Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید زینلی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به پلاسمادرمانی به عنوان روش کمک درمانی مؤثر برای بیماران بدحال کرونا اظهار داشت: استان اصفهان در وضعیت قرمز بیماری کرونا قرار دارد و موارد حاد این بیماری رو به افزایش است؛ یکی از روش‌هایی که به ویژه در روزهای آغازین، می‌تواند از شدت این بیماری بکاهد روش «پلاسمادرمانی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بهبودیافتگان بیماری کرونا می‌توانند با نذر سلامت در جهت نجات جان همنوعان خود برآیند و با اهدای پلاسما جان دیگران را نجات بخشند.

ذخیره پلاسما در اصفهان؛ صفر

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به رایزنی با تمام دستگاه‌های اجرایی در راستای نهادینه سازی فرهنگ اهدای خون و پلاسما در استان اصفهان تصریح کرد: هرچند تاکنون در استان اصفهان بیش از ۳۰۰ واحد پلاسما اهدا شده است اما در شرایط کنونی ذخیره آن در استان به صفر کاهش یافته است.

وی بیان داشت: با توجه به وضعیت وخیم بیماری کرونا در استان اصفهان و افزایش موارد حاد، دریافت پلاسما از شش واحد به بیش از ۱۰ واحد افزایش دادیم اما این میزان اهدا کفاف نیاز رو به رشد را نمی‌دهد و لازم است در یک بسیج و نذر عمومی بهبودیافتگان بیماری کرونا برای اهدای پلاسما پیش قدم شوند.

کد خبر 4993666

منبع: مهر

کلیدواژه: انتقال خون پلاسما ویروس کرونا شیراز روز خبرنگار بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم گرگان عید سعید قربان قزوین شهرکرد ماه محرم کمک مومنانه آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا بیماری کرونا استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۳۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر

در سال ۱۴۰۳ و با افزایش بارش‌های بهاری این روزها وضعیت ذخیره آب در سد شیرین‌دره به وضع مناسب رسیده و پیش‌بینی‌ می‌شود در سال آبی جاری حدود ۴۰ میلیون متر مکعب آب در این سد ذخیره شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، سد شیرین‌دره یک سد خاکی با هسته رسی بر روی رودخانه شیرین  از سرشاخه‌های رودخانه اترک  است که در شهرستان مانه و در فاصله 65 کیلومتری شمال غربی شهر بجنورد واقع شده‌ است. کار ساخت این سد با گنجایش مخزن 91 میلیون مترمکعب در سال 1375 آغاز و در سال 1384 سد آبگیری و افتتاح شد. این سد از سال 1398 تاکنون با مشکل شدید کم بارشی و خشکسالی رودخانه اترک مواجه بود و موجب شد سطح آب در مخزن سد به کمترین میزان خود در در دهه گذشته برسد.

در سال 1403 و با افزایش بارش‌های بهاری این روزها وضعیت ذخیره آب در سد شیرین‌دره به وضع مناسب رسیده و پیش‌بینی‌ می‌شود در سال آبی جاری حدود 40 میلیون متر مکعب آب در این سد ذخیره شود. با توجه به اینکه شیرین‌دره مهم‌ترین منبع تأمین آب بجنورد است، افزایش ذخیره مخزن این سد از اهمیت اساسی برخوردار است.

سالانه 600 هزار مترمکعب رسوب‌گذاری در مخزن سد شیرین‌دره پیش‌بینی شده بود، اما در این سال‌ها سالانه 400 هزار مترمکعب، بیشتر از پیش‌بینی‌ها گل و لای وارد مخزن سد شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی
  • حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی نیازمند است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • نیاز اصفهان روزانه به ۶۴۰ اهداکننده خون