Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به درگذشت ماه چهره خلیلی گفت: چقدر آدم‌ها راحت از میان ما می‌روند مخصوصاً جوان‌ها؛ خیلی متأسف شدم برای همسر و فرزندشان و امیدوارم خدا به خانواده‌شان صبر بدهد.

آزاده زارعی بازیگر سینما و تلویزیون در روز عید غدیر آرزو می‌کند واقعه غدیرخم بازسازی شود و خودش هم در آن کار نقشی داشته باشد مثل نقش سختی که دوست دارد در سینما یا تلویزیون بازی کند و آن نقش خبرنگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزاده زارعی بعد از "آوای باران" و تک و توک بازی در سریال و فیلم سینمایی با سریال "شاهرگ" و نقش فریبا به آنتن تلویزیون برگشت. او همیشه اعتقاد دارد که باید بازیگر با پذیرفتن نقش وقارِ خودش را پایین نیاورد و برای کارهای ماندگار تلاش کند و نه دم‌دستی! بازیگر می‌تواند مدام در هر شبکه‌ای و هر کاری حضور داشته باشد و همیشه خودش را بالا نگه دارد اما به چه قیمتی!  بعد از "آوای باران" هم اتفاق عجیبی برایم افتاد و پیشنهاداتی که سمتم می‌آمدند حجم زیادی داشت. منتها شاید یک بخشی را دوست نداشتم و شاید در بخشی هم تکراری بود. احساس کردم چیزی به من اضافه نمی‌کند. صبر را پیشه کردم نمی‌دانم آینده چه اتفاقی می‌افتد البته که خیلی آرمانی فکر می‌کنم.

زارعی احترام زیادی برای خانواده شهدا قائل است و در این باره می‌گوید: من یک دِینی به خانواده معظم شهدا دارم، به خاطر اینکه دو دایی من به فاصله ۴۰ روز شهید شدند. پدرم ۸ سال جنگید و همیشه می‌گویم جنگ هنوز خانه ما تمام نشده است. من همیشه حس می‌کنم خاطراتی که مادرم تعریف کرده خیلی دوست دارم آن فضا را هم تجربه کنم.

آزاده زارعی بازیگر سینما و تلویزیون در پاسخ به این سؤال که بازیگران زیادی نقش خبرنگار را بازی کرده‌اند آیا دوست دارد این نقش و رسالت را یک بار هم شده در کار سینمایی یا تلویزیونی امتحان کند، گفت: تاکنون به من نقش خبرنگار پیشنهاد نشده اما دوست دارم نقش خبرنگار را بازی کنم. قشر بسیار تلاشگری‌اند. شاید تلاش‌هایشان دیده نشود اما تلاش می‌کنند که خیلی از آدم‌ها در هر عرصه‌ای دیده شوند و بسیار نقش مؤثری در عرصه‌های مختلف دارند. در طول سال همیشه در حال تلاشند و یک روزی دارند که ما باید قدردان تلاش‌هایشان باشیم و از همین‌جا از همه‌شان بابت تلاش‌های بی‌وقفه‌شان تشکر می‌کنم.

او با اشاره به آرزوی غدیری‌اش گفت: من آرزو و دوست دارم که در مورد واقعه غدیرخم فیلم ساخته شود و البته همه دوستداران حضرت علی(ع) دوست دارند که در مورد این واقعه فیلم ساخته شود. خودم هم افتخار داشته باشم در این کار نقشی داشته باشم. 

این بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص درگذشت ناگهانی ماه‌چهره خلیلی گفت: بسیار این خبر تکان‌دهنده بود و واقعاً وقتی من شنیدم باور نمی‌شد و چند ساعت فکر می‌کردم که چقدر آدم‌ها راحت از میان ما می‌روند مخصوصاً جوان‌ها؛ خیلی متأسف شدم برای همسر و فرزندشان و امیدوارم خدا به خانواده‌شان صبر بدهد. همکار خوب‌مان بودند و در چند برخوردی که با ایشان داشتم جز وقار و متانت از ایشان چیزی ندیدم و امیدوارم قدر همدیگر را بیش از پیش بدانیم. 

/تسنیم 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بازیگر سینما و تلویزیون نقش خبرنگار آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، رابرت فیچو، نخست‌وزیر اسلواکی روز سه‌شنبه از اجرای سیستم مهاجرتی جدید اتحادیه اروپا در کشورش امتناع کرد. نشانه‌ای جدید از شدت‌گیری تنش‌ها در روابط میان این کشور و اتحادیه اروپا در مورد سیاستی که توافق بر سر آن پس از تلاش‌های فراوان و اصلاحات گسترده به نتیجه رسیده است.

پیمان مهاجرتی جدید اتحادیه اروپا که هفته گذشته توسط پارلمان اروپا تصویب شد، وعده کوتاه کردن مراحل امنیتی و پناهندگی و افزایش بازگشت کسانی را که درخواست پناهجویی آنها رد شده، می‌دهد. 

این توافق پس از هشت سال اختلاف نظر میان ۲۷ کشور عضو این اتحادیه و به منظور ایجاد تعادل بین کشورهای ورودی مانند ایتالیا و کشورهای ثروتمندتر مثل آلمان حاصل شده است. 

این توافق که از سوی اتحادیه اروپا به عنوان یک پیروزی بزرگ در رفع نگرانی‌های شهروندان پیش از انتخابات پارلمان اروپا در ماه ژوئن معرفی شده، به کشورهایی که تمایلی به میزبانی هیچ یک از تازه واردان عمدتا مسلمان ندارند، اجازه می‌دهد به جای آن هزینه پرداخت کنند.

فیچو پس از بازدید از وزارت امور خارجه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ما به صراحت می گوییم که شما نمی‌توانید به کشوری چون اسلواکی دستور دهید که یا باید ۳۰۰ مهاجر را که هیچ اطلاعی در مورد آنها نداریم بپذیریم، یا برای هر کدام ۲۰ هزار  یورو بپردازیم. این همبستگی نیست، این دیکته است.» 

برای لازم‌الاجرا شدن در کل اتحادیه اروپا، باید تمام کشورهای عضو آن‌را امضا کنند. اعضا برای این امر دو سال فرصت خواهند داشت. 

خبرگزاری رویترز گزارش داده که انتظار می‌رود در زمان رای‌گیری برای این توافق که احتمالا در اوایل ماه مه خواهد بود، اکثریت کشورهای اروپایی به آن رای مثبت دهند. 

اتحادیه اروپا، بلوک ثروتمندی با حدود ۴۵۰ میلیون نفر جمعیت بعد از بحران مهاجرت در سال ۲۰۱۵ که بیش از یک میلیون سوری از طریق دریای مدیترانه وارد این بلوک شدند، بار دیگر در سالهای اخیر با چنین بحرانی رو به رو شده و تلاش‌ها برای محدود کردن ورود غیرقانونی پناهجویان از کشورهای آفریقایی و شمال آفریقا ادامه دارد. 

بر اساس داده‌های سازمان ملل متحد از آغاز سال جاری میلادی حدود ۵۰۰ هزار نفر به صورت غیرقانونی وارد اتحادیه اروپا شده‌اند. 

اظهارات فیچو پس از آن بیان می‌شود که لهستان نیز قوانین مربوط به تقسیم وظایف میزبانی از پناهجویان و مهاجرانی که خارج از گذرگاه های مرزی معمولی وارد می شوند را بین کشورهای اتحادیه اروپا رد کرد.

یک سخنگوی دولت مجارستان هفته گذشته گفته بود که بوداپست نیز با این بسته مخالف بوده و این طرح محکوم به شکست است. 

ورشو، براتیسلاوا و بوداپست برای به شکست کشاندن این توافق به تنهایی از آرای کافی برخوردار نیستند. کشورهای عضوی که قوانین مشترک را نقض می‌کنند، می‌توانند از سوی کمیسیون اتحادیه اروپا مورد شکایت قرار گیرند و در نهایت توسط دادگاه عالی اتحادیه اروپا و دیگر نهادهای قضایی این اتحادیه جریمه شوند. 

فیچو از زمانی که برای چهارمین بار قدرت را در اسلواکی به دست گرفت، علیه برخی از سیاست‌های اتحادیه اروپا از جمله در مورد جنگ روسیه در اوکراین و همچنین تلاش برای تعامل بیشتر با چین صحبت کرده است.

در عین حال، تغییرات او در قوه قضاییه در داخل، نگرانی‌هایی را در مورد آسیب رساندن به دموکراسی در اسلواکی ایجاد کرده است، چیزی که می‌تواند به جریان سرمایه‌های اتحادیه اروپا به این کشور تقریباً ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری در شرق اروپا آسیب برساند.

 

دیگر خبرها

  • بازیگر سریال «ترش و شیرین» ۱۸ سال پیش چه شکلی بود؟ / عکس
  • امیرعبداللهیان دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با گفت‌وگو کنیم | نمی توانیم سپاه را تحریم کنیم
  • قتل خونین پسر تهرانی در درگیری خیابانی/ دوست مقتول بازداشت شد
  • فلاح: دوست داشتم برای آقای گلی تلاش کنم
  • ۱۰ فیلم ترسناک برتر سال ۲۰۲۳
  • شوآف ممنوع، خودتان باشید
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • شروع پخش یک سریال که داغ دو جوان سینما را به یادمان می‌آورد
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است