Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید مرادیان که به لبنان اعزام شده است روز شنبه در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اعلام این مطلب افزود: محلی که بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در آن احداث شده منطقه ضاحیه در جنوب شهر بیروت پایتخت لبنان است که طبق هماهنگی های انجام شده قرار است فعالیت های بشردوستانه این بیمارستان صحرایی بر اساس اصول هفتگانه نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر شامل بی‌غرضی Impartiality، بی‌طرفی Neutrality، استقلال Independence، خدمت داوطلبانه Voluntary Services، بشردوستی Humanity، یگانگی Unity و جهانشمولی Universality با دستور وزارت بهداشت لبنان در این منطقه آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: بیمارستان صحرایی سریع استقرار (RDH) جمعیت هلال احمر ایران در منطقه ضاحیه بیروت شامل بخش‌های تریاژ (اولویت بندی اولیه)، اورژانس، جراحی، مراقبت‌های ویژه، بستری و داروهای مرتبط با این خدمات است و می‌تواند ارائه دهنده خدمات فوریتی و حیاتی در مواقع اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث و سوانح از جمله انفجار سهمگین و هولناک اخیر در بندر بیروت باشد.


معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: هدف از احداث این بیمارستان صحرایی سریع استقرار در این منطقه این است که بتوانیم در حداقل زمان ممکن و در ساعتهای اولیه پس از حادثه مصدومان و مجروحان این انفجار را از نظر تریاژ (اولویت بندی اولیه) تحت حمایت‌های پایه و پیشرفته حیاتی قرار دهیم تا مداخله‌ای موثر در کاهش میزان مرگ و میر آنان انجام گیرد.

مرادیان اضافه کرد: این بیمارستان صحرایی انعطاف پذیر بوده و قابلیت ارائه خدمات جراحی، درمانگاهی و بهداشتی را به صورت بالقوه جهت افراد متاثر از انفجار اخیر را دارد.

وی اظهار داشت: سامانه‌های بیمارستانی سیار می‌تواند حداکثر تا ۱۰ روز و تا زمان رسیدن بیمارستان‌های کامل‌تر و یا کلینک‌های مورد نیاز بدون نیاز به امکانات منطقه آسیب دیده به انجام وظیفه و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بپردازد و در صورت نیاز در بیمارستان بزرگتر و کاملتر ادغام و یا به عنوان یک کلینک سیار در مراحل بعدی حادثه انجام وظیفه کند.

ایران نخستین کشوری است که هلال احمر آن پس از اعلام آمادگی برای ارسال کمک‌های فوری دارویی و غذایی، تیم پزشکی و درمانی برای کمک به مجروحان، یک تیم ۳۷ نفره پزشکی هلال‌احمر شامل متخصصین عمومی، ارتوپد، بیهوشی و اتاق عمل، اطفال، مغز و اعصاب، متخصص پرستاری، کارشناس اتاق عمل و کارشناس بیمارستان صحرایی به لبنان اعزام کرده است.

جمعیت هلال احمر در مرحله نخست ارسال این محموله امدادی بشردوستانه، هزار و ۳۰۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۲۶۵ بسته غذایی یک‌ماهه، ۲ دستگاه موتور برق ۵۰kw و ۲۰۰ عدد کیسه حمل جسد به وزن تقریبی ۱۵ تن به لبنان ارسال کرده است.

محموله کمک‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در پی درخواست دولت لبنان مبنی بر نیاز به کمک‌های انسان دوستانه دولت و هلال‌احمر ایران برای ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان و مجروحان حادثه انفجار بندر بیروت به لبنان ارسال شده است.

عصر سه‌شنبه گذشته در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده‌ در یکی از انبارهای مواد آتش‌زا واقع در بندر بیروت، انفجار مهیبی در انبارهای مجاور آن که حاوی ۲ هزار و ۷۰۰ تن نیترات آمونیوم بود، رخ داد که بر اثر آن، تاکنون ۱۵۴ نفر کشته و بالغ بر پنج هزار نفر زخمی شدند.

کشورهای مختلف جهان روز چهارشنبه با ارسال پیام‌هایی، با مردم و دولت لبنان ابراز همدردی و آمادگی خود را برای کمک به این کشور اعلام کردند.

تاکنون از ایران سه فروند هواپیمای حامل امکانات پزشکی و کمک‌های مورد نیاز مردم بیروت به همراه تیم پزشکی به لبنان فرستاده شده و نخستین بیمارستان صحرایی توسط تیم پزشکی اعزامی ایران کار خود را آغاز کرده است.

برچسب‌ها انفجار وزارت بهداشت لبنان بیروت معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر پروندهٔ خبری انفجار مهیب بیروت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انفجار وزارت بهداشت لبنان بیروت انفجار وزارت بهداشت لبنان بیروت بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، سید محمد مهدی سجادی گفت: با شرئع بارش های بهاری از ۲۸ فروردین ماه ۱۳ شهرستان ایرانشهر، سیب و سوران، سراوان، مهرستان، خاش، نیکشهر، زاهدان، میرجاوه، کنارک، سرباز، دلگان، فنوج، چابهار درگیر سیل و آبگرفتگی بودند.
وی ادامه داد: علاوه بر امدادرسانی به ۴۶ هزار و ۸۱۵ سیلزده، سه هزار و ۴۲ نفر نیز اسکان اضطراری یافتند و همچنین با تلاش بی‌وقفه امدادگران، ۶۱ نفر به مناطق امن منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در سیل و آب‌گرفتگی هفت روز گذشته به دلیل مسدود بودن راه‌ها، ۱۹۴ سورتی پرواز برای توزیع اقلام زیستی از طریق امداد هوایی در ۲۷۵ روستا متاثر از سیل انجام شده است.
وی ادامه داد: در این مدت، ۶۷۲دستگاه چادر امدادی، پنج هزار و ۵۹۶ تخته پتو، سه هزار و ۲۱۵ تخته موکت، سه هزار و ۹۶۲ کیلوگرم نایلون پوششی، ۹ هزار و ۴۴۰ بسته غذایی، ۱۰ هزار و ۱۰ عدد قوطی کنسرو، شش هزار و ۲۵۰ کیلوگرم برنج، ۲۱۹ قوطی روغن،۱۲ هزار و ۱۲۴ بطری آب معدنی، ۳۲ کیلوگرم حبوبات و سایر اقلام زیستی میان متأثران از سیل و آب‌گرفتگی توزیع‌ شده است.
سجادی تاکید کرد: ۱۱۱ تیم عملیاتی شامل ۴۵۴ نیروی هلال‌احمر در عملیات امدادرسانی به ۱۳ شهرستان متأثر از سیل و آبگرفتگی در جنوب سیستان و بلوچستان مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • ۱۱ مصدوم در حادثه انحراف اتوبوس در محورمیمه به گلپایگان
  • امداد رسانی هلال احمر اصفهان به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان
  • ساوه میزبان آزمون کشوری درجه ایثار شد
  • تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • توسعه خدمات، ظرفیت ها و توانمندیهای هلال احمربا مشارکت منتخبان مردم در مجلس
  • ابراز همدردی رئیس هلال احمر ایران با مردم افغانستان