Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از میدیل ایست آی، گروهی از کارشناسان سازمان ملل روز جمعه طی بیانیه‌ای با ناکافی خواندن معافیت‌های بشردوستانه خواستار رفع تحریم‌های یکجانبه علیه کشور‌های از جمله ایران و یمن شدند.

کارشناسان سازمان ملل تصریح کردند معافیت‌های بشردوستانه نتوانسته راهی را فرا روی این کشور‌ها بگذارد و آن‌ها همچنان از دسترسی به درمان‌های حیات بخش و محافظت در مقابل همه گیری ویروس کرونا محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه کارشناسان سازمان ملل تاکید شد: تحریم‌های رنج و مرگ را برای مردم کشور‌های سودان، ایران، سوریه، یمن، ونزوئلا و کوبا به بار می‌آرود. تحریم‌های که به نام احیای حقوق بشر وضع می‌شود، در حقیقت باعث کشته شدن مردم و محروم شدن آن‌ها از حقوق اساسی خود می‌شود.

آلنا ووهان، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور تاثیرات منفی اقدامات یکجانبه می‌گوید تحریم‌های یکجانبه علیه این کشور‌ها باید لغو شود یا دست کم کاهش یابد، تا در بحبوحه شیوع کرونا مردم توانایی دسترسی به مایحتاج اولیه و مواد ضدعفونی کننده برای سالم ماندن را داشته باشند. بیمارستان‌ها نیز باید بتوانند تجهیزات بهداشتی و دستگاه‌های تنفسی را به منظور رسیدگی به بیماران تامین کنند. اقدامات یکجانبه تاثیر منفی بر بهره مندی انسان‌ها از حقوق اولیه و انسانی دارد.

پیش از این نیز در ابتدای همه گیری ویروس کرونا، صلیب سرخ جهانی، جوامع هلال احمر و چندین قانون‌گذار آمریکایی خواستار لغو تحریم‌های یکجانبه علیه کشور‌های مختلف شدند.

با این حال آمریکا، مدعی شماره یک حقوق بشر، نه تنها از توسل به ابزار تحریمی خود در بحبوحه شیوع کرونا دست برنداشته بلکه آن‌ها را نیز افزایش داده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان ملل شیوع کرونا تحریم های آمریکا کارشناسان سازمان ملل تحریم ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ها باعث قطع وابستگی‌های کشور به بیگانگان شد

ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با تبیین ابعاد مفهومی خودکفایی گفت: خودکفایی به معنای قطع ارتباط اقتصادی با خارج نیست بلکه مقصود از خودکفایی استقلال اقتصادی و رفع وابستگی به بیگانگان است.

وی افزود: موضوع تحریم‌ها نقطه عزیمت این سازمان برای قطع وابستگی‌های کشور به بیگانگان بود و تلاش‌های همکاران سازمان اقتصادی کوثر منجر به خودکفایی‌های بزرگ در حوزه‌های مهم اقتصادی شد.

فخاری با برشماری حوزه‌های متنوع کسب و کاری سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: به عنوان مثال در حوزه کشاورزی واردات دستگاه جوجه‌کشی که نقش بزرگی در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارد تحریم شد و این دستگاه را دیگر به ایران نفروختند، این اتفاق باعث شد همکاران ما تصمیم بگیرند که این وابستگی را قطع کنند، لذا از دل تهدید و تحریم تلاش‌ها برای کسب خودکفایی شکل گرفت و همکاران سازمان با نوآوری و خلاقیت نه تنها دستگاه جوجه‌کشی مرغ بلکه دستگاه جوجه‌کشی بوقلمون را نیز تولید کردند و مایه خرسندی است که دستگاه ایرانی تولید شده راندمان تولید را بهبود بخشیده و در بخش خصوصی نیز مورد استقبال واقع شده است.

وی همچنین گفت: مثال دیگر خودکفایی‌های استراتژیک سازمان تولید «لاین مرغ آمین» است، مرغ دارای چهار رده ژنتیکی است که بالاترین رده این سلسله «لاین» است که عالی‌ترین صفات و خالص‌ترین ویژگی‌های ژنتیکی را دارد. رده پایین‌تر مرغ اجداد و در مرتبه بعدی مرغ مادر و در حلقه آخر از این زنجیره، جوجه‌های به دست آمده از مرغ مادر یا جوجه یک روزه است که از آن مرغ گوشتی پرورش می‌یابد.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با اشاره به تحریم‌های سال ۱۳۹۸ و فرمان مقام معظم رهبری در زمینه توسعه امنیت غذایی کشور تصریح کرد: سازمان اقتصادی کوثر ضمن احیای لاین آرین با تولید لاین مرغ آمین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور را بالا برد و به جرأت می‌گوییم امروز تمام مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین می‌شود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد دیگر نیازی به واردات از کشور‌های دیگر نداریم.

فخاری در مورد خودکفایی در حوزه صنعتی اشاره کرد: شرکت جمکو توانست با تولید سه الکتروموتور عمودنصب، ضدانفجار و فوق سنگین سنکرون ضمن شکستن انحصار تولید این چند کالای پر اهمیت رکود و توقف در برخی صنایع مانند معادن نفت و گاز آب و برق را از چهره تولید ملی بزداید و موجب بهره‌وری و خودباوری شود، به گونه‌ای که میتوان ادعا کرد، در کشور هیچ الکتروموتوری مورد نیاز نیست.

وی با بیان توانمندی‌های جمکو افزود: حتی جمکو توانسته تعمیر الکتروموتور‌های پیچیده نیروگاه هسته‌ای را هم با موفقیت انجام دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • معافیت‌های مالیاتی باید هدفمند شود
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است
  • این کشور در شورای امنیت خواستار فوری تحریم اسرائیل شد
  • سنگ اندازی اسرائیل در روند کمک رسانی‌ها یک گام به جلو و دو گام به عقب است
  • تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی
  • تحریم جدید، فیک یا واقعی؟/ کارشناسان: سقف تحریم ایران پُر شده
  • تحریم ها باعث قطع وابستگی‌های کشور به بیگانگان شد
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان