Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رئیس سازمان سینمایی به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا در یک نشست خبری مجازی شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران رسانه‌های مختلف پاسخ داد.

در ابتدای این نشست مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی با بیان اینکه تجربه شرایط این روزها باعث شد تا به صورت مجازی در خدمت خبرنگاران باشیم، گفت: بهانه این نشست روز خبرنگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی در ابتدای صحبت‌هایش با تبریک عید غدیر و گرامیداشت روز خبرنگار گفت: از همه کسانی که در رسانه‌ها در جهت روشنگری تلاش می‌کنند قدردانی می‌کنم. روال این جلسات این است که در ابتدا مسائل کلی گفته شود ولی من ترجیح می‌دهم ابتدا به سوالات پاسخ بدهم. 

رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به سوالی درباره تعطیلی جشنواره‌های سینمایی به خاطر شیوع کرونا و امکان برگزاری دو جشنواره جدی‌تر مثل فیلم کوتاه تهران و جشنواره سینماحقیقت به صورت سنتی گفت: جلساتی را با 5دبیر 5جشنواره سازمان سینمایی شروع کردیم که در آنجا بحث شد که سناریوهای مختلف برای برگزاری جشنواره‌ها را بررسی کنند. یکی از آنها هم برگزاری به صورت آنلاین است. وقتی از جشنواره صحبت می‌کنیم بخش نمایش، بازار، آموزش و... است. دوستان ما در این 5دبیرخانه روی مدل‌های مختلف کار می‌کنند که ببینیم چقدر از هر جشنواره را به صورت معمول می‌توانیم برگزار کنیم و چقدر به صورت آنلاین. ان‌شالله به یک جمع‌بندی برسیم اما جشنواره‌هایی مثل سینماحقیقت و فیلم کوتاه تهران را شاید بشود ظرفیت‌هایی ایجاد کرد به صورت جدی‌تر برگزار شود. برای جشنواره‌هایی که به صورت تجاری و بیم سرقت مجازی هست باید تمهیدی اندیشیده شود.

سوال بعدی درباره انحصار تولید و نمایش محتوا به صداوسیما بود. حسین انتظامی گفت: در فناوریهای نوپدید نیازمند تعریف جدیدی در حکمرانی در حوزه فضای مجازی هستیم که این برداشت‌های مختلف دستگاهها اصلاح شود. مراجع مختلف فرهنگی این مساله را بررسی می‌کنند تا بعد از جمع‌بندی به همه اعلام شود.

خبرنگار دیگری از این موضوع پرسید که آیا این نشست خبری مصداق صوت و تصویر فراگیر هست یا نه. رئیس سازمان سینمایی در پاسخ گفت: بله این جلسه ما خودش می‌تواند مصداق این موضوع باشد. 

وی در ادامه درباره اینکه چرا سازمان سینمایی به راحتی این مجوز را به صداوسیما داد گفت: ما منتظر نهادهای بالادستی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم تا در این‌باره تکلیف همه دستگاهها مشخص شود.

انتظامی در ادامه درباره اینکه چرا سازمان سینمایی با انحلال پروانه ساخت با وجود مخالفت برخی اعضای این شورا با وجود آن، گفت: همه دستگاهها موظفند که قوانین بالادستی را اجرا کنند حتی اگر با آن موافق نباشند. وضعیت این است که شورای پروانه ساخت به کار خودش ادامه خواهد داد. نوع مقررات و سیاست گذاری به این شورا برمی‌گردد که چقدر سخت‌گیری باشد یا چقدر سهل‌گیری باشد. 

به مرور کامل می‌شود.

۲۵۸۲۵۸

کد خبر 1419676

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران حسین انتظامی سازمان سینمایی رئیس سازمان سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی

دبیر چهاردهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی با اشاره به گستردگی زمان اجرای عمومی آثار این دوره از جشنواره در شهر‌های مختلف گفت: قطعا امسال شاهد افزایش مخاطب بیش از ده برابری نسبت به سال‌های گذشته خواهیم بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مهدی سیم‌ریز با بیان اینکه دوره چهاردهم جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی با اجرای عمومی نمایش «چهارمین نفر» به کارگردانی مشترک سولماز محمدی و صادق حسنی در لاهیجان استان گیلان آغاز به کار کرد، افزود: اجرای عمومی اکثر آثار این بخش، از روز پنجم اردیبهشت، شروع و تا سی‌ام این ماه در شهر‌های مختلف و در قالب ده نمایش ادامه خواهد داشت.


وی با بیان اینکه اکثر آثار بر اساس جدول زمانبندی اجرا به روی صحنه خواهند رفت، تصریح کرد: این احتمال وجود دارد که شروع یا خاتمه اجرای برخی آثار در حد یکی دو روز جابه جا شود، اما در کلیت، اجرا‌ها بر اساس جدول اعلام شده خواهد بود.


سیم ریز با بیان اینکه تا چند روز آینده با اجرای عمومی اکثر نمایش‌ها شاهد اوج نمایش‌های این بخش در نقاط مختلف کشور خواهیم بود، عنوان کرد: با تغییر رویکردی که امسال در حذف بخش رقابتی و گرایش به اجرای عموم نمایش‌ها صورت گرفت، قطعا شاهد افزایش مخاطب بیش از ده برابری نسبت به سال‌های گذشته خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: در دوره‌های قبل هر اثر نهایتا دو اجرای عمومی داشت و در یک بازه زمانی کوتاهی تمام آثار منتخب به اجرا می‌رفتند؛ اما امسال هر اثر جداگانه در مدت دو هفته و در شهر خود ۱۰ تا ۱۵ اجرای عموم خواهد داشت که بی شک با استقبال مخاطب افزایش آمار چشمگیری در این زمینه رقم می‌خورد.


به اذعان وی تغییر رویکرد جشنواره امسال به سمت اجرا‌های عمومی در شهر‌های مختلف، امکان بازدید آثار را برای گستره وسیع‌تری از مخاطبان ایجاد می‌کند و بیش از پیش سبب‌ساز نشر و ترویج فرهنگ رضوی به واسطه هنر تئاتر خواهد شد.


دبیر چهاردهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی تاکید کرد: اوج‌گیری استقبال مردمی از این تغییر رویکرد به نسبت سایر دوره‌ها کاملا محرز و قابل پیش‌بینی است.


وی در پایان سخنانش ابرازکرد: به جهت ظرفیت گسترده‌ای که برای اجرا‌های عمومی در استان‌ها ایجاد شده است، امیدوارم امسال بازخورد‌های خوبی از این شکل برگزاری بگیریم و رضایت بیشتری از ناحیه مخاطب مردمی نیز رقم بخورد.

دیگر خبرها

  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • این خبرها را از دست ندهید
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه