Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی، نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه از مجلس دهم بیش از ۴۰ پرونده از نمایندگان در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس باقی مانده و بررسی نشده بود،گفت: هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان در دوره مجلس یازدهم بعد از انتخاب از سوی نمایندگان و تشکیل جلسات، بررسی این پرونده‌ها را در دستور کار خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این هیأت تاکنون سه جلسه برگزار کرده است، گفت: حدود ۳۰ پرونده باقی مانده از دوره قبل تا کنون بررسی شده است و بیش از ۱۰ پرونده دیگر نیز باقی مانده است.

سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس یازدهم با بیان اینکه عمده این پرونده‌ها مربوط به اظهارات و نطق نمایندگان در صحن مجلس است، اظهار داشت: برخی از وزرا، نهاد ریاست جمهوری و همچنین افراد حقیقی و حقوقی شاکی این پرونده‌ها هستند.

غضنفرآبادی افزود: برخی از این پرونده‌ها در دستگاه قضایی مطرح بوده و قوه قضاییه در استعلامی از ما درخواست کرده که آیا اظهارات نمایندگانی که مورد شکایت واقع شده ‌است، ناشی از ایفای وظایف نمایندگی آنها بوده یا  خارج از  چارچوب وظایف نمایندگی بود. هیأت نظارت مجلس بعد از بررسی این پرونده‌ها پاسخ لازم اعم از بله یا خیر را به دستگاه قضایی داده است.

غضنفرآبادی خاطرنشان کرد: شاکی برخی از این پرونده‌ها افراد حقیقی و حقوقی هستند که ما در حال بررسی آنها هستیم. به عنوان مثال نماینده‌ای نطقی داشت و برخی افراد اعتراضاتی به این نطق‌ها داشتند و گزارشی تحت عنوان شکایت را به مجلس ارائه کرده‌اند. در حال حاضر تعدادی از این ۴۰ نفری که پرونده دارند، در مجلس یازدهم هم نماینده هستند.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1419345

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان پرونده ها مجلس یازدهم هیأت نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه تجارت پس از ۲۰ سال بلاتکلیفی به تصویب رسید

به گزارش قدس آنلاین، در نشست علنی روز سه‌شنبه - ۲۸ فروردین ماه - مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت در مواد ۱۱۵۰ تا ۱۳۴۳ در دستور کار قرار گرفت و این مواد با رای موافق نمایندگان اصلاح شد.

پیش از این و طی ۲ روز گذشته از ماده (۱) تا ماده (۱۱۵۰) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و تصویب شده بود.

ایرادات در مشارکت تجاری، احکام تفرقه اشخاص حقوقی، توقف نشر آگهی، انسجام شرکت‌ها، الزامی بودن اخذ مجوز از شورای رقابت، تجزیه شرکت‌ها، مجاز بودن ادغام ساده یا مرکب هر یک از شرکت‌ها در یکدیگر، ضرورت موافقت سازمان بورس با ادغام‌ها، تبدیل شرکت‌ها، جرائم مربوط به مدیرعامل و مدیران شرکت‌ها، احکام متفرقه، اداره اموال متوقف، آثار اعلام توقف و اداره اموال متوقف و تشخیص مطالبات از جمله مواردی است که در فصول این لایحه مطرح شده بود که اصلاح شد.

پس از پایان بررسی لایحه تجارت، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رییس مجلس در این باره گفت: این لایحه در پنج دوره مجلس و حدود ۲۰ سال بلاتکلیف مانده بود ولی به همت نمایندگان مجلس یازدهم تعیین تکلیف شد.

وی افزود: متن این لایحه غنی و قوی است و حقوقدانان زیادی برای این لایحه کار کردند تا قانون جامع و قوی به تصویب برسد و این لایحه گام موثری در بحث تجارت و تعیین تکلیف شرکت‌ها ایفا خواهد کرد.

ذوالنوری از دولت، کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، معاونت قوانین و نمایندگان مجلس برای همراهی و همکاری در بررسی این لایحه قدردانی و خاطرنشان کرد: امید است این لایحه در مسیر رونق اقتصادی موثر واقع شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال بلاتکلیفی به تصویب رسید
  • انصراف نمایندگان از طرح سوال وزیر کار
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم