Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اجرای طرح تسهیلات سرباز فناور شاخص‌هایی مانند سابقه بیمه متقاضی، مدرک تحصیلی و فروش شرکت در امتیازبندی این طرح تاثیر گذار است، ضمن آنکه برای متقاضیان طرح سرباز فناور باید نسبت به ارائه اظهارنامه مالیاتی شرکت اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  بسته خدمتی تسهیلات نظام وظیفه به سه شاخه امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان، پروژه جایگزین خدمت در شرکت‌های دانش‌بنیان و پروژه جایگزین خدمت در دستگاه‌های دفاعی و دولتی تقسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر ماه نزدیک به ۴۰۰ درخواست از سوی متقاضیان برخورداری از تسهیلات نظام وظیفه به مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری ارسال می‌شود.

برای سنجش و انتخاب بهترین گزینه‌های ممکن، یک جدول امتیازبندی در نظر گرفته شده است. شاخص‌هایی مانند مدرک تحصیلی متقاضی، سابقه بیمه، فعالیت‌های علمی، جوایز و میزان فروش شرکت در میزان امتیازات کسب شده توسط هر متقاضی موثر است. یکی دیگر از شاخص‌های موثر در سنجش درخواست متقاضی، اظهارنامه مالیاتی شرکت دانش‌بنیان است که فرد متقاضی طرح سرباز فناور، در آن مشغول به کار است. اظهارنامه مالیاتی می‌تواند منعکس کننده واقعی بسیاری از فعالیت‌های سالانه یک شرکت باشد.

درخواست متقاضیان امریه سرباز فناور برای اعزام در آبان ماه ۱۳۹۹، بر مبنای اظهارنامه سال ۱۳۹۸ آنها محاسبه می‌شود. تمامی شرکت‌ها و افرادی که مایل به اعمال اظهارنامه مالیاتی سال گذشته شرکت در محاسبه امتیاز خود هستند تا ۲ شهریور ماه سال جاری برای ارسال اظهارنامه خود مهلت دارند.

همچنین بنا بر اعلام مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به لزوم ارسال اطلاعات هر فرد متقاضی به ستاد کل نیروهای مسلح در تاریخ مشخص، به درخواست‌ها و فایل‌های ارسالی بعد از این تاریخ ترتیب اثر داده نمی‌شود. افرادی که در زمان ارسال درخواست خود فارغ التحصیل نیستند، وارد فرآیند امتیازبندی خواهند شد و در صورت تایید اولیه لازم است برگ سبز خود را در موعد مشخص ارسال کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان اظهارنامه مالیاتی سرباز فناور دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، بر اساس گزارشی تحلیلی از ۱۷۷ هزار کوتاژ صادرات و واردات و بیش از ۵/۵ میلیون داده گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان، شرکت های نوآور با سهم حدود ۲۰ درصدی از کل شرکت های دانش بنیان، ۶۷ درصد درآمد و بیش از ۷۵ درصد صادرات و واردات این حوزه را در اختیار دارند. این در حالی است که شرکت های فناور با سهم کمتر از ۷ درصد از کل شرکت های دانش بنیان حدود ۳۰ درصد درآمد و بیش از ۲۰ درصد تجارت خارجی دانش بنیان را در کارنامه خود دارند.

بنابر این گزارش، در این سال ها، حوزه فناوری مواد شیمیایی بیشترین سهم از صادرات را با حداقل ۵۰ درصد دارا بوده اند و این نسبت هر ساله افزایش داشته است، حوزه فناوری‌های ماشین آلات، برق و الکترونیک و دارویی به ترتیب در رتبه های بعدی صادرات قرار دارند. تنها حوزه فناوری که تراز تجاری مثبت دارد، حوزه پیشرفته شیمیایی است.

گفتنی است؛ ارزش وزنی صادرات محصولات دانش بنیان بر اساس داده های معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان، ۱۳ درصد افزایش و به صورت همزمان ارزش وزنی واردات این شرکت‌ها ۱۰ درصد کاهش یافته است؛ بدین معنی که علاوه بر افزایش حجم صادرات دانش بنیان، عمق ساخت داخل محصولات دانش بنیان صادراتی نیز افزایش یافته است.

بررسی داده های مربوط به مقصد صادرات شرکت های دانش بنیان نیز نشان می دهد براساس آن حدود ۸۰ درصد صادرات شرکت های دانش بنیان به کشورهای آسیایی بوده و در عین حال حدود ۹۰ درصد واردات شرکت های دانش بنیان از کشورهای آسیایی است. البته ۳۶ درصد واردات و ۲۲ درصد صادرات شرکت های دانش بنیان مربوط به کشور امارت برای صادرات مجدد و واردات مجدد به مبادی و مقاصد تجاری دیگر است.

نکته قابل تامل اینکه بر اساس داده های مندرج در این گزارش، حدود نیمی از صادرات شرکت های دانش بنیان در این سال ها مربوط به صادرات کالای دانش بنیان آن ها بوده است.

کد خبر 6084380 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • توضیحات قوه قضائیه درباره یک خبر
  • ممنوعیت ارسال اظهارنامه به مقامات دولتی/ امکان شکایت علیه مقامات دولتی وجود دارد؟
  • توضیحاتی در رابطه با انتشار نامه اداری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در فضای مجازی/ کمافی سابق امکان شکایت، ثبت دادخواست و انجام تمام عملیات حقوقی علیه مقامات دولتی وجود دارد
  • ماجرای منع دفاتر خدمات قضایی از ثبت اظهارنامه برای مقامات دولتی
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال
  • سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود