Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ابتلا به بیماری کووید ۱۹ علاوه بر عوارض جسمی تاثیرات روحی فراوانی نیز دارد و به گفته متخصصان، ترسی که افراد از ابتلا به این ویروس دارند، می‌تواند به مراتب خطرناک‌تر باشد.

در مطالعه‌ای که محققان اخیرا پیرامون این مبحث انجام دادند، متوجه شدند میزان مرگ و میر در افرادی که به علت سکته قلبی درگذشته‌اند، نسبت به پیش از شیوع پاندمی بیشتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها تعداد فوتی‌ها بر اثر سکته قلبی را پیش و پس از شیوع ویروس مورد بررسی قرار دادند که بر این اساس مشخص شد در واقع بیشتر افرادی که پس از شیوع ویروس کرونا جان باختند، به دلیل ترس ناشی از ابتلا به ویروس کرونا به بیمارستان مراجعه نکردند که این امر باعث مرگ آن‌ها شده است. 

بر همین اساس انجمن قلب آمریکا از مردم خواست تا به محض مشاهده علائم سکته قلبی مانند درد قفسه سینه و تنگی نفس بلافاصله با اورژانس تماس بگیرند. زنان بیش از مردان در معرض سکته قلبی قرار دارند و ممکن است علائم دیگری مانند خستگی مفرط و حالت تهوع یا استفراغ را تجربه کنند. به اعتقاد آن‌ها اگر افراد به موقع به مراکز درمانی مراجعه کنند، شانس زنده ماندن بیشتری خواهند داشت.

یکی از محققان در این باره گفت: بیشتر افرادی که علائم سکته قلبی را تجربه می‌کنند، از ترس اینکه مبادا با مراجعه به بیمارستان به ویروس کرونا مبتلا شوند، ترجیح می‌دهند در خانه بمانند و یا برخی هم به این دلیل که در حال حاضر با توجه به گسترش بیماری کووید ۱۹ کادر درمان روز‌های بسیار شلوغی را پشت سر می‌گذارند، بهتر است با حضور در بیمارستان، بر حجم کارشان نیفزایند؛ از این رو از رفتن به بیمارستان امتناع می‌ورزند؛ این در حالی است که پزشکان تاکید دارند حتما افراد با مشاهده اولین علائم سکته قلبی، بدون فوت وقت به بیمارستان مراجعه کنند وگرنه ممکن است جان خود را از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: 

قلب، طعمه جدیدترین نسخه ویروس کرونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سکته قلبی ویروس کرونا سکته قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ با مشخص‌تر شدن آثار دوران پس از همه گیری کرونا، آمار‌ها در انگلیس بیانگر افزایش شدید نرخ بیکاری در این کشور است.
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، دهه‌ها قبل بازی‌های ویدئویی میلیون‌ها نفر از مردم را سرگرم خود کرده بود، اما حالا با پیشرفته‌تر شدن بازی‌های ویدئویی مردم می‌توانند با همین بازی‌های ویدئویی به اعماق دریا رفته و یا در مسابقات شرکت کنند. هر ساله صد‌ها بازی ویدئویی جدید به بازار عرضه می‌شود. تنها در انگلیس بیش از ۴۰ میلیون نفر از مردم هر روز بازی ویدئویی انجام می‌دهند، اما حالا مخاطبان بازی‌های ویدئویی افزایش قابل توجهی یافته و حتی آنهایی که شغل شان را از دست می‌دهند هم برای گذراندن اوقات بیکاری به این بازی‌ها روی آورده اند. میزان بیکاری در انگلیس به رکورد تازه‌ای رسیده که برخی از آن به عنوان تاثیر با تاخیر همه گیری کرونا یاد می‌کنند. مردم در زمانی که به دلیل همه گیری کرونا در قرنطینه بودند بیش از هر زمان دیگری به بازی‌های ویدئویی روی آوردند. ارزش سهام صنعت تولید بازی‌های ویدئویی تنها در یک سال بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است، اما این رشد در مدت دو سال پایدار نبود. در مدت دو سال قبل بیش از ۱۹ هزار نفر در انگلیس شغل خود را از دست دادند. تنها در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نیز بیش از هشت هزار نفر در سراسر جهان شغل خود را از دست دادند.

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • سانحه رانندگی جان نوعروس زرندی را گرفت
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • ارتباط میان سکته قلبی و ریزش مو کشف شد
  • ارتباط بین ریزش مو و سکته قلبی
  • ماجرای حمله به آمبولانس حامل بیمار سکته قلبی / کتک خوردن کارشناسان اورژانس و همسر بیمار
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • حمله به آمبولانس حامل بیمار سکته قلبی | کتک خوردن کارشناسان اورژانس و همسر بیمار
  • چرا سود سهام عدالت سه مرحله‌ای شد؟ برای دریافت سود به سایتی مراجعه نکنید | سهامداران برای آگاهی بیشتر با این شماره تماس بگیرند
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری