Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-19@14:02:26 GMT

چند راهکار برای کاهش ضایعات در آشپزخانه

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۰۹۵۴

چند راهکار برای کاهش ضایعات در آشپزخانه

خبرگزاری میزان- با چند نکته آسان و در عین حال تأثیر گذار می‌توان علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها به محیط زیست نیز کمک کرد. تاریخ انتشار: 00:51 - 19 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۴۷۹۳

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: تغییر چند عادت خانگی که چندان هم سخت نیست نه تنها به محیط زیست کمک می‌کند بلکه در آخر می‌تواند باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های شما نیز بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این راهکار‌های آسان، کاهش ضایعات را از آشپزخانه خود شروع کنید.

سبزیجات خود را زنده کنید

دفعه دیگر که مشغول دور ریختن سبزیجات خود بودید، به این فکر کنید که می‌توانید از میوه‌ها و سبزیجات خود دوباره استفاده کنید. برای انجام این کار تنها کافی است چند گلدان و ظرف داشته باشید تا هم از محصولات سالم استفاده کنید و هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی. این کار را انجام دهید و با دوستان خود نیز به عنوان یک تجربه یادگیری مطرح کنید. البته که همه ضایعات قابل بازیافت نیستند، اما در صورت امکان ضایعات غذایی خود را به کمپوست تبدیل کنید و یک کود عالی به گلدان‌هایتان هدیه دهید. در اینجا چند سبزیجات اصلی وجود دارد که می‌توانید در خانه خود پرورش دهید.

پیازچه

پیازچه یکی از سبزیجات ساده برای رشد مجدد است. دو سانتی‌متر بالاتر از ریشه را بریده و آن را به صورت ایستاده در یک ظرف آب قرار دهید. ظرف را در مکانی با نور کافی خورشید بگذارید و هفته‌ای یک بار آب آن را عوض کنید. زمانی که شاخه‌های سبز به نزدیک ۱۰ سانتی‌متر رسید، زمان آن است که به خاک انتقال دهید. از این روش برای پرورش تره فرنگی نیز می‌توانید استفاده کنید.

کرفس

کرفس یکی دیگر از سبزیجات آسان برای تولید مجدد است. پنج سانتی‌متر بالاتر از ریشه کرفس را برش بزنید و آن را در یک کاسه شیشه‌ای کم عمق با آب کافی قرار دهید تا حدود دو سه سانتی‌متر از ریشه در آب غوطه‌ور شود. بعد از سر زدن چند برگ کوچک می‌توانید آن را در خاک قرار دهید.

پیاز‌ها

برای پرورش پیاز کافی است کف پیاز را در خاک قرار داده و بگذارید ریشه‌ها رشد کنند. پس از رشد ریشه‌ها، قسمت زیرین پیاز قدیمی را برداشته و منتظر رشد پیاز جدید باشید.

ظروف پلاستیکی را از بین ببرید

اگرچه بیشتر ظروف پلاستیکی قابل بازیافت هستند، اما ظروف سیلیکونی می‌توانند جایگزینی بهتر برای نگهداری مواد غذایی باشند. بر خلاف پلاستیک سفت و سخت، سیلیکون به مرور زمان نمی‌شکند، خشک نمی‌شود و نمی‌پوسد- به این معنی که لازم نیست آن را به طور مرتب جایگزین کنید. علاوه بر اینکه بسیار سبک است و به خاطر انعطاف‌پذیری‌اش، فضای کمی را اشغال می‌کند. ظروف سیلیکونی از پلاتین سیلیکون که خالص‌ترین درجه سیلیکون موجود است، ساخته می‌شوند و ظروفی ایمن برای فریزر، ماشین ظرفشویی و مایکروویو هستند.

بسته‌بندی‌های قابل استفاده مجدد را امتحان کنید

بسته‌بندی‌های رنگارنگ و به ظاهر زیبا، هر چه که باشند، یک پلاستیک یکبار مصرف هستند که برای محیط زیست مضرند. به جای این بسته‌های پلاستیکی، از بسته‌بندی‌های طبیعی استفاده کنید. کیسه‌های کاغذی، پنبه‌ای و برخی بسته‌بندی‌های تهیه شده از موم عسل بهترین جایگزین برای نوع پلاستیکی آن هستند.

شوینده‌های سبز را جایگزین کنید

بیشتر تمیزکننده‌های خانگی پر از مواد شیمیایی هستند. برخی از آن‌ها برای انسان و محیط زیست مضر هستند علاوه بر اینکه هزینه زیادی نسبت به شوینده‌های سبز دارند. به جای استفاده از شوینده‌های شیمیایی، با چند ماده ساده خانگی، یک شوینده سبز آماده کنید. برای تهیه یک پاک‌کننده چند منظوره، کافی است دو فنجان سرکه سفید را با دو لیوان آب مخلوط کرده و در یک بطری اسپری نگه دارید. اگر می‌خواهید عطر و بوی خوبی داشته باشد، چند قطره اسانس به آن اضافه کنید. این محلول یک لکه‌بر عالی فرش نیز محسوب می‌شود. جالب است بدانید در حال حاضر برخی از برند‌های حامی محیط زیست از سرکه در ترکیبات شوینده‌های خود استفاده می‌کنند.

با میکروپلاستیک‌ها کنار نیایید

آیا می‌دانید هر بار که اسفنج ظرفشویی خود را می‌شویید، مقداری میکروپلاستیک مضر برای محیط زیست از آن جدا و وارد مسیر آب می‌شود؟ به جای استفاده از اسفنج‌های پلاستیکی، اسفنج‌های نخ پنبه‌ای و دوستدار طبیعت را انتخاب کنید. این اسفنج‌ها قابلیت استفاده طولانی مدت دارند و به طبیعت آسیبی نمی‌زنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو کدو سبز رژیمی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترفند آشپزخانه بسته بندی استفاده کنید سانتی متر محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 


 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، بنا بر اعلام روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، در نشست کارگروه گردشگری شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد گزارش نهایی طرح پژوهشی با عنوان ارائه راهکار‌های مناسب (فنی-اقتصادی) جهت توسعه گردشگری آب توسط مجری طرح از اعضاء هیات علمی دانشگاه یزد، ارائه شد. 
 
در این نشست گزارش نهایی طرح تحقیقاتی "ارائه راهکار‌های مناسب (فنی-اقتصادی) جهت توسعه گردشگری آب" توسط مجری طرح ارائه گردید و ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص راهکار‌های پیشنهادی توسط مجری طرح و لحاظ کردن نقطه نظرات ناظرین و توجه به شیوه‌نامه گردشگری آبی، کلیات گزارش نهایی طرح مورد تصویب اعضاء حاضر در جلسه قرار گرفت. 


شایان ذکر است طرح مذکور، به شناسایی پتانسیل‌ها و توسعه گردشگری آبی در استان یزد، به ویژه ظرفیت‌های گردشگری آبی محدوده سد هرات، پرداخته و چالش‌ها و نقاط قوت موقعیت مکانی سد هرات جهت توسعه گردشگری آبی در این منطقه را مورد بررسی قرار داده است

دیگر خبرها

  • سرنوشت زباله‌های ناشی از رونق انرژی خورشیدی در هند چه می‌شود؟
  • اطفای حریق انبار ضایعات در دورود
  • پیشگیری از مسمومیت غذایی
  • تولید ارزان هیدروژن از آب با ضایعات فلزی
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • 5 طراحی نوآورانه کشوهای گوشه آشپزخانه: بهبود دسترسی و بهره‌وری از فضا
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن
  • سوپ جو دوسر بهترین گزینه برای وعده های کم کالری
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است