Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهره گیری از این ریسه های نورانی و چترهایی که به صورتی بی رویه و غیر منطقی باب شده است ، ریشه و عامل اصلی وارد شدن شوک مصرفی به شبکه برق است ، مصرف برق را در ساعت های اوج مصرف بی رویه و غیر منطقی افزایش می دهد و باعث می شود که مصارف مهم و ضروری هم در معرض تهدید خاموشی قرار گیرد.

طرح جمع‌آوری ریسه‌ها و چترهای روشنایی در شیراز هم هر سال با همکاری دستگاههای انتظامی و قضایی اجرا می شود اما باز هم بعد از مدتی شاهد نصب دوبار ریسه های نورانی در روبروی مغازه ها ، مراکز بزرگ خرید و فروش و پاساژها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته کارشناسان و متخصصان ، بعضی از ریسه‌های روشنایی استفاده شده در شیراز و در برخی معابر معادل یک یا چند واحد مسکونی برق مصرف می‌کند.مصرف بی رویه برق در ریسه های نورانی به ویژه در ساعت های اوج مصرف تعادل بین تولید مصرف را مختل می کند و ناچار به اعمال خاموشی می گردد.

این کارشناسان معتقدند ، مصرف منطقی و متعادل برق و انرژی در جامعه باید به یک فرهنگ تبدیل شود؛ بعضی از مصرف کنندگان در بخش‌های مختلف در زمینه‌ مصرف بهینه‌ انرژی، برنامه‌ریزی مناسبی ندارند و برق را بد مصرف می کنند. تامین روشنایی شهر با مصرف بهینه‌ برق امکان پذیر است، امروزه انواع چراغ‌های روشنایی کم مصرف در بازار موجود است و می‌توان شهری روشن و با روشنایی مناسب داشت و در مصرف برق هم صرفه‌جویی کرد.

بر اساس آمارهای موجود ، بالغ بر ۳۳ درصد از کل برق مصرفی کلانشهر شیراز مربوط به بخش تجاری است و اگر شاخص‌های مصرف بهینه انرژی از سوی مراکز و مشترکین تجاری با دقت مد نظر قرار گیرد بی تردید امکان کاهش قابل توجه مصرف برق وجود دارد و در این صورت می‌توان تامین و توزیع برق مطمئن و پایدار را برای تمام مشترکان و در همه‌ی ساعات شبانه‌روز فراهم کرد.

برخی از ریسه‌های مورد استفاده توسط مشترکان تجاری، با وجود اینکه لامپ‌های کم مصرف در آن استفاده شده، دست کم به میزان برق مصرفی ۲۰ خانواده، انرژی برق مصرف می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در شیراز ، وجود ریسه های نورانی در مراکز تجاری را اقدامی غیر منطقی در مصرف برق قلمداد کرد و اظهار داشت : چرا باید برخی از مغازه داران در مجتمع های بزرگ از طبقات چهارم و پنجم مجتمع را تا کف خیابان ریسه ببندند ؟ این بدترین نوع استفاده از برق برای ایجاد روشنایی است ، چراغانی کردن روبروی مراکز تجاری برای ایجاد روشنایی در حد معمول مورد پذیرش است اما استفاده از این حجم لامپ و چراغ به هیچ منطقی قابل پذیرش و توجیه نیست.

جلال زراعت پیشه مشارکت و همکاری جمعی را برای عبور از اوج مصرف تابستانی ضروری دانست و گفت: سال گذشته در ۱۹ مرداد ماه با مصرف یک هزار و ۲۷۷ مگاوات شیراز به اوج مصرف رسید ، امسال به رغم آنکه مابه مصرف یک هزار و ۴۱۵ مگاوات در ۱۳ مرداد هم رسیده ایم اما همچنان بیم مصرف بیشتر وجود دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز افزود: بسیاری از شهروندان شهرهای جنوبی مانند بوشهر ، هرمزگان یا خوزستان به شیراز آمده و تابستان را در شیراز سپری می کنند ، این افراد در شهر خود به مصرف کولر گازی عادت کرده اند و اکنون در شیراز هم با همین فرهنگ به  استفاده از کولر گازی رو آورده اند ، در حالی که هوای شیراز نیاز به کولر گازی ندارد و با مصرف کمتر برق و استفاده از کولر آبی هم میتوان تابستان شیراز را سپری کرد، درخواست ما از این افراد این است که چنانچه می خواهند از کولر گازی استفاده کنند دست کم دمای آسایش ۲۴ درجه را رعایت کنند و کولرها را روی این دما تنظیم نمایند.

زراعت پیشه همچنین با اشاره به وجود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک در حوزه تحت مدیریت توزیع برق شیراز، گفت: اقدامات اساسی و زیربنایی انجام شده در سال های اخیر، خاموشی های برنامه ریزی شده را به صفر سانده است.

وی  وقوع خاموشی های ناشی از بروز حوادث را غیر قابل پیش بینی دانست و در عین حال تاکید کرد : با استفاده از تکنولوژی های روز، رفع اینگونه خاموشی ها نیز در حداقل زمان ممکن انجام می شود.

زراعت پیشه، همچنین خاطرنشان کرد: با اجرای برنامه های توسعه ای طی سال های اخیر، موفق شده ایم که درصد تلفات انرژی برق را از بیش از ۱۶ درصد به حدود ۹ درصد کاهش دهیم و این موضوع به تامین برق باکیفیت کمک شایانی کرده است.

برچسب‌ها انرژی برق مصرف بهینه برق شركت‌ توزيع نيروی برق شیراز پروندهٔ خبری مصرف برق در فصل گرما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق شیراز انرژی برق مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق شیراز ریسه های نورانی مصرف بهینه برق شیراز کولر گازی توزیع برق غیر منطقی اوج مصرف مصرف برق برق مصرف ریسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما ریشه در زمین داریم

  تصویری که از کتاب مقدس ما مسلمانان یعنی قرآن به‌دست می‌آید و می‌خواهد آرامش ابدی را برای ما به تصویر بکشد. بنابراین بدیهی است که در مواجهه با طبیعت، ‌سرسبزی و گیاهان می‌توانیم احساس آرامش داشته باشیم وبا حضور درباغی پردرخت یا دشتی سرسبز، ‌احساس کنیم در بهشت جای داریم اما صرف‌نظر از آرامشی که زندگی مسالمت‌آمیر با طبیعت برای‌مان به ارمغان می‌آورد و می‌تواند به دنیای ما رنگ و بوی بهشتی بدهد،مزایای متعددی است که فضای سبز و درختان برای مابه ارمغان می‌آورند.چرخه تولید اکسیژن و همچنین تعادل دمایی زمین از جمله مزایایی است که پوشش گیاهی زمین برای ما به ارمغان می‌آورد. بگذریم از این‌که خورد و خوراک و نیازهای اولیه ما هم به همین فضای سبز و پوشش گیاهی وابسته است.درواقع ما انرژی مورد نیاز خودمان را از غذاهایی می‌گیریم که به شکل مستقیم و غیر‌مستقیم از زمین تولید می‌شوند. پس می‌توان گفت زمین فقط خانه و مأمن ما نیست،بلکه همه زندگی ما به زمین و محیط‌زیست اطراف‌مان بستگی دارد و وقتی به بهانه پیشرفت‌های علم و تکنولوژی حواس‌مان به آسیبی که به زمین می‌زنیم، نیست، ‌در واقع به ریشه‌های خودمان تیشه می‌زنیم واین میراثی که ازگذشتگان به مارسیده وبه‌عنوان امانتی دردست‌مان است راآلوده و پرچالش می‌کنیم. به این ترتیب بر‌خلاف آنچه گذشتگان ما درحفظ میراث کهن کره زمین و محیط‌زیست کوشیده‌اند تا زمینی پاک را به ما تحویل دهند،ما با بی‌توجهی به قوانین طبیعت باعث شده‌ایم تازمین ومحیط زیست آلوده شده وبا قهر طبیعت مواجه شویم.سیل، ‌رانش زمین یا فرونشست همه وهمه پدیده‌هایی هستند که با دخالت ما آدم‌ها در محیط‌زیست رخ می‌دهند وبه‌گونه‌ای تنبیهی است که طبیعت برای دستکاری‌های ما انسان‌ها در نظر گرفته است. پس بیشتر حواس‌مان به زمین‌مان باشد. 

دیگر خبرها

  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • سرقت بیش از ۸۰ کیلومتر کابل برق در سراوان
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • معنی جالب ریشه کلمه ورجه وورجه + فیلم
  • هر جا نامی هست، داستانی دارد
  • مشاهده سرو یک نوع قلیان کشنده در کافه‌های لاکچری شهرهای تهران، تبریز و شیراز | بعد از کشیدن این قلیان افراد از خود بی‌خود شده و بعد بیهوش می‌شوند
  • ما ریشه در زمین داریم