Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در تشریح برنامه‌های محوری وزارت صمت در سال جهش تولید اعلام کرد: امسال ۴ برنامه راهبردی در دستور کار این وزارتخانه است که مهمترین آن تحقق اهداف جهش تولید پیرو فرمان مقام معظم رهبری می‌باشد و حتماً به عنوان مهمترین راهبرد در سال ۹۹، با اتکا به توان داخل و قطع وابستگی‌های بخش‌های مختلف صنعتی کشور و همچنین قطع وابستگی ارزی دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت محور دوم برنامه‌های راهبردی این وزارتخانه را در سال ۹۹، راه اندازی طرح‌های نیمه تمام در قالب پویش ملی "تولید، تداوم امید" عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۴۰۰۰ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد در سطح کشور مراحل تکمیل و راه اندازی خود را طی می‌کنند که به مرور تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری خواهند رسید.

مدرس خیابانی تصریح کرد: پویش ملی تولید تداوم و امید هر هفته پنجشنبه‌ها با حضور رئیس جمهور و سایر مسئولان در سراسر کشور اجرایی می‌شود و واحد‌های بزرگ صنعتی و معدنی مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار می‌گیرند؛ در همین راستا ۲۰۰ طرح صنعتی پیشران با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۷۰ هزار میلیارد تومان و امکان اشتغال زایی مستقیم برای بیش از ۴۱ هزار نفر تا پایان سال افتتاح خواهند شد و فردا نیز در قالب هفته نهم پویش ملی تولید و تداوم امید تعدادی دیگر از طرح‌های صنعتی و معدنی در سه استان خراسان رضوی، کرمان و البرز به بهره‌برداری می‌رسند.

وی افزود: محور سوم توسعه صادرات، کنترل و مدیریت واردات است که در همین راستا برای کنترل واردات موارد را محدود به کالا‌های اساسی، مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز کارخانجات نموده ایم و هم اکنون حدود ۲۵۰۰ ردیف کالایی مشمول ممنوعیت واردات شده و این اقلام در راستای مدیریت واردات کالا‌های غیر ضرور و مشابه ساخت داخل ممنوع شده اند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در حوزه تعمیق و توسعه ساخت داخل نیز برنامه کاهش ارزبری معادل ۳.۲ میلیارد دلار در انواع قطعات و تجهیزات وارداتی را در دستور کار داریم و در ۴ ماهه اول امسال حدود ۳۰۰ میلیون دلار انواع قطعات را داخلی سازی کرده و در هفته پیش‌روی نیز میز تخصصی ساخت داخلی دیگری برگزار می‌شود.

مدرس خیابانی محور چهارم اولویت‌های کاری وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۹۹ را کنترل و تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: برای تحقق اهداف جهش تولید امسال چهار برنامه به صورت ویژه در حال پیگیری است که شامل استفاده از ظرفیت‌های خالی واحد‌های صنعتی، احیا و راه اندازی واحد‌های صنعتی و معدنی تعطیل، تکمیل طرح‌های نیمه تمام و دستیابی به فناوری‌های نوین است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در خصوص اقدامات لازم برای تامین معیشت مردم، تامین مناسب و مکفی کالا‌های اساسی مورد نیاز در دستور کار ویژه این وزارتخانه قرار دارد.

مدرس خیابانی گفت: ما در حال مبارزه در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با چاشنی غلیظ تهاجم رسانه هستیم؛ از این روی نقش رسانه‌ها و خبرنگاران از اهمیت فراوانی برخوردار است چرا که وقتی این جنگ اقتصادی تبدیل به یک باور عمومی شود ما همه داشته‌ها و ابزار‌های خود را برای مقابله با دشمن به کار می‌گیریم و اجازه نخواهیم داد نقشه‌های شوم آن‌ها اجرایی شود و حتماً همه حربه‌های آن‌ها را خنثی خواهیم کرد.

تمامی محصولات فولادی در بورس عرضه می‌شود

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص روند عرضه محصولات فولادی در بورس کالا تاکید کرد: اصل شفاف سازی نقطه تلاقی عرضه و تقاضا است و کسی سعی بر لغو سازوکار بورس ندارد، حتماً کلیه محصولات فولادی در بورس عرضه خواهد شد.

مدرس خیابانی افزود: با توجه به تغییر نرخ ارز و اینکه قیمت بورس فلزات تحت تاثیر قیمت جهانی است، طبیعتاً با افزایش نرخ ارز مزیت صادراتی کالا‌ها افزایش می‌یابد و تولید کنندگان سعی دارند از فرصت صادراتی بهترین استفاده را داشته باشند در هیمن راستا و در قالب یک شیوه نامه به جمع بندی ویژه‌ای در خصوص فولاد رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: باید حواسمان باشد که به همان میزان از تامین خوراک و مواد اولیه بخش تولید، صادرات محصولات فولادی و ارز آوری نیز مهم است، در این خصوص دنبال تعیین کف عرضه برای خوراک تولیدی کامپوزیت نوردی هستیم تا همزمان با تولید بتوانیم از محل مازاد تولید روند صادرات محصولات فولادی را نیز تداوم دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت محصولات فولادی مدرس خیابانی معدن و تجارت کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • قول وزیر برای تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار