Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احسان فردوسی» روز شنبه در نشست طرح پویش سراسری آماده‌باش ورزش همگانی در مقابله با کرونا، افزود: سلامت و نشاط از اولویت‌های جامعه است اما در شرایط همه‌گیری کووید ۱۹ و شدت بالای ابتلا در موج دوم بیماری، خط قرمز این اداره رعایت نشدن مسایل بهداشتی  است و  تمامی اماکن ورزشی باید مسئولانه در این راستا عمل کرده و ضمن پیشگیری از انتقال کرونا در راستای آگاهی بخشی و ترغیب مردم به تحرک جسمانی بیشتر قدم بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: هفت باشگاه ورزشی این شهرستان  که در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی  ایام کرونا سهل‌انگاری داشتند از ابتدای همه‌گیری این بیماری  مهر و موم شدند و مجموعه مدیریت ورزش استان در رعایت  دستورالعمل‌های ابلاغی بهداشتی  با کسی تعارف ندارد.

وی اظهار داشت: هفت تیم نظارتی به‌صورت مستمر بر فعالیت باشگاه‌های ورزشی نظارت دارند و بازرسی از این اماکن  نامحسوس از سوی نمایندگان حوزه هیات پزشکی، بهداشت و درمان، سمن‌های ورزشی، فرمانداری و مدیریت ورزش اراک انجام می‌شود و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی با هماهنگی دادستان برای مهر و موم باشگاه اقدام خواهد شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک خاطرنشان کرد: به تازگی اعضا و روسای جدید  کمیته‌های زیرگروه و تخصصی هیات ورزش همگانی اراک تعیین شده‌اند و به‌عنوان راهبرد اولویت‌دار در ایام کرونا فعالیت فرهنگی و ورزشی در عرصه مجازی و پویش مقابله با کرونا دنبال می‌شود.

رئیس هیات‌های ورش‌های همگانی شهرستان اراک نیز در این نشست با تبریک دهه ولایت و امامت گفت: طرخ توسعه،  تحول و آینده‌نگری هیات‌های ورزشی همگانی به‌صورت جدی در دستور کار است.

«محمد عسگری» افزود: کمیته‌های تخصصی در هیات ورزش‌های همگانی بازوان اصلی این بخش هستند و با تعامل و برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های مشترک در قالب رعایت دستورالعمل‌های مقابله با کرونا امسال با قوت برای ترویج و توسعه تحرک جسمانی و نشاط در اراک گام برمی‌دارند.

وی توضیح داد: پویس آماده‌باش ورزش همگانی در مقابله با کرونا به صورت مجازی از دهم مردادماه تا ۳۰  شهریور ماه سال جاری با ابلاغ فدراسیون ورزش‌های همگانی در تمامی استان‌ها برگزار می‌شود و این ماموریت ویژه در استان مرکزی و شهرستان اراک به صورت برنامه‌محور و فراگیر در دست انجام است.

دبیراتاق بازرگانی و صنعت و معدن اراک و مسئول شورای عالی توسعه ورزش همگانی اراک نیز در این نشست گفت: توسعه ورزش  از محرک‌های سلامت  جامعه و در زمره مسئولیت‌های اجتماعی صنعت محسوب می‌شود و در این راستا صنایع استان و اتاق بازرگانی حمایت قاطع از اهالی ورزش خواهند داشت.

«بهنام آزادی‌راد» افزود: تحرک جسمانی مناسب از مولفه‌های سلامت نیروی انسانی به‌عنوان سرمایه پایه هر جامعه است و ورزش‌های همگانی از رشته‌های مهم و اثرگذار برای نیل گروه‌های مختلف جمعیتی به تحرک بیشتر و بهبود شاخصه‌های سلامت هستند.

رئیس هیات ورزش‌های همگانی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تمامی تلاش در این هیات ورزشی به‌کار گرفته شده تا در ماموریت‌های تخصصی و توسعه ورزش همگانی نمایه قابل قبول و برنامه‌های هدفمند و موثر ارایه شود و در دور جدید فعالیت‌ها این مهم با حساسیت و برنامه‌ریزی و نظارت تداوم خواهد یافت.

«نصرالله نان‌بده» افزود: اراک  قطب‌ مهم صنعت کشور است و انتظار می‌رود که واحدهای تولیدی بزرگ و کوچک این شهر در توسعه زیرساختی و بهبود مناسبات ورزش همگانی با هدف دستیابی تمامی اقشار به ورزش تلاش مضاعف داشته باشند.

وی عنوان کرد: روسا و اعضای زیرکمیته‌های تخصصی هیات ورزش همگانی اراک در ایام کرونا رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در ورزش و مسایل نظارت و بازرسی بهداشتی را جدی گرفته‌اند چرا که سلامت مردم به ویژه خود ورزشکاران اهمیت بالایی دارد.

۸۰ هزار ورزشکار سازمان‌یافته در اراک فعالیت حرفه‌ای در رشته‌های ورزشی دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ورزش همگانی اراک استان مرکزی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ورزش همگانی اراک استان مرکزی ویروس کرونا ورزش همگانی اراک استان مرکزی ورزش همگانی اراک ورزش های همگانی مقابله با کرونا استان مرکزی هیات ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، گفت: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر امروز در نشست با عوامل دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک از 20 سال گذشته با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان آغاز شد و اکنون بعد از گذشت 20 سال بیش از هزار و 400 میلیارد تومان در این طرح هزینه شده و هنوز برای اتمام پروژه نیازمند اعتباراتی است.

وی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) به عنوان یک طرح بزرگ ملی، دغدغه حوزه بهداشت و درمان استان است و در دولت سیزدهم اقدامات موثری در جهت جذب اعتبارات برای تکمیل این طرح انجام شد اما تاخیر در تکمیل این طرح سبب فرسودگی بسیاری از بخش‌ها شد که این مهم هدر رفت سرمایه ملی را به دنبال دارد، بنابراین متولیان امر باید تمام تلاش خود را بکار بگیرند تا این طرح عظیم ملی در اسرع وقت تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در ارتباط با کادرسازی و تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: منشاء تحول در هر جامعه‌ای نیروی انسانی است و متولیان امر وظیفه دارند با سرمایه‌گذاری در این بخش زمینه توسعه و تحول کشور را فراهم کنند، چرا که نیروی انسانی تحصیل کرده و کارآمد، مهم‌ترین عامل پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور به شمار می‌رود.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: وجود نیروهای پاکدست، دلسوز، کاردان و انقلابی می‌تواند شتاب بخش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی باشد، بنابراین مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند، توسعه علمی، فناوری و پژوهشی بهداشت و درمان باید در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور جدی گرفته شود تا جمهوری اسلامی ایران در آینده‌ای نزدیک حرف‌های بسیاری در حوزه بهداشت و درمان در جامعه جهانی داشته باشد.

وی با تاکید بر راه اندازی دانشکده داروسازی در استان بیان کرد: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد بنابراین باید راه‌اندازی دانشکده داروسازی در راستای تکامل زنجیره درمان استان در دستور کار قرار گیرد. همچنین با وجود فعالیت بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک به عنوان قطب درمان بیماری سرطان غرب کشور و بهره‌برداری از طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) لازم است راه اندازی دانشکده داروسازی با هدف تسریع در درمان بیماران مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: با توجه به توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک نیز لازم است معاونت پیشگیری، تحقیقاتی و بانک اطلاعاتی در این مجموعه درمانی ایجاد شود، همچنین لازم است بیمارستان آیت‌الله خوانساری با مراکز درمان سرطان بین‌المللی دنیا ارتباط برقرار کند و برای تامین نیروی انسانی این بیمارستان هم تلاش شود.

وی با اشاره به کمبود جمعیت جوان در استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی با جمعیت یک میلیون و 400 هزار نفری، از استان‌های پیر کشور است و اگر با این روند حرکت کنیم تا 10 سال آینده به وضعیت بحرانی می‌رسیم و نگرانی‌های زیادی در این خصوص وجود دارد بنابراین باید نرخ زاد و ولد در استان مرکزی به 2 و 3 درصد برسد تا کمبود جمعیت موجود استان جبران شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ثبت نام جام هواداری تمدید شد
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • ثبت نام اولین دوره مسابقات گل کوچک محلات استان مرکزی تمدید شد
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • رشد بیماری‌های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • رشد بیماری های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • هیات‌های ورزشی به حوزه فرهنگ ورود کنند
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است