Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزهای خوش باشگاه پرسپولیس با سرمربی پرآوازه کروات به انتها رسیده و حالا پس از روزهای گرم و زیبا، چشم‌انداز آینده قرمزها محدود به سرمای استخوان‌سوز و نابودی ریشه‌های تیم قهرمان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داستان برانکوی کروات و پرسپولیس از آن دسته ماجراهایی است که روزهای خوشی را با پایانی تلخ به اتمام می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرمزهای پایتخت پس از قریب به 10 سال حسرت قهرمانی در لیگ برتر با برانکو به 3 قهرمانی پیاپی، حضور در نیمه‌نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا و پی‌ریزی‌های قهرمانی چهارم رسیدند، اما این موفقیت‌ها هرگز توسط کادر مدیریتی به‌خوبی شناسایی و دیده نشد تا کار پرسپولیس و سرمربی محبوبش به CAS و فیفا کشیده شود.

برانکو ایوانکوویچ که در مورد دریافتی‌هایش از طرف پرسپولیس در سال آخر حضورش در این تیم هنوز هم شائبه‌هایی وجود دارد، پس از عدم دریافت معوقاتش از تیم تهرانی به فیفا شکایت برد تا مراحل وصول طلب‌هایش را از این نهاد پیگیری کند. اما ماجرای برانکو هنوز به جایی ختم نشده و مشکلات زیادی قرار است گریبان تیم قهرمان ایران را بگیرند.

در مدتی که فیفا برای پرداخت مطالبات برانکو تعیین کرده بود، بارها صحبت از پرداخت مبالغی به حساب مربی کروات در کشور عمان توسط مسئولان باشگاه پرسپولیس بیان شد اما با نامه‌هایی که فیفا به باشگاه پرسپولیس ارسال کرد و پس از صحبت‌های وکیل رسمی برانکو در مسئله فعلی، مشخص شد تمام ادعاها و بیانیه‌های پرسپولیسی‌ها در مورد پرداخت مطالبات برانکو چیزی بیشتر از یک «دروغ بزرگ» نبوده است.

مهدی رسول‌پناه، سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس که پس از خروج محمدحسن انصاری‌فر از این باشگاه به تصدی مقام ریاست رسید، کوچک‌ترین پیشرفتی در پرونده برانکو نداشته و فقط آوارها را روی سر قرمزها بیشتر و اوضاع را وخیم‌تر کرده است. وی که رسیدن به کرسی مدیریت باشگاه پرسپولیس را از صندلی چرخدار دندانپزشکی و دوستی با مسعود سلطانی‌فر آغاز کرد، در ماجرایی که شاید حتی به محرومیت از پنجره‌های نقل و انتقالاتی و همچنین کسر امتیاز منتهی شود یکی از متهمان ردیف اول به‌شمار می‌رود.

اخطارها و ضرب‌الاجل‌هایی که فیفا به باشگاه پرسپولیس ارسال و ابلاغ می‌کرد توسط مدیریت این باشگاه جدی گرفته نمی‌شد و همواره مسئولین این باشگاه پرطرفدار به‌دنبال راه فرار و راه‌های دیگری غیر از آنچه قانون فدراسیون جهانی فوتبال ارائه می‌کند بوده‌اند. پس از طرح شکایت برانکو مبنی بر دریافت حق‌الزحمه و غرامت دیرکرد آن از جانب باشگاه پرسپولیس، مدیران وقت و پس از آن‌ها مهدی رسول‌پناه به‌جای مذاکره هرچه سریع‌تر برای بهبود شرایط و نحوه پرداخت و همچنین تعامل برای قسط‌بندی و یا در بهترین شرایط اتخاذ چند درصد تخفیف، 1300 صفحه مدرک و لایحه بی‌اساس را برای دفاع از قرمزها به فیفا فرستاد تا برانکو بیشتر از قبل تحریک شود و دیگر حتی برای کسر و تخفیف یک درصد از قراردادش هم کوتاه نیاید.

رسول‌پناه پس از افتضاح مدارک 1300 صفحه‌ای که به واکنش جدی وکیل برانکو و تغییر مواضع آن‌ها نسبت به باشگاه پرسپولیس منتهی شد، ادعا کرد که آن حجم از مدارک و لوایح تنها «فتوکپی»هایی بوده‌اند که به اشتباه برای فیفا ارسال شده است! دندانپزشک وزیر ورزش با این عذر بدتر از گناه نشان داد که نه‌تنها از مدیریت کلان در شرایط بحرانی چیزی نمی‌داند، بلکه اصلاً حواسش به اطرافش هم نیست و یک تنه پرسپولیس را به قعر چاه می‌فرستد.
 

رسول‌پناه: مسئله پرداخت‌ها زمان‌بر است

سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگویی راجع به شرایط پرونده برانکو و دیگر طلب‌کاران این باشگاه گفت: ما مطالباتی در حدود 430 هزار یورو در فیفا داشتیم که پرونده زلاتکو و ایگور را از این طریق پرداخت کردیم. این مسئله روند خاصی دارد و فیفا نیز امروز آن را تأیید کرد. طلب نیلسون و گابریل را از این طریق پرداخت کردیم و زمان‌بر بود. از طرفی، چون در فیفا پولی نداشتیم، از طریق انتقال علیرضا بیرانوند به آنتروپ بلژیک مبلغ 515 هزار دلار چهارشنبه به حساب باشگاه پرسپولیس نشست و بعدازظهر همان روز نیز سریعا انتقال پول به حساب برانکو در عمان را شروع کردیم. ما نیز جداگانه 230 هزار یورو روز سه‌شنبه پرداخت کردیم. در مجموع 850 هزار یورو درباره برانکو و دستیارانش را در حدود 60 درصد پرداخت کنیم. ما از طریق عمان پول برانکو را دادیم که برخی از این مبالغ شنبه به حساب او نشسته و مابقی نیز حتما فردا به حساب او می‌نشیند.
 

وکیل برانکو: پرسپولیس دروغ می‌گوید!

مهدی رسول‌پناه که در آخرین اظهارات خود در خصوص طلب برانکو ایوانکوویچ اعلام کرده بود 60 درصد طلب این مربی کروات را پرداخته‌اند، واکنش شدید وکیل برانکو را برانگیخت. در مقابل دارو بوشیچ، وکیل سرمربی سابق تیم پرسپولیس با رد این اظهارات گفت: فردا به محض بازگشایی بانک‌ها در عمان، دو چک از باشگاه پرسپولیس داریم که قرار است آنها را به حساب بخوابانیم که آن هم 10 درصد از کل طلب برانکو است. اگر این دو چک پاس شود مجموع پرداختی‌های باشگاه به برانکو تنها 25 درصد می‌شود.
بوشیچ در ادامه افزود: اینکه باشگاه گفته 60 درصد از طلب برانکو را پرداخت کرده، دروغی بیش نیست. مشکل باشگاه پرسپولیس زمانی شروع می‌شود که مجازات فیفا عملی شود.
 

با این شرایط بغرنج که رفتارهای باشگاه پرسپولیس و مدیران بی‌تجربه و بی‌خیال این باشگاه برای خود ساخته‌اند، برانکو و وکیل کارکشته‌اش شمشیر را برای قرمزها از رو بسته‌اند تا هرطوری شده هم مطالبات خود را دریافت کنند و هم اندکی مچ باشگاه را بخوابانند. دیرکردهای پرسپولیس علاوه براین‌که باشگاه را با غرامت‌های بیشتر و هزینه‌های به‌مراتب بالاتر مواجه خواهد کرد، شانس محرومیت و کسر امتیاز این باشگاه را نیز به طرز تصاعدی افزایش خواهد داد تا شاید حتی تیم قهرمان لیگ نوزدهم با 6- امتیاز لیگ بیستم را آغاز کند.
 

فیفا با پرداخت بدهی پرسپولیس کنار نمی‌آید

ادعای مهدی رسول‌پناه مبنی بر این بود که باشگاه پرسپولیس از طریق مطالباتش در حساب‌های بلوکه شده باشگاه در فیفا، پرداخت بخشی از مطالبات مربیان کروات را انجام داده؛ اما بیانیه فیفا 180 درجه با صحبت‌های سرپرست مدیرعاملی باشگاه متفاوت است. کمیته انضباطی فیفا روز گذشته در پاسخ به آخرین نامه باشگاه پرسپولیس طی یک نامه رسمی به آن‌ها اعلام کرد مدارک ارسال شده درباره این که بخش مالی فیفا قرار است مطالبات ایگور پانادیچ و زلاتکو ایوانکوویچ را بپردازد، مورد پذیرش این کمیته نیست چرا که بخش مالی فیفا هنوز به طور رسمی نپذیرفته که از محل درآمدهای پرسپولیس نزد فیفا مطالبات ایگور پانادیچ و زلاتکو ایوانکوویچ را بپردازد. در این نامه کمیته انضباطی فیفا به پرسپولیس اعلام کرده با وجود این که سود دیرکرد توسط این باشگاه پرداخت شده اما پرسپولیس مسئول پرداخت اصل طلب این دو مربی  سابق خود است و هر چه زودتر باید طلب آن‌ها به حسابشان در عمان واریز شود.

 

پنجره‌هایی که شاید بسته شوند

شاید پس از اظهارات بالا فکر کنیم پس از پرداخت مطالبات سنگین سرمربی کروات و دستیاران او توسط باشگاه پرسپولیس، دیگر خطرات کسر امتیاز و محرومیت از ترنسفرویندوهای سال آینده گریبان‌گیر قرمزها نشود، نظریه‌ای که البته مهدی رسول‌پناه در ادامه خبرهای ناخوشش آن‌را رد می‌کند. سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: نمی‌توانیم بگوییم صددرصد این اتفاق نمی‌افتد اما حسن نیت‌مان را به فیفا و برانکو نشان دادیم که می‌خواهیم پولش را پرداخت کنیم. باشگاه پرسپولیس به غیر از پرداختی به برانکو، مشکلات دیگری هم دارد؛ روز گذشته پول خارجی‌ها را پرداخت کردیم، بحث تقویت تیم را داریم و بودجه‌ای نیز برای جذب بازیکنان جدید اختصاص دادیم و طبیعی بود که پرداخت کامل پول برانکو به ما فشار زیادی وارد می‌کرد.

 

پس از اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس و افشای نحوه قرارداد بستن مدیران این باشگاه با کارگزاری‌ها، و پس از نمایان شدن ضعف مدیریتی در ساختار این باشگاه مشخص می‌شود که نتیجه انتخاب‌های مبتنی بر رفاقت و بذل و بخشش کردن پست‌های مهم دولتی توسط وزارت ورزش و جوانان به افراد ناصالح، قاعدتاً نباید نتیجه‌ای بهتر از محرومیت و افتضاح آبرویی در مجامع بین‌المللی به‌بار بیاورد. مدیریت جدید باشگاه پرسپولیس مانند دو مدیر قبلی تنها «مدیر هزینه» است و نه‌تنها نتوانسته منابع مالی محدود باشگاه را بیشتر و درآمد قرمزها را بهتر کند، بلکه تنها هزینه‌ها را بیشتر کرده تا یک آبروریزی بزرگ دیگر روبروی ساختمان باشگاه چنبره بزند.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سرپرست مدیرعاملی باشگاه باشگاه پرسپولیس مهدی رسول پناه پرداخت کردیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی گفت: مالکان جدید در مورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند.

به گزارش مشرق، علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود.

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند. خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • واکنش جنجالی مدافع شمس‌آذر بعد از بازی با استقلال
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند
  • مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند
  • حرفهای متواضعانه اوسمار در تمجید از یحیی و برانکو
  • مشاور وزیر ورزش: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد/ وزارت ورزش وظیفه نظارتی خواهد داشت
  • وزیر اقتصاد: سرخابی‌ها قسطی فروش رفتند
  • گام پایانی برای واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس
  • حسینی و مربی استقلال از بازی با تراکتور محروم شدند/ محرومیت یک جلسه‌ای مدافع پرسپولیس
  • وزیر ورزش به دیدار سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران رفت
  • موضع‌گیری موریتانی و مصر درباره غزه