Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حسن ویلان معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان گفت: مردم استان سمنان در چهارماهه سال جاری یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان صدقه پرداخت کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشد ۲۳ درصدی همراه شده است.

او بابیان اینکه صدقات جمع‌آوری‌شده از سطح استان سمنان در سرفصل‌های کمک‌هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، درمان، مسکن و تأمین جهیزیه و سایر موارد ضروری نیازمندان هزینه می‌شود، تصریح کرد: مردم استان در چهارماهه سال گذشته یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان صدقه پرداخت کردند که نسبت به سال جاری که به یک میلیارد ۸۱۰ میلیون تومان رسید، با رشد ۲۳ درصدی همراه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن ویلان تصریح کرد: طبق آمار موجود هر خانوار استان سمنان روزانه ۴۸ تومان صدقه پرداخت می‌کند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان تصریح کرد: بیش از ۷۷ هزار و ۵۶۳ صندوق کوچک فعال خانگی، سه هزار و ۸۷ صندوق بزرگ در معابر و یک هزار و ۹۰۲ صندوق کوچک صدقات در ادارات سطح استان سمنان مستقر است.

او با تأکید بر پرداخت صدقه به روش الکترونیکی با توجه به شیوع ویروس کرونا، بیان کرد: مردم نوع‌دوست استان می‌توانند با شماره‌گیری سامانه آنی پرداخت#۰۲۳*۸۸۷۷*نیز صدقه خود را بر بستر فناوری پرداخت کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه صدقات الکترونیکی و انتقال وجوه در کنار سهولت در صدقه دادن، باعث کاهش هزینه‌ها نیز می‌شود، تأکید کرد: شماره‌حساب ۰۱۰۲۳۱۸۴۶۳۰۰۹ و یا شماره کارت ۶۹۸۴-۹۰۱۷-۶۹۱۹-۶۰۳۷ نزد بانک صادرات نیز آماده دریافت صدقات مردم است.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد استان سمنان کمک به نیازمندان ویروس کرونا استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۱ درصدی سهم اشتغالزایی در آذربایجان شرقی

به گزارش قدس آنلاین، حسین فتحی دوشنبه، سوم اردیبهشت ماه در نشست خبری، با اشاره به وضعیت اشتغالزایی در استان، اظهار کرد: سال گذشته سهم برنامه اشتغالزایی برای استان ما ۴۷ هزار نفر بود که در عمل با تحقق ۱۳۱ درصدی شاهد اشتغالزایی برای ۶۱ هزار و ۸۶۹ نفر بودیم. این آمار در سامانه رصد با ثبت نام و کدملی افراد همراه بوده و سه بار نیز به صورت میدانی، تلفنی و پیامکی صحت سنجی انجام شده است.

وی با بیان این‌که طبقه بندی مشاغل به عنوان یکی از مطالبات قشر کارگری در دستورکار قرار گرفته و اصلاح، بازنگری و ایجاد طبقه بندی شغلی انجام گرفته است، افزود: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در زمستان ۱۴۰۲ برای استان ما نسبت به سال گذشته از ۸.۳ درصد به ۷.۴ درصد بهبود یافته است.

وی با اشاره به تاثیر فعالیت تعاونی‌ها در اشتغالزایی، گفت: تعاونی‌ها به عنوان یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم هستند. اکنون حمایت از راه اندازی تعاونی‌ها با رویکرد نوآوری را در برنامه داریم. سال گذشته تعاونی‌های استان ۲۱ درصد بیشتر از سال قبل تر از آن صادرات داشتند.

فتحی از رتبه نخست استان در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ خبر داد و افزود: سال گذشته در راستای پرداخت این تسهیلات تعداد ۸۸۲۰ نفر صاحب شغل شدند. در حوزه مشاغل خانگی نیز سال گذشته ۲۰۴ میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم که با تحقق ۱۰۷ درصدی سهم استان، بیشترین جذب اعتبار را در کشور داشتیم.

وی افزود: تعداد افرادی که از بیمه بیکاری در استان استفاده می‌کنند در دولت سیزدهم کاهش یافته و از بیش از ۱۴ هزار نفر به حدود ۸۹۰۰ نفر رسیده که نشان از جدیت و فعالیت اقتصادی استان طی این سال‌ها است.

وی از کسب رتبه نخست کارگران استان در مسابقات ورزشی چون والیبال و فوتبال و رتبه سوم کاراته خبر داد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در خصوص اهمیت کار و فرهنگ کار نیز گفت: فرهنگ کار می‌تواند منجر به ارزش آفرینی و کارآفرینی شود و کارگر نیز به عنوان رکن اصلی تولید مطرح است.

وی افزود: مسائل روحی و معنوی، بهداشت، معیشت نیز از جمله مواردی است که در خصوص کارگران باید به آنها توجه شود.

وی با بیان این‌که آذربایجان شرقی، استانی امن و آرام برای صنعت است، افزود: هیچگاه مشکلات صنفی در استان ما تبدیل به مشکلات امنیتی نشده و آرامش صنعتی که یکی از مهمترین شاخصه‌های سرمایه گذاری است در این استان وجود دارد.

کریم صادق زاده، دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی نیز با تاکید بر این‌که برنامه های هفته کارگر نباید به صورت دولتی برگزار شود. این هفته مختص کار و کارگر است.

وی افزود: نامگذاری سال جدید به عنوان« جهش تولید با مشارکت مردمی» می‌تواند آغازی برای تصمیمات نو در راستای آینده درخشان برای کشورمان باشد. مشارکت مردم در این عرصه باید جدی گرفته شود.

وی ایجاد امنیت شغلی، همسان سازی حقوق بازنشستگان و پرداخت ۲۵ درصد از معوقه سال ۱۴۰۰، پرداخت به موقع دستمزد و حقوق و دریافت خدمات شایسته درمانی را از جمله درخواست‌های جامعه کارگری عنوان کرد.

سرهنگ تقی پور، بسیج جامعه کارگران و کارخانجات آذربایجان شرقی نیز برگزاری یادواره ۴۰۰شهید کارگر استان، مرحله دوم اهدای نشان اقتصاد مقاومتی به کارخانجات، راهیان پیشرفت، بازدید دانش آموزان و دانشجویان از کارخانجات برای امیدآفرینی در جامعه اسلامی و رزمایش رفع موانع تولید را از جمله برنامه‌های هفته کارگر در استان عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مشارکت ۴۳ درصدی خراسان رضوی در حوزه اشتغال
  • (ویدئو) مردم ایران چقدر صدقه می‌دهند؟
  • ایرانیان ۷۰۰ میلیارد تومان صدقه دادند
  • مردم ایران چقدر صدقه می‌دهند؟ (فیلم)
  • تحقق ۱۳۱ درصدی سهم اشتغالزایی در آذربایجان شرقی
  • ایرانیان در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان صدقه دادند
  • اشتغال مددجویان کمیته امداد میامی با ۳۳۰ میلیارد ریال محقق شد
  • پرداخت ۱۳ میلیارد تومان صدقات توسط مردم خراسان جنوبی
  • پرداخت صدقه در خراسان جنوبی ۳۴ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۳۴ درصدی پرداخت صدقات در خراسان جنوبی