‌شود و همچنین عادت ماهانه را نیز منظم می‌کند.

۸. ضد کلسترول خون

زردچوبه با تری‌گلیسرید خون مقابله کرده و موجب کاهش سطح کلسترول خون می‌شود. این نوع چربی در خون به علت استفاده بیش از حد از چربی به وجود می‌آید. چربی‌هایی که ما می‌خوریم، ولی نمی‌سوزانیم. خوراک ما باید بر اساس فعالیت‌مان تنظیم شود.

۹. کاهش بیماری‌های قلبی

بیماری‌های قلبی بیشترین علت مرگ در سرتاسر جهان است. کورکومین موجود در این ادویه، موجب بهبود عملکر عضلات قلب شده و از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کند. با مصرف بیشتر این ادویه، احتمال بروز مشکلات قلبی و عروقی کاهش یافته و از بیماری‌هایی مانند سکته قلبی پیشگیری می‌کنید.

۱۰. مبارزه با مولکول‌های رادیکالی

کورکومین موجود در زرد چوبه باعث می‌شود رادیکال‌های آزاد که شامل مولکول اکسیژن هستند از بین بروند. این مولکول‌های رادیکالی در بدن، تعادل و خنثی بودن بقیه مولکول‌های را برهم زده و آسیب‌های زیادی از جمله مشکلات کبدی، پیری زودرس و بزرگ شدن تومور را به وجود می‌آورند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036sl

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زردچوبه خواص درمانی موجب کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرستانی‌ها کدام نوع نان را بیشتر مصرف می‌کنند؟

حجت بیرانوند با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۱۱ واحد نانوایی در لرستان، گفت: میزان مصرف آرد این واحد‌ها ۱۹۳ هزار و ۳۷ تن در سال است.

او اضافه کرد: میزان مصرف آرد خانه‌پزی در مناطق روستایی لرستان ۲۷ هزار و ۲۴۶ تن در سال ۱۴۰۲ و در مناطق عشایری نیز ۸ هزار و ۷۲۵ تن است.

مدیرکل غله و بازرگانی لرستان با بیان اینکه کل آرد مناطق روستایی شامل خانه‌پزی و مصارف نانوایی ۵۹ هزار و ۶۶۵ تن است، یادآور شد: ۱۶۰ هزار و ۶۱۸ تن آرد در مناطق شهری طی سال ۱۴۰۲ مصرف شده است.

 

او با اشاره به تجهیز تمام واحد‌های نانوایی در لرستان به کارتخوان هوشمند، بیان کرد: سهمیه آرد این واحد‌ها بر اساس تراکنش قابل‌قبول کارتخوان‌ها تخصیص می‌یابد.

بیرانوند با اعلام اینکه یک واحد نانوایی در مرکز لرستان نان کامل عرضه می‌کند، خاطرنشان کرد: تعداد واحد‌های نانوایی با آرد کامل در آیندۀ نزدیک افزایش می‌یابد.

مدیرکل غله و بازرگانی لرستان با تأکید به اینکه آمار دقیقی از دورریز نان در لرستان در دسترس نیست، خاطرنشان کرد: براساس مطالعات و تحقیقات انجام‌شده در کشور آمار مختلفی بین ۱۰ تا ۲۰ درصد بیان شده است.

او بیان کرد: سرانۀ مصرف آرد در لرستان ۱۴۴ کیلوگرم در سال و سرانۀ مصرف نان نیز ۱۷۸ کیلوگرم در حال حاضر است.

بیرانوند با بیان اینکه ۱۲۷۰ واحد نانوایی لواش، ۵۲۵ واحد نانوایی سنگک، ۴۱ واحد نانوایی تافتون، ۱۴۱ واحد نانوایی بربری و ۳۴ واحد نانوایی ساجی در لرستان، نان موردنیاز مردم را تولید و عرضه می‌کنند، اعلام کرد: نان لواش بیشترین مصرف را در این استان به خود اختصاص داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • لرستانی‌ها کدام نوع نان را بیشتر مصرف می‌کنند؟
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • درباره مزایا و معایب جراحی چاقی بیشتر بدانیم
  • این میوه‌ها از پرتقال بیشتر ویتامین C دارند
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع و دمنوش‌های لاغری
  • فریب تبلیغات دمنوش‌های لاغری را نخورید/بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع