Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورها و سازمان‌های بین‌المللی در حال فرستادن کمک‌های گسترده به لبنان هستند. انفجار روزهای گذشته در بیروت باعث کشته شدن حداقل 158 نفر و زخمی شدن 6000 نفر شده است.

نمای کلی از صدمات وارد شده به لبنان/ عکس: رویترز

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، اینک گروه‌های امداد و نجات، هواپیماهای حامل مواد و تجهیزات پزشکی، مواد غذایی، کمک‌های اورژانسی، چادر برای اسکان، آمبولانس، تجهیزات لازم برای احداث بیمارستان‌های صحرایی از سوی سازمان‌ها و کشورهای جهان به لبنان می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحرین: یک هواپیما حاوی تجهیزات پزشکی.

بنگلادش: موا غذایی فوری، تجهیزات و تیم‌های پزشکی.

بریتانیا: بسته کمکی 5 میلیون پوندی (6.6 ملیون دلار) برای امداد و نجات و تیم‌های حمایت و پشتیبانی پزشکی. بریتانیا همچنین کشتی‌های "رویال HMS اینترپرایز" Royal Navy’s HMS) Enterprise) را به عنوان یک سیستم کمکی و  برای ارزیابی خسارت به وارده به بیروت راهی این کشور کرده است.

قبرس: 2 بالگرد (هلی‌کوپتر)، 10 ناجی و سگ‌های نجات دهنده. وزیر خارجه قبرس اعلام کرد: نیکوزیا (پایتخت قبرس) یک هواپیما را برای ارسال تجهیزات پزشکی و بازگرداندن قبرسی‌ها از بیروت آماده کرده است. 50 نفر از شهروندان قبرس ساکن بیروت تا کنون این پیشنهاد را پذیرفته‌اند.

چک: یک تیم 36 نفره امداد و نجات

دانمارک: بسته کمکی 12 میلیون کرونی دانمارک (1.91 میلیون دلار) برای کمک به پیشرفت پروسه امداد و نجات و تهیه تجهیزات بیمارستانی، تامین غذا، آب و سرپناه.

مصر: دو هواپیما حامل تجهیزات و کمک‌های پزشکی.

فرانسه: 55 نیروی امنیتی، 6 تُن تجهیزات سلامت و پزشکان اورژانس. "امانوئل مکرون" رئیس‌جمهور فرانسه پس از بازدید از بیروت قول داد تا تجهیزات پزشکی  بیشتری را به لبنان ارسال کند.

آلمان: در صورت امکان، یک تیم قدرتمند نجات 47 نفره. کمک یک میلیون یورویی که سریعا از طریق صلیب سرخ برای ایجاد ایستگاه‌ کمک‌های اولیه و تهیه تجهیزات پزشکی به بیروت تعلق گرفت.

یونان: یک تیم امداد و نجات 12 نفره و دو خودروی مخصوص.

ایران:براساس گزارش رسانه‌های ایران 9 تُن مواد غذایی و دارو. تجهیزات پزشکی، پرسنل پزشکی و تجهیزات بیمارستانی.

عراق: هواپیمای حامل تجهیزات پزشکی اورژانس و کمک‌‌های سوختی. 22 تانکر حاوی 800 هزار لیتر بنزین در روز شنبه وارد لبنان شد.

ایتالیا: به گزارش آژانس خبری "آنسا" خبرگزاری رسمی ایتالیا 2  هواپیمای نیروی هوایی حاوی 8 تُن تجهیزات پزشکی به لبنان رفتند. گروهی از کارشناسان پزشکی نیز از ایتالیا به لبنان می‌روند.

اردن: طبق گزارش دفتر رسانه‌های بین‌المللی فرودگاه بیروت یک هواپیمای باربری اردنی در روز شنبه با تجهیزات پزشکی و غذا وارد لبنان شد. 

قزاقستان: به گزارش فرودگاه بیروت یک هواپیمای قزاقستانی روز شنبه با 4 تیم پژشکی وارد لبنان شد.

کویت: خبرگزاری رسمی کویت (کونا) در روز جمعه اعلام کرد که هلال احمر کویت 10 آمبولانس را به لبنان اهدا کرده است. آنها همچنین 36 تُن تجهیزات پزشکی را در لبنان توزیع می‌کنند.

هلند: یک تیم امداد و نجات 67 نفره.

نروژ: 40 تُن تجهیزات پزشکی و 25 میلیون کرون نروژ (2.79 میلیون دلار) به عنوان کمک مالی.

عمان: خیرگزاری رسمی عمان از ارسال سریالی پروازهای حاوی تجهیزات و کمک‌های پزشکی از روز جمعه خبر داد.

لهستان: تیم‌های امداد و نجات و مواد پزشکی. سازمان آتش‌نشانی لهستان نیز از ارسال 39 ناجی و 4 سگ به لبنان خبر داد.

قطر: اولین پرواز از 4 پرواز برنامه‌ریزی شده قطر از روز چهارشنبه با کمک‌های پزشکی و تجهیزات لازم برای احداث 2 بیمارستان صحرایی 500 تختخوابی با دستگاه‌های تنفسی و سایر تجهیزات پزشکی وارد لبنان شده است.

رومانی: به گزارش فرودگاه بیروت دو هواپیما حاوی تجهیزات پزشکی به لبنان فرستاده شده‌اند.

نمای کلی از خسارات ناشی از انفجار بندر بیروت/ عکس: رویترز

روسیه: 5 هواپیما حامل تجهیزات پزشکی، امکانات بیمارستان صحرایی و پرسنل پزشکی. به دلیل افزایش ویروس کرونا کلیه کادر پزشکی به تجهیزات محافظتی مجهز شده‌اند.

عربستان سعودی: آژانس خبری عربستان سعودی از ارسال اولین بسته کمکی در روز جمعه خبر داد. 2 هواپیمای امدادی عربستان بیش از 120 تُن دارو، کمک‌های پزشکی، تجهیزات اورژانس، چادر برای اسکان موقت و مواد غذایی را به لبنان ارسال کرده است.

کره جنوبی: یک بسته کمکی یک میلیون دلاری.

سوئد: تجهیزات پزشکی و گروه‌های امدادی که نیمی از کارمندان بخش اورژانس زمینی این کشور را تشکیل می‌دهد.

تونس: دو هواپیمای حامل غذا و کمک‌های پزشکی. رئیس‌جمهور تونس گفت که تونس می‌تواند 100 نفر از آسیب دیدگان را در بیمارستان‌های تونس درمان کند.

ترکیه: این کشور تیم‌های پزشکی، تجهیزات لازم و گروه‌های امداد و نجات را به لبنان ارسال کرده است.  "فوآت اوکتای" معاون رئیس جمهوری ترکیه از ارسال 400 تن گندم به لبنان خبر داد. ترکیه همچنین یک آشپزخانه در کمپ آوارگان فلسطینی را احداث کرده است.

امارات متحده عربی: به گزارش رسمی امارات حدود 30 تن تجهیزات پزشکی از طریق مرکز بین‌المللی کمک‌های اضطراری دوبی به لبنان ارسال شده است.

آمریکا: سفارت آمریکا در لبنان در روز جمعه وعده کمک 17 میلیون دلاری به لبنان را داد.

اتحادیه اروپا: این اتحادیه برنامه کمک به کشورها در مواقع بحرانی و پس از فجایع را فعال کرد.  آتش‌نشان با خودرو، سگ‌های آموزش دیده، تجهیزات و تیم‌های نجات در لبنان مستقر شدند. سیستم نقشه‌برداری ماهواره‌ای اروپا برای ارزیابی خسارات به کمک لبنان می‌رود.

سازمان ملل: آزادی بودجه  9 میلیون دلاری از صندوق بشردوستانه لبنان و ۶ میلیون دلار بودجه اضطراری برای مراقبت فوری از قربانیان انفجار بیروت و ایجاد سرپناه برای افراد آسیب‌پذیر و اعزام تیم برای کمک اضطراری.

برنامه جهانی غذا: این سازمان بسته‌های غذایی را در اختیار هزاران خانواده قرار خواهد داد. آنها برنامه‌هایی برای وارد کردن آرد گندم، غلات برای نانوایی‌ها در برابر کمبود احتمالی مواد غذایی دارند.

صندوق بین‌المللی پول: این سازمان اعلام کرده در حال بررسی تمام راه‌های موجود برای حمایت از لبنان است.

بانک جهانی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که برای ارزیابی سریع خسارات و نیازها و همچنین توسعه طرح بازسازی بر اساس استانداردهای بین المللی آماده است.

بیشتر بخوانید:

*در لبنان چه خبر است؟/ می‌خواهیم زندگی کنیم... *کمک های کشورهای عربی به لبنان *درخواست آیت‌الله جنتی از کشورهای اسلامی: به یاری لبنان بشتابید لینک کوتاه: asriran.com/0036uM

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کشورهای جهان کمک لبنان انفجار بیروت ن تجهیزات پزشکی تجهیزات پزشکی لبنان ارسال کمک های پزشکی امداد و نجات میلیون دلار ت ن تجهیزات یک هواپیما بین المللی وارد لبنان مواد غذایی بسته کمکی روز جمعه یک تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو

بنا بر اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران؛ میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۱ حدود سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از سه میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است.  

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • نماینده ایران رتبه دوم مسابقات «خیرالتلاوه» لبنان را کسب کرد
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • وزیر دفاع اسبق لبنان: اسرائیل عامل انفجار بندر بیروت بود