Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@08:29:06 GMT

درسنامه «آمادگی در مقابل حوادث و بلایا» تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۵۵۷۱

درسنامه «آمادگی در مقابل حوادث و بلایا» تدوین می‌شود

درسنامه «آمادگی در مقابل حوادث و بلایا» در قالب دو واحد درسی اجباری برای تمام رشته مقاطع علوم پزشکی درحال تدوین است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، در راستای تدوین سند راهبردی آموزش مدیریت بحران در نظام سلامت و پیگیری وظایف حوزه آموزش در قانون مدیریت بحران کشور، برنامه‌ریزی جهت تدوین ارائه درس «آمادگی در مقابل حوادث و بلایا» در قالب دو واحد درسی اجباری برای تمامی رشته مقاطع علوم پزشکی در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نشست مشترک کمیته پدافند غیرعامل و شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث و سوانح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در محل سازمان اورژانس کشور و با حضور کولیوند رئیس سازمان، نماینده سازمان پدافند غیرعامل و نمایندگان حوزه‌های مختلف وزارت بهداشت برگزار شد گزارشی از اهم اقدامات انجام شده در راستای وظایف حوزه آموزش که در قانون مدیریت بحران تکلیف شده است، توسط امیراحمد اخوان مشاور اجرایی معاونت آموزشی ارائه شد.

اخوان با اشاره به تشکیل شورای راهبری در معاونت آموزشی جهت تدوین سند راهبردی آموزش مدیریت بحران در نظام سلامت و پیگیری وظایف حوزه آموزش در قانون مدیریت بحران کشور افزود: برنامه‌ریزی جهت ارائه درس «آمادگی در مقابل حوادث و بلایا» در قالب دو واحد درسی اجباری برای کلیه رشته مقاطع علوم پزشکی انجام شده است.

وی گفت: طراحی دوره‌های آموزش مهارتی مدیریت بحران در نظام سلامت، برنامه‌ریزی برای آموزش مدیران و کارکنان نظام سلامت با همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع و موسسه عالی تربیت و توسعه مدیران نظام سلامت و تشکیل مرکز عملیات بحران معاونت ( DOC) از اهم اقدامات انجام شده در معاونت آموزشی است که با همکاری سازمان اورژانس کشور انجام شده و ادامه دارد.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت حوادث بلایا مدیریت بحران نظام سلامت انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، در این نشست افشین کسالائی در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیازهای تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محورهای اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه  مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترسازها ( ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • آمادگی دستگاه‌ های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست