Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@16:20:12 GMT

توزیع اتوبوس‌های تازه نفس در ۳۰ خط شهر اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۷۰۸۱

توزیع اتوبوس‌های تازه نفس در ۳۰ خط شهر اصفهان

شهردار اصفهان گفت: ۸۰ دستگاه اتوبوس جدید بر اساس عدالت اجتماعی در ۳۰ خط اتوبوسرانی توزیع شده تا تمام شهروندان در تمام نقاط شهر از این امکانات بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قدرت‌الله نوروزی امروز _شنبه ۱۸ مردادماه ۹۹_ در آئین آغاز خدمت رسانی ۸۰ دستگاه اتوبوس شهری که از طریق برنامه زنده تلویزیونی «زنده رود» برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته دولت از ارائه اوراق مشارکت برای حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس خبر داد که تعدادی از شهرها به سرعت اقداماتی در این راستا انجام دادند، اما شهرداری اصفهان علی‌رغم تمام مشکلات و موانع موفق به دریافت اوراق مشارکت به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شرایط کشور به دلیل تحریم‌ها در انبار کارخانه‌ها، اتوبوسی برای فروش وجود نداشت، از این رو با مدیران تمام کارخانه‌ها مذاکراتی انجام و در نهایت موفق به خرید یکصد دستگاه اتوبوس شدیم که ۸۰ اتوبوس امروز همزمان با عید غدیر خم وارد ناوگان شد و ۲۰ اتوبوس دیگر نیز در حال ساخت است.

شهردار اصفهان تصریح کرد: قیمت هر کدام از اتوبوس‌ها هنگام خرید یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بود، اما در حال حاضر هر دستگاه اتوبوس نزدیک به سه میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده و این اقدام به موقع شهرداری سبب سرمایه گذاری قابل توجهی در حوزه حمل و نقل عمومی اصفهان شد.

وی با بیان اینکه ورود اتوبوس‌های جدید در عرصه حمل و نقل هدیه ویژه‌ای برای شهروندان است، خاطرنشان کرد: این اتوبوس‌ها از استانداردهای لازم برخوردار است.

نوروزی گفت: ۸۰ دستگاه اتوبوس جدید بر اساس عدالت اجتماعی در ۳۰ خط اتوبوسرانی توزیع شده تا تمام شهروندان در تمام نقاط شهر از این امکانات بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به بودجه شش هزار میلیارد تومانی شهرداری در سال جاری، گفت: حدود ۵۰ درصد از بودجه امسال شهرداری صرف حمل و نقل عمومی شهر از جمله مترو و اتوبوسرانی می‌شود و اخیراً نیز برای اجرای پروژه تراموا ورود پیدا کرده‌ایم.

انتخاب مسیر ویژه دوچرخه سواری در مناطق ۱۵ گانه

شهردار اصفهان ادامه داد: مدیران مناطق ۱۵ گانه شهر ملزم به انتخاب مسیر ویژه دوچرخه سواری شدند تا یک شبکه دوچرخه سواری در شهر ایجاد و شهروندان به جای استفاده از خودرو سفرهای درون شهری خود را با این وسیله پاک انجام دهند تا آلودگی هوا و ترافیک کاهش یابد و آسایش و آرامش مردم تأمین شود.

وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای این سیاست‌ها و حمایت دولت و همکاری استانداری و اعضای شورای اسلامی شهر شاهد اتفاقات خوب برای مردم شهر اصفهان در حوزه حمل و نقل باشیم البته برای رسیدن به این هدف همه باید هوای شهر را داشته باشیم.

نوروزی با اشاره به بازسازی و نوسازی اتوبوس‌های شهر، گفت: در ناوگان اتوبوسرانی اصفهان ۱۴۰۰ دستگاه اتوبوس وجود دارد که از این تعداد ۹۶۰ دستگاه فعال و روزانه ۵۶۰ هزار مسافر را در شهر جا به جا می‌کرد، اما امروز به علت شیوع ویروس کرونا تعداد اتوبوس‌های فعال شهر به ۷۵۰ دستگاه کاهش پیدا کرده که روزانه به ۲۵۰ هزار مسافر سرویس‌دهی می‌کند.

وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با توجه به سابقه درخشان شهرداری در فرآیند بازسازی ۹۴ دستگاه اتوبوس در سال ۹۸، اصفهان را پایلوت بازسازی اتوبوس قرار داد، اظهار کرد: تفاهم‌نامه بازسازی ۷۰۰ دستگاه اتوبوس با حمایت دولت و تخصیص بودجه لازم امضا شد که در حال حاضر ۱۵۰ اتوبوس در حال بازسازی است و اگر تا پایان سال انجام شود اصفهان به استانداردهای لازم می‌رسد.

شهردار اصفهان اظهار کرد: اتوبوس‌های جدید که در حال حاضر ۸۰ دستگاه آن به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده، دارای استاندارد یورو ۴، کولر و رمپ ویژه برای استفاده افراد دارای معلولیت است.

کد خبر 437750

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان شهردار اصفهان قدرت الله نوروزی اتوبوس برنامه زنده رود اوراق مشارکت شهر کلانشهر شهروند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حمل و نقل عمومی دستگاه اتوبوس شهردار اصفهان ۸۰ دستگاه اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان

به گزارش خبرگزاری مهر، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، در مورد تاکسی‌های برقی گفت: یکی از دغدغه‌های جدی در حوزه شهری آلودگی هواست. در همین راستا شهرداری تهران به سمت برقی‌سازی حمل‌ونقل عمومی حرکت می‌کند. ما در شهر تهران ۸۰ هزار دستگاه تاکسی داریم که نزدیک به نیمی از آن‌ها خودروهای فرسوده بوده و گواهی صحت عملکرد ندارند. به همین خاطر یکی ازسیاست‌های اصلی دولت کنونی برقی‌سازی خودروهاست.

وی افزود: شهرداری تهران نسبت به وارد کردن خودروهای برقی اقدام کرده است. در سال ۱۴۰۳ شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی، ۲ هزار و پانصد تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی خواهیم بود. در واقع نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد کشور خواهد شد. تا به امروز نزدیک به ۱۰ هزار دستگاه خودروی برقی در دست انعقاد قرار گرفته است. همچنین هزار خودروی برقی پلاک ملی دریافت کرده و استانداردهای لازم برای فعالیت آن‌ها در ناوگان حمل و نقل عمومی فراهم شده است.

مالکی اظهار داشت: قیمت در نظر گرفته شده برای این خودرو تا کنون مبلغ ۱ میلیارد تا ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است. در این راستا تسهیلاتی از طریق شهرداری تهران برای تاکسی‌رانان در نظر گرفته و بازپرداخت در طی ۵ سال صورت می‌گیرد. همچنین خودروسازان نیز تسهیلاتی در این زمینه ارائه می‌کنند و با اقدامات دولت زمینه برای تهیه این خودروها برای رانندگان محترم فراهم می‌شود.

وی در مورد طریقه شارژ خودروهای برقی گفت: از سال گذشته تا به امروز در ۱۵ نقطه شهر تهران ایستگاه‌هایی برای شارژ خودروهای برقی نصب شده است. تا پایان سال ۱۴۰۳، ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه شارژ نصب خواهد شد. همچنین خودروسازان بر اساس توافق صورت گرفته به ازای هر ۳۳۰ خودرو، یک بخش تعمیرگاهی و ارائه خدمات پس از فروش نیز خواهند داشت.

همچنین علیزاده رئیس سازمان اتوبوسرانی شهر تهران اظهار داشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان حمل و نقل عمومی نوسازی نشده است. این موضوع باعث وقفه در تولید داخلی شده است. در حوزه مدیریت شهری، در سال گذشته بیش از ۴۵ درصد بودجه شهرداری به حمل و نقل اختصاص داده شد. امسال نیز حدود ۵۰ درصد بودجه به حمل و نقل تعلق گرفت.

وی افزود: بر اساس برنامه چهارم ما باید تا پایان سال ۱۴۰۴، تعداد ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال داشته باشیم. در سال گذشته ما ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس داشتیم که ۲ هزارمورد آنها دیزلی و بر اساس استانداردهای روز دنیاست. ۵۰۰ دستگاه دیگر برقی بوده و بناست تا پایان سال تحویل شهرداری داده شود. البته این ارقام تنها مربوط به تولید داخلی است.

علیزاده اظهار کرد: در پی سفر شهردار محترم تهران به چین، مذاکرات فشرده‌ای صورت گرفته و منجر به انعقاد قرارداد با یکی از شرکت‌های چینی شد. در همین راستا ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی ۱۲ متری برای ورود به ایران در نظر گرفته شد. لذا در مجموع تعداد اتوبوس‌های برقی ما، اعم از تولید داخلی و خارجی حدود ۵ هزار دستگاه خواهد بود. برنامه ما این است که این اتوبوس‌ها تا پایان سال وارد ناوگان حمل و نقل کشور شوند.

وی در مورد نوسازی دستگاه‌های حمل و نقل عمومی گفت: در سال ۱۴۰۲ ما حدود ۴۰۰ دستگاه را نوسازی کردیم. مجموعه حدود ۹۰۰ دستگاه مورد نوسازی قرار گرفته و وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کشور شدند. یکی از معضلات ما در آینده این است که تعداد اتوبوس‌ها در آینده به قدری بالا خواهد بود که با کمبود رانندگان پایه یک مواجه می‌شویم. با این حال تلاش ما بر این است که برنامه‌ریزی‌های لازم را در این راستا انجام دهیم.

کد خبر 6086353 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان
  • واژگونی اتوبوس در میمه با ۱۲ مصدوم
  • واژگونی اتوبوس در موته ۱۱ مصدوم داشت
  • تازه‌ترین آمار توزیع کارت کنکور/ آغاز برگزاری کنکور از پنجشنبه
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • تصادف در جاده حیران با ۵ مصدوم
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ