Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-18@10:13:27 GMT

زن و شوهرهایی که همسر خود را به بهشت می‌برند

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۱۶۹۳

صراط:

سلامت سبک زندگی و در پیش گرفتن راهی صحیح و مشترک به دور از حواشی و دردسرهای ساختگی، از جمله مواردی است که همه زوج‌های جوان برای دستیابی به آرامش در کنار یکدیگر ملزم به رعایت آن هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران در اهمیت مراقبت اخلاقی زوجین از یکدیگر و البته به دور از ایجاد حس کنترل و نگهبان بودن آن‌ها، نکته‌های قابل تاملی از طرف اساتید اخلاق و روانشناسان مطرح شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از صحبت‌های مقام معظم رهبری درباره ضرورت تذکر زوجین به یکدیگر آمده است: انسان با راهنمایی و دلسوزی و تذکّر بجا، با مانع شدن از زیاده‌روی‌ها و بعضی کج رفتاری‌های همسرش، می‌تواند او را اهل بهشت کند. البته عکس آن هم هست. با افزون طلبی‌ها، با توقّعات و با روش‌های غلطی که وجود دارد، می‌تواند همسر خود را جهنّمی کند.

اینکه یکی از زوجین با رفتارهای غیر اخلاقی و نامتعارف، همواره سعی در چک کردن همسر خود داشته باشد، بدون تردید بذر شک و بی‌اعتمادی در بین آن‌ها می‌کارد و رفتارهای آقا بالا سر گونه داشتن تنها موجب دور شدن زوجین از یکدیگر می‌شود و لذت سادگی و صداقت و صمیمیت زن و شوهری را از آن‌ها سلب می‌کند.

اگر به قول فرمایش رهبر معظم انقلاب با تذکر و دلسوزی به جا نکات مهم خود مراقبتی اخلاقی را به همسرشان گوشزد کنیم می‌توانیم واژه «همسفر تا بهشت» را به حقیقت این اتفاق پیوند بزنیم.

زندگی مشترک زوج‌های جوان در محاصره حضور غیراخلاقی در فضای مجازی

این روزها افزایش فعالیت سایر افراد در فضای مجازی و مشاهده انواع و اقسام کج رفتاری‌ها، ولنگاری‌های ضد اخلاقی که در قالب پست‌ها و پیام‌های مختلف با رنگ و لعاب ظاهرا طنز منتشر می‌شود، روابط همه اقشار و به ویژه زن و شوهرها را تحت تاثیر خود قرار داده است.

دختر و پسری که پس از سالها زندگی در کنار خانواده خود تصمیم به ازدواج با یکدیگر می‌گیرند، باید بدانند که رفتار و نحوه زندگی آن‌ها در کنار هم با وجود دنیای مجازی هزار رنگ، با زندگی در دوران مجردی و تنهایی خود تفاوت‌هایی دارد.

سلایق و علایق همه انسان‌ها یکدست و یکسان نبوده و بزرگترین اثر ازدواج موفق و دلچسب این است که زن و شوهر امروزی بتوانند با چنین تفاوت‌هایی به خوبی کنار بیایند.

از جمله موارد مهمی که همه زن و شوهرها باید به آن پایبند باشند وفاداری به عهدی است که در آغاز زندگی مشترک خود با یکدیگر بسته‌اند و بدون تردید همدلی و همراهی منطقی زوجین عامل بقای زندگی‌ آن‌ها شده و زمینه رشد و بالندگی هر دو نفر را فراهم می‌سازد.

ازدواج سرآغاز یکی شدن دلهایی است که به فرموده خداوند در قرآن کریم، موجب آرامش و آسایش یکدیگر می‌شوند و نباید با رفتارهای غیر منطقی و به دور از محبت فضای عاطفی زندگی خود را سرد و بی‌روح کنند.

بهناز عطاری زوج‌ درمانگر و روانشناس در خصوص موضوع حفظ حریم خانواده و همسر در فضای مجازی معتقد است: گفت‌وگو و اختصاص وقت برای شنیدن حرف‌های یکدیگر از جمله مهمترین راه‌های تقویت پیوند عاطفی زوجین با یکدیگر شده و از مشکلات متعدد ادامه زندگی آن‌ها پیشگیری می‌کند.

او بیان کرد: تعهد زوجین به یکدیگر در فضای مجازی هیچ گونه تفاوتی با عهد و پیمانی که در دنیای واقعی با یکدیگر بسته‌اند ندارد و اهمیت آن به همان میزان در زندگی حقیقی مهم است.

این زوج درمانگر یادآور شد: بیان ناراحتی‌ها و نارضایتی زوجین از یکدیگر و بیان حس آن‌ها از اتفاقات مشترک روزمره‌ خود و همچنین ایجاد فضای امن برای بازگو کردن مواردی که نظرشان با هم یکسان نیست از دیگر راههایی حفظ تقویت روابط زن و شوهرها با یکدیگر محسوب می‌شود.

بسیاری از اختلافات زوجین اگر به موقع و با کمک گرفتن از مشاوران و روانشناسان مورد بررسی قرار بگیرد از وقوع پدیده تلخ طلاق و فروپاشی کانون خانواده‌ها در بسیاری از موارد جلوگیری خواهد کرد.

مراقبت اخلاقی زوجین، ضامن سلامت سبک زندگی

خوش عهدی افراد در مورد خودشان به معنی تعهد و وفاداری به دیگری است و چه بسا افرادی که به داشتن رفتارهای درست و خداپسندانه در زندگی خود پایبند هستند، نسبت به همسرشان در زندگی مشترک نیز وفادار و متعهد خواهند بود.

عطاری تاکید کرد: موضوع مراقبت اخلاقی هر یک از زوجین در وهله نخست باید در مورد خودشان صورت بگیرد و در اصل مسئله خود مراقبتی مقدمه داشتن هر گونه تعهد همسران نسبت به یکدیگر است و بر اساس تحقیقاتی که پژوهشگران حوزه مشاوره و روانشناسی روی برخی از زوجین انجام داده‌اند، فردی که نسبت به خود و زندگی فردی خود تعهد دارد، در زندگی مشترک نیز نسبت به سایرین تعهد و وفاداری بیشتری در رفتار با همسر خود دارد.

او در ادامه تاکید کرد: اینکه زوجین به جای رفاقت و دوستی، نگهبان یکدیگر بوده و به اصطلاح عامیانه، رفتارهای آقا بالا سر گونه داشته و به جای حل منطقی مشکلات در تعقیب هم باشند، پایه روابط آن‌ها سست شده و اثرات نامطلوبی در ادامه زندگی‌شان به جا خواهد گذاشت.

این زوج درمانگر اضافه کرد: فضای مجازی گاهی زمینه لغزش و بروز رفتارهای ناهنجار را ایجاد می‌کند که زوجین و به ویژه همسران جوان نیز از این لغزش‌ها بر حذر نیستند و یکی از بهترین راه‌های نجات از لغزش‌های اخلاقی و رفتاری، دوستی و رفاقت زن و شوهر با یکدیگر است.

عطاری در ادامه تصریح کرد: رفع خلاهای عاطفی، و پرهیز از حس کنترل زوجین به یکدیگر در کنار جلوگیری از مخفی کاری و رفتارهای مشکوک از این دست، جزو بهترین مراقبت‌های اخلاقی زوجین از یکدیگر به شمار می‌روند.

زن و شوهرهای جوان باید زندگی مشترک  خود را  بر مهربانی، گذشت و چشم‌پوشی از خطاهای یکدیگر بنا کنند و نسبت به معضلاتی که در فضای حقیقی و همچنین صفحات و شبکه‌های مختلف فضای مجازی برای هر کدام پیش می‌آید نباید بیتفاوت باشند.

همدلی و همراهی زوجین با یکدیگر و تلاش برای اصلاح رفتارهای نامطلوب، آن‌ها را در مسیر سعادت حقیقی قرار می‌دهند و فرصت رشد و تعالی همسران  در مراحل مختلف زندگی را فراهم می‌آورد و متاسفانه برخی از رفتارهای نادرست  فاتحه زندگی مشترک شما را می‌خواند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سبک زندگی روانشناسان فضای مجازی صراط زوجین از یکدیگر فضای مجازی زندگی مشترک همسر خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا «زندگی پس از زندگی» هنوز پربیننده است؟

پربیننده شدنِ برنامه تلویزیونی «زندگی پس از زندگی» در چند سال پیاپی نشان می‌دهد مردم علاقه‌مند آگاهی از دنیای برزخ‌اند و اصطلاحاً برخلاف برخی از گفتارها و تبلیغات غربی، مردم ایران خصوصاً مرگ آگاهی بیشتر از اتکا به دنیای مادی برایشان اهمیت دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نظرسنجی‌های به دست‌آمده نشان می‌دهد «زندگی پس از زندگی» را امسال هم می‌توان به عنوان پربیننده‌های تلویزیون شناخت. عباس موزون اجرا و تهیه‌کنندگی این برنامه را بر عهده دارد و در این مجموعه به گفت‌وگو با افرادی می‌پردازد که تجربه‌هایی نزدیک به مرگ داشته‌اند. «زندگی پس از زندگی» به اعتبار محتوای آنکه در همین چند فصل به یک برند تبدیل شده است از ابتدای ماه رمضان پربیننده‌ترین برنامه افطار تلویزیون با اختلافی میلیونی بوده است.

«زندگی پس از زندگی» در فضایی فعالیت می‌کند که کماکان بسیاری از برنامه‌سازان و سریال‌سازان دنبال سری‌دوزی و کمتر به دنبال ایده‌های نو می‌روند. البته امسال در میانِ چند برنامه رمضانی توجه به سوژه و ایده‌پردازی دیده می‌شود اما رویِ‌هم رفته کارِ خارق‌العاده‌ای از آب درنیامده است. 

بزرگترین آفت پیش‌روی رسانه‌ها خصوصاً صداوسیما همین تکرار و نرفتن به سمت خلاقیت و نوآوری است. پخش نوستالژی با روش‌های تکراری برنامه‌سازی متفاوت است؛ یعنی در واقع تکرار برنامه‌ها و سریال‌های خاطره‌انگیز حتی برای مخاطب جذابیت هم دارد اما سوژه و روش تکراری برنامه‌سازی مخاطب را نسبت به آنتنِ تلویزیون ناامید می‌کند.

اما «زندگی پس از زندگی» بدون دکورِ آنچنانی، سلبریتیِ خاصی و هیاهوی رسانه‌ای کماکان جزو پربیننده‌های تلویزیون است. این استقبال‌ها نشان می‌دهد مخاطبان علاقه‌مند مفهوم مرگ، تجربه مرگ و یا به قولی مفهوم معادند.  شاید در کشورهای دیگر و حتی تک و توک در میان برنامه‌های خودمان درباره تجربه‌های کسانی که یک بار مرگ را درک کرده‌اند صحبت شده باشد اما به واسطه ناشناخته بودن آن شرایط، هنوز هم جذابیت دارند.

در ایام ماه مبارک رمضان ساخت برنامه‌ای درباره مفهوم مرگ، تجربه مرگ و یا به قولی "زندگی پس از زندگی" بسیار بجا بوده و تلویزیون را از قرار گرفتن بر ریل "ایده‌های تکراری" نجات داده است. برنامه‌ای که با ساده‌ترین لوکیشن و شبکه کم بیننده‌تر نسبت به برخی از برنامه‌ها و شبکه‌ها، باز هم توانست به جایگاه پربیننده‌های تلویزیون تکیه بزند.

جزئیاتی از سنجش مخاطبان تلویزیون؛ "فضای مجازی" اضافه شد!

"زندگی پس از زندگی" برنامه ای درباره مرگ و عالم ماورا است که هر روز قبل از افطار روی آنتن می‌رود و روایت افرادی است که در تجربه مرگ تقریبی از کالبد جسم خارج شدند و عالم برزخ را درک کردند و بازگشتند. امسال این برنامه تلویزیونی تجربه‌گرانی را روی آنتن آورده که همچون سالِ گذشته بازتاب‌های فراوانی داشته و در فضای‌مجازی بخش‌هایی از صحبت‌های این تجربه‌گران، قابل مشاهده است.

«زندگی پس از زندگی» برنامه افطار شبکه چهار سیما با اجرای عباس موزون برنامه پربیننده سال‌های اخیر بوده است که حالا با اختلافی اندک از «محفل» این برنامه هم بیش از 3 میلیون بازدید دارد. برنامه سحر این شبکه نیز حدود 35 هزار بازدید دارد. این برنامه تلویزیونی با آیتم‌های جدید و متفاوت‌تر و تجربه‌گران جدید و سوژه‌های شگفت‌انگیزتر از فصل‌های قبلی همراه شدند.

آنچه که در این فصل بیشتر به چشم خورد توجه به موارد علمی موضوع ماورایی روایت  آدم‌ها بود، روایت قصه‌های انسان‌هایی که بر اثر وقوع حادثه در شرایط برزخی قرار گرفتند و در واقع شاهد خروج روح از بدن‌شان بودند با ظرافت‌های ویژه برای مخاطبان بازگو شد و در این میان هم عباس موزون مجری کارشناس برنامه " زندگی پس از زندگی " تلاش کرد که با  پرسش‌های تأکیدی‌اش فضای دینی و معنوی را برای تجربه‌گران مرگِ موقت رقم بزند و روایت قصه تجربه‌گران را  عینی‌تر  برای مخاطبان به تصویر بکشد. از طرفی هم فضاسازی و دکور جدید این برنامه که متفاوت‌تر از قصل های قبلی بود توانست به  فضای معنوی و ماورایی این برنامه کمک کند.

 به هرحال روایت شرح و حال موضوع مرگ آدم‌ها و بازگشت مجدد آنها به زندگی در این برنامه هم از نظر علمی و هم از نظر دینی و فقه اسلامی مورد ارزیابی،  تحقیق و بررسی قرار می‌گیرد؛ همان‌طور عباس موزون تهیه‌کننده و کارگردان این برنامه همواره در تلاش بوده علی‌رغم توجه به موضوع جهان پس از زندگی و برزخ از نگاه دینی و مذهبی، به موضوع علمی، تجربی قضیه هم نگاه ویژه‌ای داشته باشد. در بخش‌هایی از برنامه هم از متخصصان،  روانشناسان و کارشناسان علمی ایران و سایر کشورهای جهان بهره برده تا موضوع مرگ و زندگی، خروج روح از بدن، ماندن در دوره برزخ، بازگشت دوباره به زندگی را با روایت‌های واقعی که از سوی تجربه‌گران مرگ مطرح می‌شود را به گونه‌ای علمی برای مخاطبان برنامه تشریح کند.

«محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!

روایت تجربه مرگ و بازگشت دوباره به زندگی اگرچه به آسانی قابل باور برای همه نیست اما حضور میهمانانی که خود تجربه‌گر مرگ بودند و همه فضای حاکم بر دنیای پس از مرگ را تجربه کرده‌اند به نوعی پرده از خیلی از مسائل ابهام‌آمیز  برمی‌دارد و در واقع تجربه مرگ و بازگشت مجدد به زندگی برای بیننده‌های این برنامه باورپذیرتر می‌شود و در حقیقت «زندگی پس از زندگی» تلنگر  به افرادی است که هنوز در خواب‌اند و از بسیاری از مسائل حاشیه‌ای زندگی‌شان غافل هستند. بنابراین می‌توان گفت که «زندگی پس از زندگی» برای آن دسته از افرادی که در دنیای مادی به گناه و معصیت آلوده‌اند و هرگز به دنیای ماورایی خود نمی‌اندیشند هشداری است که از خواب بیدار شوند و برای دور شدن از گناه و معصیت اقدام کنند.

به هرحال نگاه برنامه «زندگی پس از زندگی» عبرت گرفتن از تجربه  آدم‌هایی است که نتیجه اعمال خود را در برزخ دیده‌اند و فرصتی دوباره برای جبران از خدا می‌خواهند و این نگاه موجب می‌شود که خیلی از آدم‌ها که هنوز غفلت بار به زندگی گناه آلود خود ادامه می‌دهند متنبه شوند و به سوی خدا برگردند و از بار گناهان‌شان کم کنند؛ به هر صورت «زندگی پس از زندگی» صرفاً یک برنامه دینی نیست و در عین حال که برنامه‌ای مذهبی و دینی است بلکه برنامه‌ای تخصصی و علمی است که موشکافانه به موضوع دنیای برزخ می‌پردازد و تصویری واقعی را از مرگ و زندگی روایت می‌کند.

البته تلاش عوامل و دست اندرکاران تولید این برنامه ارائه تصویری درست از تجربه‌گرانی است که واقعیت‌ها را بدون واسطه برای مخاطبان روایت می‌کنند و یقیناً این نوع تصویرگری به باورپذیری بیشتر بیننده تلویزیونی کمک می‌کند و شاید حضور متخصصان و کارشناسان علمی در این برنامه شرایطی را فراهم می‌کند که روایت‌های تجربه‌گران منطقی‌تر به مخاطبان منتقل شود.

 به هر حال «زندگی پس از زندگی» جزو برنامه‌های ویژه ایام ماه مبارک رمضان رسانه ملی بود که با وجود همه سختی‌های تولید این برنامه بالأخره فصل جدیدش تولید و به پخش رسید؛ این امیدواری وجود دارد چنین برنامه‌هایی برای استمرار مرگ‌آگاهی در جامعه و فرهنگ درست زیستن در فضای‌مادی و دنیایی، در طول سال هم ویژه‌هایی را روی آنتن داشته باشد. «زندگی پس از زندگی» برنامه خوبی برای هشدار دادن،‌ فرهنگسازی و طیِ طریق درست در زندگی دنیایی است و می‌تواند با یک برنامه‌ریزی مناسب تنها ویژه برنامه ایام ماه مبارک رمضان نباشد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه زینب کبری (س) ارومیه
  • دنیا، راه ورود به بهشت و بهره‌مندی از لذات آن است
  • برگزاری ۳۷۴ پاتوق گفت وگو در گلستان
  • به رنگ حمایت و همدلی در خانواده
  • «ناآگاهی» بزرگ‌ترین تهدید سلامت روان
  • «ناآگاهی» بزرگترین تهدید سلامت روان است
  • چگونه بیانیه‌نویسی در فوتبال ایران به پایان می‌رسد؟
  • آیا امکان افزایش مهریه بعد از عقد وجود دارد؟
  • آغاز زندگی مشترک 95 هزار جوان ایرانی با تسهیلات بانک تجارت
  • چرا «زندگی پس از زندگی» هنوز پربیننده است؟