Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدحسن آصفری» روز یکشنبه در نطق میان دستور خود در جلسه علنی مجلس خطاب به نمایندگان اظهارداشت: امروز ملت ایران به این مجلس امیدوار است و ما وظیفه داریم با کار و تلاش و بدون نگاه‌های حزبی و جناحی این امید مردم را به یاس و ناامیدی تبدیل نکنیم.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور افزود: مجلس انقلابی باید انقلابی بودن را از خود آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی اینکه اولویت را به طرح‌ها و لوایحی دهد که راهگشای حل مشکلات اقتصادی و معیشت مردم باشد. مردم از مجلس انتظار دارند که از دولت بپرسد که چرا قیمت ارز ثابت نیست و چه کسانی از این نوسان قیمت‌ها سود می‌برند، و نقش دولت در این افزایش قیمت‌ها چیست؟

آصفری تصریح کرد: امروز انقلابی بودن مجلس در این است که از دولت درباره علت تعطیلی کارخانه‌ها و خیل عظیم و چندمیلیونی جوانان بیکار سوال کند. دولت باید به مجلس درباره خصوصی‌سازی پاسخ دهد. امروز مردم از ما درباره حقوق‌های نجومی و املاک نجومی سوال دارند که چه اقداماتی برای بازگشت اموال به بیت‌المال صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در راس امور بودن مجلس یعنی تعارف و مصلحت‌اندیشی را کنار بگذاریم. در راس امور بودن یک شعار نیست بلکه یک تحلیل عمیق سیاسی و ساختار قدرت و کارکرد اجرایی نظام جمهوری اسلامی است.

نماینده مردم اراک در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: در راس امور بودن از ابعاد گوناگون قابل بررسی است اما آن بعدی که بیشتر مورد توجه قرار گرفته و بعضا عامل مشاجره‌های سیاسی شده است عبارت از میزان قدرت مجلس و برخورداری این قوه از ابزارهای نظارتی مانند سوال، استیضاح در راستای دفاع از حقوق مردم که اگر اینگونه نباشد این مسئولیت‌ها به عطسه بزی هم نمی‌ارزد.

آصفری گفت: وظایف و مسوولیت‌های مجلس با انفعال و بی‌تحرک سازگاری ندارد و جنس کار مجلس از نوع خلاقیت، ابتکار، نگاه بلندمدت و قابلیت رصد کردن آینده و قدرت پیشتازی و انبارسازی مسیر است.

وی خطاب به نمایندگان و هیات رییسه تصریح کرد: نگذارید مجلس دچار روزمرگی شود. روزمرگی یعنی فاقد چشم‌انداز برای آینده کشور. اگر می‌خواهید پیشتاز و پیشرو باشیم نباید تابع لوایح ارسالی از دولت باشیم. قانونگذاری بر مبنای مطالعات علمی جزو ضرورت‌های مجلس است.

این نماینده مجلس یازدهم یادآور شد: مردم از شعار خسته شده‌اند برخلاف وعده‌های دولت، کاهش ارزش پول ملی، افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، و بی‌ثباتی اقتصادی، آرامش و نشاط را از جامعه ربوده است مردم در مراجعات حضوری مشکلاتی را مطرح می‌کنند که زیبنده این ملت بزرگ نیست با این دولت ناکارآمد و بی‌تدبیر ما شرمنده این ملت نجیب هستیم.

وی خطاب به رییس جمهوری اضافه کرد: به شما پیشنهاد می‌کنم که در سال آخر دولت تان سکوت کنید و فقط به کار بپردازید و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای حل معضلات اقتصادی کشور آستین همت بالا بزنید.  

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور افزود: براساس گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، ۴.۸ میلیارد دلار ارز دولتی برای کالاهای ضروری به اشخاصی داده شد و هیچ کالایی در ازای آن وارد کشور نشد. این دلارها در بازار فردوسی با قیمت ۲۲ هزار تومان به فروش رسید. امروز الزامات فوری کشور عبارت است از جهش تولید، رونق تولید، اشتغال جوانان، اصلاح و همسان‌سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان برای بهبود معیشت کشور بایستی تلاش کرد

آصفری درباره نکاتی در حوزه انتخابیه خطاب به رییس‌جمهوری گفت: مصوبه هیات وزیران در واگذاری هپکو به سازمان تامین اجتماعی برای حل مشکل کارگران نبود بلکه شما به دنبال بدهی خود به تامین اجتماعی بودید. و هپکو را قربانی این تصمیم کردید.

وی ادامه داد: کارخانه‌ آذرآب امروز نیاز به تنفس مصنوعی دارند تا دیر نشده بجنبید تا مانند کارخانه هپکو نشود، بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اراک ۶ سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد و هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است. بیمارستان‌های دیگر هم فقط اسم بیمارستان را یدک می‌کشند در حالی که درمانگاهی بیش نیستند و این در شان مردم منطقه نیست. راه آهن اراک - قم چشم انتظار دو خطه شدن برای اتصال به خط آهن سریع السیر قم- تهران است.

برچسب‌ها محمدحسن آصفری اراک مجلس یازدهم دولت جمهوری اسلامی ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک مجلس یازدهم دولت جمهوری اسلامی ترامپ اراک مجلس یازدهم دولت جمهوری اسلامی ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در اولین نشست تخصصی و هم اندیشی رابطان آموزشی و پژوهشی سازمان بازرسی کل کشور با تقدیر از عملیات غرورآفرین «وعده صادق» موضوعاتی را پیرامون این امر مطرح کرد.

وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت آموزش و تقویت توان علمی تمامی اجزا و ارکان سازمان گفت: امروزه برتری در حوزه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و… از آن کسی است که از منظر علمی و پژوهشی قوی و قدرتمند باشد بر این اساس هیچ راهی نداریم جز اینکه در حوزه علمی قوی‌تر از قبل باشیم؛ چراکه این موضوع از مطالبات مقام معظم رهبری است و در قوانین مختلف به آن اشاره شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از الزامات قدرت را تقویت بنیه پژوهشی و علمی دانست و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون این موضوع، الزامات قانونی در این حوزه را تشریح کرد.

وی با بیان این موضوع که رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوران تحول و تعالی علم محور و علم پایه است، اظهار کرد: طی چند مدت اخیر بازرسی‌های کلان تعریف شده در سازمان بازرسی بر مبنای نظام مسائل کشور بوده که صاحب نظران درون و برون سازمانی چندین هزار ساعت بر روی آن کار کارشناسی کردند و این امر در سال جاری نیز دنبال و تقویت می‌شود.

رحمانیان یکی از ملزومات کشف سو جریان را بهره‌گیری از دانش لازم دانست و اظهار کرد: زمانی یک بازرس خوب گزارش بازرسی می‌نویسد که گزارش آن مبتنی بر اندیشه‌های علمی بوده و از مبانی علمی قوی برخوردار باشد بر همین اساس باید علم و دانش خود را مداوم به روز رسانی کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مهم رابطان آموزشی اشاره کرد و بر لزوم ارتقا جایگاه مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان به عنوان یک مرکز پژوهشی منطقه‌ای تاکید کرد.

وی با اشاره به احصای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله قوانین اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید، قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، قانون جهش تولید مسکن و قوانین مرتبط با حمایت از کارآفرینان، اقتصاد دیجیتال و… و همچنین تکالیف قانونی دستگاه‌ها در این رابطه، گفت: باید بررسی شود که آیا قوانین مرتبط اجرا شده یا خیر و در صورتی که ترک فعل یا استنکافی از سوی مدیران صورت گرفته نسبت به تهیه گزارش اختصاصی و در نهایت ارسال به مراجع ذی‌صلاح اقدام شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از وظایف مهم این سازمان برای تحقق شعار سال را نظارت بر حسن جریان امور دانست و تاکید کرد؛ باید از این طریق از ایجاد رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود و موضوعات مرتبط با شفافیت شناسایی و حذف بستر و گلوگاه‌های فسادزا به صورت جدی دنبال شود.

رحمانیان از رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان خواست پیرامون موضوعات اساسی و کاربردی که مشکل جامعه از منظر نظارتی است اقدام تحقیقاتی و پژوهشی کنند و به منظور ارتقا عملکرد و خلاقیت، ابتکار آموزش‌های کاربردی و انجام مطالعات تطبیقی، تقویت و فعال کردن هیأت‌های اندیشه ورز، انجام تعاملات مناسب با مجامع علمی، دانشگاهی و حوزوی و احصای شاخصه‌های موقعیت‌های فسادزا و معرفی به بازرسان اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد امین کیخای فرزانه رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور نیز در این نشست موضوعاتی را پیرامون اهمیت نقش آموزش و پژوهش مطرح کرد.

کد خبر 6081174

دیگر خبرها

  • رئیسی: انتظار مردم از دولت، کار جهادی و انقلابی است
  • انتظار مردم از دولت ، کار جهادی و انقلابی است
  • وعده نائب رئیس مجلس برای برخورد با بی‌حجابی
  • ذوالنوری: زنانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • آصفری، نماینده مجلس: هر کشوری حریم هوایی، دریایی و زمینی‌ خود را در اختیار اسرائیل قرار دهد مورد هدف قرار می‌دهیم/ ممکن است اهداف غیرنظامی را هم بزنیم
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند