Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@09:25:30 GMT

ساخت رگ خونی مصنوعی با فناوری

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۸۰۹۵

ساخت رگ خونی مصنوعی با فناوری

محققان روسی روشی نوین برای ساخت رگ های مصنوعی ابداع کرده اند که از هزینه های درمانی می کاهد و همزمان کارآمد تر است.

محققان دانشگاه پلی تکنیک تومسک فناوری جدیدی برای ساخت رگ های خونی مصنوعی ابداع کرده اند که  می تواند هزینه درمان ترمبوز سیاهرگی عمقی(DVT) را کاهش دهد.DVT به معنای تشکیل لخته خونی در دیواره داخلی یک سیاهرگ عمقی است و  بیشتر سیاهرگ‌های اندام های تحتانی را درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان  این روش موثرتر است و کیفیت بهتری نسبت به روش های دیگر دارد. علاوه بر این موارد هزینه درمان با آن نیز ۲ بار کمتر از روش های دیگر است.

در حال حاضر برای درمان ترومبوز سیاهرگی عمقی به رگ های مصنوعی  نیاز است. اگر نتوان قابلیت رگ ها را به وسیله روش های پزشکی یا جراحی به حالت اولیه بازگرداند، باید قسمتی از رگ که دچار اختلال شده را حذف کرد. در مرحله بعد به جای قسمت حذف شده یک رگ مصنوعی ساخته شده از«پلی کاپرولاکتون» یا یک ماده زیستی دیگر جایگزین شود.

محققان این دانشگاه روسی برای نخستین بار پیشنهاد داده اند از روش فراوری پلی کاپرولاکتون در پلاسمای ترشحات مگنترون برای ایجاد عروق مصنوعی استفاده کنند. به گفته محققان این روش به طور همزمان دو ویژگی اصلی و کارآمد یعنی  یکپارچه سازی  با کیفیت مواد با بافت بدن بیمار و  مقاومت بالا را ارائه می کند.

یکی از محققان این دانشگاه در این باره می گوید: مزیت اصلی روش ما آن است که سطح خارجی رگ مصنوعی آب دوست(خاصیت هیدروفیلیک ) است و بنابراین سبب می شود رگ به راحتی در بدن خود را وفق دهد. از سوی دیگر سطح داخلی آن  آب گریز( هیدروفوبیک) است و بنابراین خون به راحتی در آن جریان می یابد.

نتایج این پژوهش در نشریه «Applied Surface Science journal» منتشر شده است./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوربینی که تصاویر را به شعر تبدیل می‌کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، نوآوری هایی که با کمک هوش مصنوعی روی می دهند، هیچ پایانی ندارند. هوش مصنوعی به غیر از نوشتن ایمیل و تولید محتوا اکنون قابلیت ساختن تصاویر سخنگو و آواز خوان، پیش بینی حرکات انسانی، قضاوت و حتی بازسازی فناوری استارترک را یافته است.

کلین کارولاین ژانگ و ریان ماتر در ساخت دوربین شعر با یکدیگر همکاری کرده اند. این یک پروژه منبع باز است که فناوری را با روحیه هنرمندانه در هم می آمیزد و خلاقیتی را به وجود می آورد که از مرزهای هر دو حوزه فراتر است.

دوربین شعر شبیه یک دوربین پلاروید معمولی است اما به جای ثبت عکس، داده های تصویری دریافتی را به اشعار انگیزشی تبدیل می کند که به روشن و شفاف تصاویر ثبت را توصیف می کند.

دستگاه مذکور با کمک یک صفحه رایانه رزبری پای و چت جی پی تی -۴ شرکت اوپن ای آی ساخته شده و در حقیقت نمونه ای از ترکیب سخت افزار و هوش مصنوعی است. رایانه رزبری پای تصاویر ثبتی را پردازش و داده‌های بصری را استخراج می کند که در مرحله بعد به سیستم هوش مصنوعی منتقل می شوند. این مدل هوش مصنوعی وجوه مختلف عکس از جمله رنگ ها، الگوها، عناصر برجسته و حتی احساسات اساسی منتقل شده را تحلیل می کند.

پروژه این دوربین به عنوان یک سرگرمی آغاز شد تا فناوری و هنر را در هم ترکیب کند. محققان پس از آزمایش مدل های هوش مصنوعی مختلف با دستیابی به چت جی پی تی ۳ به موفقیت هایی دست یافتند. واکنش های مثبت خانواده و دوستان سبب شد این دو محققان نمونه اولیه ساخته شده را ارتقا دهند و محصول نهایی را بسازند.

کد خبر 6085627 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • دهقانی فیروزآبادی: «مرکز ملی هوش مصنوعی» به زودی تأسیس می‌شود
  • هوش مصنوعی دوربین‌ها را شاعر کرد!
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • دوربینی که تصاویر را به شعر تبدیل می‌کند!