Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@09:19:09 GMT

چگونه صاحب یک شغل دوم مناسب شویم؟

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۶۴۹۵

چگونه صاحب یک شغل دوم مناسب شویم؟

شاید با شنیدن شغل دوم یا کار پاره وقت فکر کنیم, یافتن شغل اول به خودی خود سخت است چه برسد به شغل دوم.

در پایان این مقاله خواهید دید "یافتن بهترین شغل دوم پاره وقت" میتواند از "یافتن عادی ترین شغل اول تمام وقت" ساده تر باشد.

همچنین پاسخ سوالات زیر را میخوانید:

با داشتن چند ساعت وقت آزاد میتوان یک شغل دوم خوب داشت؟ هزینه و درآمد شغل دوم چقدر است؟ چقدر مهارت برای داشتن بهترین شغل دوم لازم است؟ آیا میتوان خطر بیکار شدن را حذف کرد؟ چگونه شغل دوم یا کار پاره وقت داشته باشم, درحالیکه اصلا زمان آزاد ندارم؟

و در پایان

برای داشتن بهترین شغل دوم یا کار نیمه وقت به کجا باید مراجعه کرد و چگونه شروع کنیم؟ 1-   مدت زمان -با داشتن چند ساعت وقت آزاد میتوان یک شغل دوم خوب داشت؟

برای کارجو

شغل دوم نسبت به شغل اصلی زمان بسیار کمتر از یک روز کاری یا طول یک هفته را نیازدارد لذا میتوانیم دو یا حتی چند شغل ساعتی یا نیمه وقت داشته باشیم, این موضوع موجب استفاده بهینه از طول روز, افزایش سطح مهارت در تجربه ای جدید, افزایش امنیت شغلی مالی و به طبع امنیت روانی کارجو میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت های کاری شغل پاره وقت بسیار انعطاف پذیرتر است, لذا افراد بجای داشتن یک شغل اصلی, چند کار نیمه وقت بصورت شغل دوم را ترجیح میدهند

برای کارفرما

معمولا کارفرمایان زمانی به استخدام کارمند پاره وقت نیاز پیدا میکنند که قادر به صرف زمان کامل یا هزینه زیاد کارمند تمام وقت نیستند, پس یک کارمند نیمه وقت این نیاز را رفع میکند, هزینه و  زمان کمتر همیشه برای کارفرمایان جذاب است بهمین دلیل برآورد میشود آینده از آن مشاغل نیمه وقت و خانگی باشد.

2-   هزینه و درآمد -هزینه و درآمد شغل دوم چقدر است؟

برای کارجو

شغل خانگی یا شغل دوم انتخاب معمولا درآمد کمتری از شغل اصلی دارند, اما همین درآمد موجب پوشش دادن هزینه های ثابت ماهانه خواهدشد. مانند: پرداخت اقساط ماهانه, قبوض و خرید خوراک خانواده و... که در همین مقدار, کمک خرج بسیار خوبی میباشد.

برای کارفرما

هزینه یک کار پاره وقت برای کارفرما قالباً از نصف هزینه یک شغل تمام وقت, کمتر خواهد بود و هزینه های سربار کمتری برای کارفرما خواهد داشت.

3-   سطح مهارت -چقدر مهارت برای داشتن بهترین شغل دوم لازم است؟

برای کارجو

کار پاره وقت میتواند از کمترین مهارت تا کارهای تخصصی با مدرک تحصیلی بالا را شامل شود, پس میتوان با حداقل مهارت شروع کرد. البته هستند کارفرمایانی که کارمند با مهارت اندک یا حتی بدون مهارت نیاز دارند, پس لازم نیست در این موارد شما حتما بهترین باشید و فقط شروع کار با حداقل ها میتواند شما را صاحب یک شغل دوم مناسب کند. بارها پیش آمده که یک شغل دوم  بعد از مدتی و بدلیل افزایش نیاز توسط کارفرما یا اجرای مناسب کار توسط کارجو تبدیل به یک شغل اصلی برای کارجو شده و کارجو که در ابتدا کار را با حداقل مهارت شروع کرده بود با آموزش های تجربی حین کار و کسب تجربه تبدیل به یک کارمند حرفه ای در کار خود شده است, که می تواند آن را بعنوان شغل اصلی خود ادامه دهد.

برای کارفرما

یک شغل نیمه وقت یا ساعتی امکان تجربه کار با اشخاص حرفه ای که دستمزدهای بالا دارند را برای کارفرما میسر میکند که در حالت عادی شاید همکاری تمام وقت با اینگونه کارمندان برای کارفرما  از منظر مالی به صرفه نباشد.

4-   خطر بیکار شدن -آیا میتوان خطر بیکار شدن را حذف کرد؟

برای کارجو

شغل دوم و کار نیمه وقت به هیچ عنوان سخت تر از شغل اصلی یا تمام وقت بدست نمی آید  فقط کافیست سری به پرکاران بزنید تا صدها شغل دوم مناسب با شرایط خود را ببینید ضمن اینکه از دست دادن یک شغل دوم شرایط مالی خانواده را با خطر مواجه نمیکند.

برای کارفرما

از آنجا که کار پاره وقت زمان و گاها مهارت به نسبت کمتری نیاز دارد, همیشه اشخاصی هستند که شما بتوانید با ثبت آگهی استخدام رایگان در سامانه ای مانند پرکاران براحتی آنها را جذب کنید.

5-   چگونه زمان آزاد برای یک کار پاره وقت ایجاد کنم درحالیکه کار تمام وقت دارم و اصلا زمان آزاد ندارم ؟

فراموش نکنیم, حتی رئیس جمهور هر کشور, حداقل ساعتی بعنوان زمان آزاد در روز دارد و این خودش میتواند شروعی برای انجام یک فعالیت مفید و درآمدزا باشد.

اولین قدم تهیه یک لیست از تمامی کارهاییست که در طول 24ساعت انجام میدهید و ببینید برای هرکدام چقدر زمان, هزینه میکنید و چقدر زمان را میتوانید آزاد کنید.10قدم کاربردی برای مدیریت زمان را در پرکاران بخوانید, آنگاه خواهید دید, در زندگی هر شخص, زمانی های آزاد بسیار وجود دارد. با کمی برنامه میتوانیم همین مقدار کم زمان را به پول تبدیل کنیم.


سوال: مگر دو ساعت در روز چقدر برای من درآمدزاست؟

پاسخ: فرض کنید روزی دوساعت وقت آزاد داریم(با فرض اینکه فقط در جمعه دو ساعت وقت داشته باشید) درهفته میتوانید 14ساعت و درماه 60ساعت و درسال 742ساعت وقت آزاد داریم و اگر میزان حداقل حقوق را برای 8ساعت کار حساب کنیم, حدود هفت میلیون تومان درسال فقط از 2ساعت زمان آزاد خود درآمد خواهیم داشت...!

6-   برای داشتن بهترین شغل دوم یا کار نیمه وقت به کجا باید مراجعه کرد و چگونه شروع کنیم ؟

و اما "مهمترین پرسش"

از کجا و چگونه برای داشتن شغل دوم خوب می توانم شروع کنم؟

ابتدا قبل از آن باید بدانیم بهترین شغل دوم یا مناسب ترین کار پاره وقت برایمان چیست؟

شغل خوب مانند کفش خوب است

همانطور که برای هر شخص یک نوع کفش مشخص با جنس و اندازه معین راحت است و نمی توان یک کفش را به همه افراد توصیه نمود, در مورد شغل هم نمی توان یک شغل را بعنوان بهترین شغل معرفی کرد چرا که هر شغل متناسب با توانایی, زمان, علاقه مندی  و درآمد می تواند مناسب یا نامناسب باشد.

پس باید برای داشتن شغل دوم مناسب از کجا شروع کنیم؟

شرط اصلی یک شغل دوم خوب دسترسی داشتن به یک بانک شغلی بروز میباشد که متخصص ارائه آگهی شغل دوم بوده و بتوانید در هر لحظه از بین انتخاب های متعدد و در کمترین زمان تعداد زیادی آگهی شغل دوم را براحتی به شما نمایش دهد تا بتوانید بهترین شغل دوم را که مناسب شرایط شماست انتخاب نمایید.

همچنین شما می توانید برای مشاهده آگهی استخدام شغل دوم, کار پاره وقت و کار در منزل به آدرس وبسایت پرکاران www.porkaran.com مراجعه فرمایید و از صدها آگهی استخدام شغل دوم  و مقالات جذاب بدون محدودیت استفاده نمایید.

در پایان برای آشنایی بیشتر چند نمونه از آگهی شغل دوم درآمدزا را معرفی میکنیم که با داشتن حداقل مهارت لازم میتوانید بصورت پاره وقت یا کار از راه دور و یا بصورت کار در منزل مشغول به کار شوید. ضمنا برای مشاهده آگهی استخدام در این زمینه ها و زمینه های دیگر میتوانید به سامانه شغل دوم پرکاران مراجعه نمایید:

ساخت انواع مختلف کاورها و روکش وسایل خانه یا عروسک های ساده در منزل, آشپزی در منزل و محل کار, تایپ ده انگشتی, انواع طراحی از راه دور, ادمین صفحات اجتماعی آموزش آنلاین, ساخت شمع های معمولی و معطر یا صابون های خانگی, ساخت گل ها و میوه های تزئینی

منبع: فرارو

کلیدواژه: شغل دوم ساعت وقت آزاد برای کارفرما آگهی استخدام کار پاره وقت کار نیمه وقت برای کارجو یک شغل دوم زمان آزاد شغل اصلی تمام وقت یک کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای کنکور آماده شویم؟

آفتاب‌‌نیوز :

آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌های کشور در روزهای پایانی هفته برگزار می‌شود و داوطلبان در گروه‌های چندگانه در کنکور ۱۴۰۳ رقابت می‌کنند، به این بهانه در گفت‌وگو با یک مشاور به بررسی باید و نبایدهای کنکور در فاصله چند روز مانده به برگزاری بزرگ‌ترین ماراتن علمی کشور پرداختیم.

به گزارش ایمنا،  کنکور یک واژه فرانسوی است. در لغت به معنی مسابقه، فتح کردن، پیروزی و به صورت کلی‌تر آزمونی برای سنجش دانسته‌ها است، کنکور در واقع امتحان و آزمونی است که از داوطلبان ورود به دانشگاه یا برخی از مؤسسات خصوصی آموزشی، گرفته می‌شود.

در حال‌حاضر این آزمون در ایران، کره جنوبی و چین برگزار می‌شود، در حالی که در بسیاری از کشورهای غربی این آزمون وجود ندارد.

تنها یک هفته تا نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ که از پنجم تا یازدهم آذر ۱۴۰۲، ثبت‌نام آن از طریق وبگاه www.sanjesh.org انجام شد، باقی مانده است.

ساعات پایانی باقی‌مانده تا آغاز آزمون سراسری از اهمیت زیادی برخوردار است و ارتباط مستقیم با نحوه عملکرد داوطلبانی دارد که پس از چندین ماه تلاش و کوشش می‌خواهند با حضور در جلسات کنکور نتیجه زحمات خود را بگیرند.

عمل به توصیه‌های مشاوران برتر کنکور برای روز و شب قبل از کنکور و روز کنکور، موجب می‌شود تا بتوانید به بهترین نحو از توانایی‌های خود استفاده کنید.

رعایت نکردن همین توصیه‌ها و حتی کوچک‌ترین اشتباه در لحظات آخر ممکن است تأثیر بدی در نتیجه شما داشته باشد.

زهرا کاشفی، مشاور کنکور درباره روزهای باقی‌مانده تا کنکور به خبرنگار ایمنا می‌گوید: این روزها، ایام پراسترس و در حال گذر است، زمان برای مطالعه و تست‌زنی تمام دروس کم است و نمی‌توان دست روی دست گذاشت.

وی با بیان اینکه در روزهای باقی‌مانده برخی از کارها باید و برخی دیگر نباید انجام شود، می‌افزاید: ممکن است گاهی سرزنش موجب فعالیت و تحرک بیشتر در مطالعه به‌خصوص در آغاز مطالعه و سال تحصیلی شود، اما چند روز مانده به کنکور اصلاً زمان مناسبی نیست و اوضاع روحی به‌هم می‌ریزد.

مشاور کنکور ادامه می‌دهد: یکی از بدترین عادات مطالعه داوطلبان کنکور این است که به جای مرور و تثبیت مطالب درسی که مطالعه داشتند به دنبال مباحث جدید می‌روند که فرصت طلایی مرور و جمع‌بندی را از دست خواهند داد، همچنین گاهی داوطلبان کنکور در فرصت‌های پایانی تا کنکور به بهانه کم‌کردن استرس و اضطراب از صبح تا شب در فضای مجازی پرسه می‌زنند و زمان مفید تثبیت و مرور را از دست می‌دهند.

اقدامات مهم که لازم است در هفته پایانی تا کنکور انجام دهید

کاشفی اظهار می‌کند: خلاصه‌ها و یادداشت‌ها باید مرور شود؛ با توجه به حجم مطالب برای مطالعه کنکور چون امکان مطالعه تمام محتوا و مطالب درسی نیست بهترین راهکارها مرور یادداشت‌ها و خلاصه‌برداری‌ها است، همچنین در این روزها کتاب‌های جیبی که می‌تواند جایگزین خلاصه‌ها و یادداشت‌ها شود و کتاب‌های آزمون‌محور می‌تواند مفید باشند.

وی بیان می‌کند: یکی از آسیب‌های این روزها فراموشی مطالب است که گاهی احساس کاذب است و گاهی جزئیات فراموش می‌شود، یکی از تکنیک‌های مهم برای رفع این مشکل جمع‌بندی و تست زدن است و پیشنهاد می‌شود هر سه روز یک‌بار، در یک آزمون شرکت کنید. (آزمون‌های زیاد مؤثر است.)

مشاور کنکور درباره تنظیم ساعت خواب و بیداری داوطلبان ادامه می‌دهد: اگر شب‌ها تا دیروقت بیدار هستید و صبح‌ها دیر از خواب بیدار می‌شوید، لازم و ضروری است در هفته پایانی این عادات را تغییر دهید، شب‌ها پیش از ساعت ۱۲ بخوابید و صبح‌ها ساعت ۶:۳۰ تا ۷ بیدار شوید، در این صورت نیاز به استراحت شما برآورده می‌شود و برای روز آزمون آماده می‌شوید.

کاشفی می‌افزاید: ارتباط با افراد پراسترس و منفی‌باف در این مدت و حتی استفاده از تلفن همراه باید قطع شود، همچنین باید این نکته را در نظر گرفت که بسیاری از داوطلبان سخت‌کوش به‌دلیل روحیه ضعیفشان در رسیدن به هدفشان متوقف شدند و برعکس داوطلبانی که خوب درس نخواندند با حفظ روحیه خود از دانسته‌ها بیشترین استفاده را داشتند.

وی می‌گوید: به جای حسرت خوردن در روزهای پایانی به گزینه‌های پیش رو فکر کنید و به خودتان شک نکنید، داوطلبان پرتلاش حتماً به آنچه حقشان است خواهند رسید.

روز پیش از کنکور چه کنیم؟

مشاور کنکور با بیان اینکه عملکرد و سطح انرژی داوطلبان در روز کنکور تا حد بسیار زیاد به کارهای روز پیش از کنکور بستگی دارد، اضافه می‌کند: زیاد خوابیدن برای ذخیره انرژی صحیح نیست، بیدار شدن بین ساعت ۷ تا ۸ مناسب است، سپس با آرامش صبحانه‌تان را میل کنید، همچنین اگر روز پیش از کنکور سخت درس نخوانید، هیچ اتفاقی نمی‌افتد پس ذهنتان را درگیر نکنید، اما اگر تمایل دارید برای مدیریت استرس درس بخوانید تا ظهر یادداشت‌ها و خلاصه‌ها را مرور کنید.

کاشفی می‌گوید: عصر روز قبل کنکور حوزه آزمون را شناسایی کنید که با دیدن فضا استرس داوطلب کم شود و اگر در مسیر مشکلی بود می‌توان مسیر جدید را شناسایی کرد و زمان رفت‌وآمد را با احتساب ترافیک در نظر گرفت.

وی بیان می‌کند: دیدار پدربزرگ و مادربزرگ، دیدن فیلم کمدی و قدم زدن در طبیعت می‌تواند از کارهای لذت‌بخشی باشد که داوطلب می‌تواند روز قبل از کنکور برای حفظ روحیه انجام دهد.

مشاور کنکور در ادامه به بیان دیگر نکاتی که روز قبل از کنکور باید رعایت شود، می‌پردازد و ادامه می‌دهد: داوطلبان هرگز از تأثیر مدیتیشن و تنفس عمیق بر استرس غافل نشوند، وسایلشان را آماده کنند، شب قبل کنکور از خوردن غذاهای چرب و سنگین فست‌فود و خوراکی‌هایی که دستگاه گوارش را به‌هم می‌ریزد، خودداری کنند و نیاز نیست خیلی زودتر بخوابند، همین که کمی زودتر از همیشه بخوابند، کافی است و اگر خوابشان نبرد ساعت کوک کنند، از قرص‌های آرام‌بخش به هیچ عنوان استفاده نکنند، خوردن یک لیوان شیر گرم با یک قاشق عسل می‌تواند مفید باشد و جهت احتیاط از یکی از اعضای خانواده بخواهند که او هم ساعت کوک کند.

به گزارش ایمنا، از آنجا که هفته آخر پیش از از کنکور زمان بسیار مهم و حساسی برای داوطلبان است، نظرات رتبه‌های برتر می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

رتبه‌های برتر هفته آخر چه کردند؟

نگین یغمایی، رتبه ۲ ریاضی کشور: من هفته آخر ساعت مطالعه‌ام را کم کرده بودم و بیشتر سعی می‌کردم آرامشم را حفظ کنم. بیش‌تر کتاب درسی را ورق می‌زدم و بیشتر عمومی‌ها را می‌خواندم. یک آزمون تألیفی هم کار کردم.

امید چهره‌گشا، رتبه ۵ ریاضی کشور: من فقط مجموعه ۹۲ خارج از کشور را آزمون دادم و سایر روزها به تورق سریع گذشت. ادبیات و شیمی و دین و زندگی را دو سه بار ورق زدم.

شایان پورمیربابایی، رتبه یک تجربی کشور: من یک آزمون سراسری تمرین کردم. سعی کردم نکاتی را که در دوران جمع‌بندی نوشته بودم مرور کنم. من در یک ماه آخر، زیست، زمین‌شناسی، دین و زندگی و نکات حفظی شیمی را یک دور کامل مرور کردم و سعی کردم از آن‌ها نکته‌برداری کنم تا در هفته آخر بتوانم از آن‌ها استفاده کنم. در هفته آخر کل آیات دین و زندگی را مجدد مرور کردم. روی زمین‌شناسی هم وقت زیادی گذاشتم. سعی کردم مباحث حفظی زیست را مرور کنم. خلاصه‌هایی که از فصل‌های آخر کتاب‌های سال چهارم تهیه کرده بودم خواندم و در مورد تمام درس‌ها تورق سریع داشتم.

مهسا دولتشاهی، رتبه ۴ تجربی کشور: چند روز اول سعی کردم بعضی از مباحث عربی و ریاضی و زیست را که نیاز به توجه بیش‌تر داشت مرور کنم. من در یکی از آزمون‌های سنجش ثبت‌نام کرده بودم، اما شرکت نکردم و آن آزمون را در منزل هفته آخر از خودم امتحان گرفتم. تاریخ ادبیات و یک‌سری لغت را هم مرور کردم. سعی کردم نگاهی به کتاب زمین‌شناسی داشته باشم و به مرور آیات دین و زندگی نیز پرداختم.

احسان موهبتی، رتبه ۳ انسانی منطقه ۲: من هفته آخر مجموعه آزمون خارج از کشور سال ۹۲ را آزمون دادم و تصحیح کردم. من در این یک هفته خلاصه‌های تاریخ ادبیات را مرور کردم و منطق و عروض را هم دوباره مطالعه کردم.

امیر زارع، رتبه ۴ انسانی منطقه ۲: هفته‌ی آخر فقط کتاب‌ها را ورق می‌زدم و قسمت‌هایی را که علامت زده بودم بیش‌تر می‌خواندم. هر درسی که تمام می‌شد یک آزمون تک‌درس جامع کار می‌کردم. در بین درس‌ها، درس‌هایی که سخت بود تست‌های علامت‌دار کار می‌کردم. در کل ساعت مطالعه‌ام در هفته آخر کم شد و دو روز آخر به مطالعه مطالب فرار پرداختم.

لادن خالوپور، رتبه یک ریاضی منطقه ۳ کنکور ۹۰، دانشجوی مهندسی برق صنعتی شریف: من در یک ماه آخر که آزمون می‌دادم پشت پاسخ برگ همان آزمون نکات هر درس را جداگانه می‌نوشتم. هفته آخر دوباره آن‌ها را مرور کردم. برای درس ادبیات فارسی دوباره کلمات و اعلام را خواندم و برای دین و زندگی نگاه کوتاهی بر آیات داشتم. چون فکر می‌کردم جلسه‌ی کنکور ممکن است برای من ایده‌آل نباشد، هنگام آزمون دادن خود را به شرایطی مثل محیط پر سر و صداتر و گرم‌تر عادت دادم. روز آخر نیز همراه با خانواده بیرون رفتم و خودم را از دغدغه کنکور دور کردم.

مریم فرحناک غازانی، رتبه ۹ ریاضی کشور کنکور ۸۹، دانشجوی مهندسی برق صنعتی شریف: در هفته آخر تمام کتاب‌ها حتی ریاضی و فیزیک را تورق سریع کردم و تقریباً تست کار نکردم. در ادبیات بیش‌تر روی واژگان و تاریخ ادبیات و در دین و زندگی روی آیات تمرکز کردم. در هفته آخر روی آرامشم کار کردم و سعی کردم به رتبه فکر نکنم چون به نظرم یکی از عوامل مهم موفقیت در کنکور داشتن آرامش است. از بعدازظهر روز قبل از کنکور درس نخواندم و استراحت کردم. عصر هم به حوزه امتحانی رفتیم تا مسیر را شناسایی کنیم.

رستگار رحمانی، رتبه یک کنکور تجربی و زبان کنکور ۸۸، دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران: در هفته آخر تقریباً نمی‌شود چیزی یاد گرفت؛ بنابراین از خواندن مطالب جدید که در طول سال تحصیلی نخوانده بودم، خودداری کردم. در هفته آخر آن چه را که تاکنون خوانده بودم، تقریباً ۲ بار روزنامه‌وار مرور کردم. از هر فصل یا مطلب، خلاصه‌ها، فرمول‌های مربوطه و تعدادی از تست‌های کنکورهای چند سال اخیر را تمرین کردم. همه چیز را برای یکی دو روز آخر نگذاشتم. این کار را حداقل از ابتدای هفته آخر شروع کردم. اجرا و کشف فلسفه تکنیک‌های متفاوت را برای سر جلسه کنکور نگه نداشتم و با اجرای آزمون‌های کتاب‌های زرد این تکنیک‌ها را تمرین کردم. چون نگران بودم به مرور تمام آن چه که باقی مانده است نرسم، آن‌ها را با توجه به بودجه‌بندی چند سال اخیر اولویت‌بندی کردم.

دیگر خبرها

  • با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور
  • فال انبیا فردا سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فیلم/ نظر اوسمار درباره جمله نمی‌گذارند ما قهرمان شویم!
  • اعلام زمان اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای المپیک پاریس با حضور حسن یزدانی
  • کشف ۹۰ خاور زباله از منزل یک میلیاردر
  • کامیابی‌نیا: در جام حذفی شگفتی‌ساز می‌شویم
  • بارش‌های بهاره درراه خراسان رضوی
  • چگونه با کمر درد مواجه شویم؟
  • چطور برای کنکور آماده شویم؟