Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

برخی از صاحبان کالا برای نفع شخصی و کاهش هزینه انبارداری و بیمه‌ای با توجه به تعرفه بالاتر نگهداری کالاهای پر ریسک و خطرناک اقدام به اظهار نادرست می‌کنند.

به گزارش تین نیوز، یک کارشناس در مورد حادثه انفجار در بندر بیروت لبنان با بیان این مطلب گفت: اتفاق اخیر لبنان زنگ خطری برای دولت و نهادهای امنیتی کشور است تا در یک برنامه فشرده نقاط حادثه خیز داخل شهرهای بزرگ و بنادر اصلی کشور را احصاء و استراتژی پاسخ به ریسک عملی ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثم حیدری که سابقه مدیریت پروژه سامانه CCS سازمان بنادر و دریانوردی را در سابقه کاری خود دارد،  افزود: این کار موجب می‌شود قبل از هرگونه حادثه یا عملیات تروریستی احتمالی، از وقوع آن جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید:

آخرین جزییات انفجار بیروت؛ 100 کشته و 4 هزار زخمی سیستم «پنجره واحد» گمرک، مستعد تسهیل تخلفات است حمایت از ارتقای سامانه CCS؛ راهکار درمان ضعف نرم‌افزاری بندر شهیدرجایی اجرای فاز اول هوشمندسازی بنادر تا سال ۱۴۰۰ ‌

حیدری عنوان کرد: بندر شهید رجایی با وجود برخورداری از محوطه مجزای نگهداری کالای خطرناک در معرض خطر جدی قرار دارد، حدود ۱۰ کلاس کالای پر ریسک به‌صورت باکس کانتینری در محوطه بندری نگهداری می‌شود که اطلاعات مانیفست به‌صورت الکترونیکی در سامانه ثبت و در جریان عملیات مستعمل می‌شود.

او افزود: اما برخی از صاحبان کالا برای نفع شخصی و کاهش هزینه انبارداری و بیمه‌ای با توجه به تعرفه بالاتر نگهداری کالاهای پر ریسک و خطرناک اقدام به اظهار نادرست می‌کنند.

حیدری تاکید کرد: از این رو کانتینر‌هایی با کلاس و imdg و ورژن خطرناک با اظهار نادرست و هزینه پایین‌تر در محوطه‌های معمولی قابل نگهداری خواهند بود.

حیدری افزود: در این مورد جلسات متعددی با کارشناسان بندر صورت گرفته و راهکارهای متناسبی برای کشف و جریمه و عدم اظهار نادرست طراحی و در سامانه نظارت بر عملیات کانتینری CCS طراحی و پیاده سازی شده است.

این کارشناس خاطرنشان کرد: اما متاسفانه به دلیل وجود برخی افراد که با عملیات تخصصی و ترم‌های بندری آشنایی نداشتند، بدون توجه و با کمترین شناخت از ضرورت‌های بندر، جلوی توسعه‌های مهم سامانه CCSبا عنوان «هوشمند سازی» که از اجرای شعار آن نیز دوسال گذشته و هیچ خروجی از آن ملموس نشده، گرفته شده است.

حیدری گفت: با توجه به شرایط ذکر شده اگر حادثه‌ای از این باب در بنادر واقع شود چه کسی مسئول آن بوده و یا به عهده‌گیری مسئولیت بعد از فاجعه با توجه به تبعات گسترده و خسارات سنگین ناشی از آن، واقعاً چه سودی خواهد داشت!

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندر رجایی سامانه CCS میثم حیدری هوشمندسازی بنادر انفجار بندر بیروت اظهار نادرست حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر

حسین عباس‌نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال بیش از ۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندر خمیر به کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه تمرکز بندر چندمنظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی به ویژه مواد معدنی است، افزود: سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی شامل سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت از این بندر به کشور‌های امارات و عمان صادر شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان پیش‌بینی کرد با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان امسال، عملکرد صادرات در این بندر چندمنظوره حداقل به یک میلیون تن برسد.

عباس‌نژاد گفت: در گذشته سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندر خمیر فعال بود که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و به منظور استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه‌های آینده تعداد شرکت‌های فعال در حوزه عملیات بندری به ۱۰ شرکت افزایش می‌یابد.

وی افزود: توسعه بندر چندمنظوره خمیر نیز از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی درحال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

مدیرکل بنادر هرمزگان گفت: طرح توسعه بندر خمیر بعد از تصویب در طرح جامع به منظور احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ◄ بازدید مشاور عالی فرمانده کل قوا از بندر شهید رجایی
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر