Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی با بیان اینکه سالانه در حوادث رانندگی ۱۷ هزار نفر کشته و ۳۵۰ هزار نفر مجروح می‌شوند، اعلام کرد که این صندوق ۱۷ درصد از کل خسارت‌های جانی کشور را پرداخت می‌کند.

به گزارش  بیمه مرکزی، مجمع عمومی سالانه صندوق تامین خسارت‌های بدنی با حضور عباس معمارنژاد، نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی و به عنوان رئیس مجمع عمومی، سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، امیرآبادی فراهانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نمایندگان سایر اعضای مجمع عمومی، پیمان نوری معاون دادستان کل کشور و اعضای هیأت نظارت و با قرائت دستور جلسه توسط ریاست مجمع در محل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی برگزار شد و عملکرد صندوق در راستای اجرای بخشی از یکی از استراتژی‌های هشتگانه تدوینی، تحت عنوان تقویت انضباط مالی و اقتصادی برای صندوق در سال ۱۳۹۸ مورد تأیید و تقدیر اعضای مجمع قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ششمین سال متوالی صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۸ صندوق تأمین خسارت‌های بدنی بدون هرگونه بند شرط و شفاف مورد تصویب مجمع عمومی قرار گرفت.

«غلامرضا سلیمانی» رییس کل بیمه مرکزی به عنوان عضو مجمع عمومی صندوق، از عملکرد بسیار مطلوب این صندوق در صنعت بیمه به عنوان نهاد پشتیبان و مکمل خدمات بیمه‌ای تقدیر کرد و گفت: صندوق تأمین خسارت‌های بدنی امروز توانسته است اعتماد و اطمینان جامعه به شرکت‌های بیمه‌ای را افزایش دهد.

وی ادامه داد: حتی در صورت وجود مشکل برای شرکت‌های بیمه در حوزه خسارات جانی این صندوق با قدرت قادر به پشتیبانی از گروه هدف خود خواهد بود و این مایه مباهات صنعت بیمه کشور است که چنین نهادی قوی با مدیریت علمی در کنار صنعت بیمه ایفای نقش می‌کند.

به گفته سلیمانی، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی در حوزه فرهنگ‌سازی و ایجاد بستر پوشش بیمه‌ای برای موتورسیکلت‌ها، ماشین‌آلات کشاورزی و سایر وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه نیز در چندین مرحله بسیار مؤثر عمل کرده و موجب ایجاد پوشش بیمه‌ای برای ۲۶۰۰ موتور سیکلت، ۱۳۰ هزار ماشین‌آلات کشاورزی و ۱۷۰۰ خودروی کارگاهی شده است.

«علی جباری» مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی نیز ضمن قدردانی از اعضای مجمع عمومی و همراهی هیأت نظارت صندوق در به دست آوردن عملکرد مطلوب و گزارش شفاف حسابرس و بازرس قانونی گفت: خدا را سپاس که به ما توفیق داد، در سال ۱۳۹۸ در ایفای نقش خود به عنوان نهاد تخصصی بیمه‌ای، مکمل صنعت بیمه و شرکت‌های بیمه‌گر و یکی از سه رکن حاکمیت در صنعت بیمه سربلند شویم و به گروه هدف ۳۰ هزار نفره خود که عمدتاً در پوشش زیان دیدگان، بیمه گذاران و قربانیان و مقصرین سوانح رانندگی هستند خدمت کنیم.

وی افزود: از صندوق تأمین خسارت‌های بدنی امروز به عنوان یکی از ۱۰ مجموعه برتر کشور در حوزه عملکردی و شفافیت در کارکرد از منظر صاحب‌نظران حرفه‌ای یاد می‌شود چراکه امروز برای ششمین سال پیاپی علاوه بر اینکه به اهداف و برنامه‌های خود در دو حوزه حمایت از قربانیان حوادث رانندگی و شناسایی و وصول منابع مالی دست یافته ایم، شاهد گزارش حسابرس و بازرس قانونی صندوق مبنی بر گزارش شفاف و بدون بند بوده که این نیز عملکرد مطلوب صندوق را تأیید می‌کند.

جباری در ادامه با اشاره به نقش‌های قانونی واگذار شده به صندوق به عنوان یک نهاد عمومی - حاکمیتی گفت: صندوق دارای وظایف چهارگانه ای در حوزه‌های مهمی چون وظیفه تخصصی قانونی، وظیفه حاکمیتی وظیفه فرهنگی و وظیفه اقتصادی بیمه‌ای است که صندوق تأمین خسارتهای بدنی را به نهاد تخصصی بیمه‌ای تبدیل کرده که به عنوان نهاد تکمیل کننده چرخ خدمات صنعت بیمه کشور خدمت می‌کند.

وی با اشاره به آمار بالای تصادفات و کشته شدگان حوادث رانندگی در کشور گفت: سالانه ۱۷ هزار نفر کشته و ۳۵۰ هزار نفر مجروح حوادث رانندگی داریم که از این گروه حدود ۳۰ هزار نفر نیروی مولد جامعه دچار قطع نخاع و معلولیت دائمی می‌شوند و مدیریت این وضعیت، چارچوب و ضوابط خاصی را می‌طلبد که مجموعه صنعت بیمه و صندوق در کنار یکدیگر مشکلات اقتصادی این معضل را حل می‌کنند. در همین رابطه صندوق به تنهایی حدود ۱۷ درصد خسارت جانی صنعت بیمه کشور را پرداخت و ۲۷ شرکت بیمه‌ای، باقیمانده این خسارت را در قبال فروش بیمه نامه شخص ثالث تأمین می‌کند.

مدیرعامل صندوق خسارت‌های بدنی یادآور شد: در کنار حمایت از زیان دیدگان حوادث رانندگی به عنوان عملکرد اصلی صندوق، آزادسازی و یا جلوگیری از زندانی شدن حدود ۸ هزار و ۶۰۰ نفر از رانندگان و مقصرین تصادفات رانندگی نیز حاصل شده به‌طوری که امروز حتی یک نفر زندانی تصادفات در زندان‌های کشور وجود ندارد.

جباری در ادامه، اجرای سامانه ماده ۳۲ قانون بیمه شخص ثالث با همکاری بانک ملی ایران برای سهولت در دریافت خسارت بیمه شخص ثالث، کاهش روند بررسی پرداخت خسارت به حدود ۶ روز از زمان تکمیل پرونده، ایجاد بستر اقتصادی جهت ترغیب رانندگان به خرید بیمه شخص ثالث از طریق بخشودگی جرایم برای موتورسیکلت‌ها ماشین آلات کشاورزی و خودروهای سنگین کارگاهی فاقد بیمه نامه، استمهال اقساط مقصرین حوادث رانندگی در استان‌های سیل‌زده را از دیگر اقدامات این صندوق در سال‌های اخیر اعلام کرد.

در ادامه «عباس معمارنژاد» رئیس مجمع عمومی صندوق با اشاره به عملکرد مطلوب صندوق در چند سال اخیر و کسب بازدهی مناسب با وجود محدودیت‌های قانونی، اصلاح پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها و تقویت حوزه فناوری اطلاعات این سازمان، گفت: امروز می‌توان صندوق تأمین خسارت‌های بدنی را نهادی پویا مؤثر و کارآمد در حوزه صنعت بیمه برشمرد و در کتب که در بسیاری از شاخص‌های عملکرد در مقایسه با سنوات گذشته و سازمان‌های مشابه نتایج بسیار خوبی را کسب کرده‌اند.

همچنین «احمد امیرآبادی فراهانی» عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و عضو ناظر مجمع عمومی صندوق گفت: ما امروز در صندوق تأمین خسارت‌های بدنی که ساختار قانونی این صندوق متشکل از نمایندگان سه رکن اساسی حاکمیت یعنی قوه مجریه، قوه قضائیه و قوه مقننه هست، نگرش جامع حاکمیت در توجه به این نهاد و اهمیت نقش گذاری این سازمان در حوزه خدمات به گروه هدف را نشان می‌دهد.

وی از اقدامات مؤثر و به موقع صندوق در حمایت از افراد جامعه مانند کاهش طول دوره رسیدگی، تأسیس شعبه صندوق در مراکز استان‌ها، اقدامات صورت گرفته در ایجاد زمینه‌های فرهنگی و اقتصادی در ترغیب رانندگان فاقد بیمه‌نامه به خرید پوشش بیمه‌ای، فرهنگ‌سازی رسانه‌ای و همچنین توجه ویژه به وضعیت اقتصادی مقصرین حوادث رانندگی در امر پیگیری وصول خسارت پرداختی قدردانی کرد.

«پیمان نوری» معاون دادستان کل کشور نیز به عنوان عضو مجمع عمومی و نماینده دادستان کل کشور با اشاره به عملکرد بی‌بدیل صندوق در امر اجرای قانون به عنوان یک سازمان قانونمند و ارائه کننده خدمت به گروه هدف گفت: ما برای ششمین سال پیاپی با وجود ارائه خدمت به حدود ۲۷ هزار نفر در سال و گردش عملیاتی مالی بسیار بالا شاهد گزارش شفاف و بدون بند حسابرس و بازرس قانونی صندوق بودیم که این امر شفافیت عملکردی این سازمان را به عنوان مهمترین شاخص یک سازمان پویا معرفی می‌کند.

در بخش دیگری در بخش دیگری از مجمع سیدمحمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران گفت: امروز شاهد هستیم که همه آحاد جامعه و نمایندگان مردم و دولت بر خدمت‌رسانی مطلوب صندوق تاکید دارند و این نتیجه تعامل، همکاری و تلاش مستمر و با برنامه این مجموعه سازمانی در راستای دستیابی به اهداف تعیین شده در قانون است.

همچنین جولایی مدیرعامل ستاد مردمی دیه کشور گفت: امروز با تلاش مستمر همکاران صندوق حتی یک زندانی تصادفات رانندگی در سطح زندان‌ها نداریم و امروز شاهد نظم و انضباط کاری و فکری در مجموعه برنامه‌های صندوق تأمین خسارت‌های بدنی هستیم که شفافیت عملکردی فعلی ناشی از تلاش و برگزاری جلسات مستمر و بی‌وقفه اعضای هیئت نظارت مدیریت صندوق و مجموعه همکاران است.

 

ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق تأمین خسارت های بدنی حوادث رانندگی مجمع عمومی بیمه نامه صنعت بیمه شخص ثالث هزار نفر گروه هدف بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • برداشت چهار همت از صندوق خسارت‌های بدنی: مجلس سکوت می‌کند؟
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج