Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@19:33:37 GMT

امکان تشدید شیوع کرونا در خوزستان وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۸۱۸۳

امکان تشدید شیوع کرونا در خوزستان وجود دارد

خبرگزاری آریا - رئیس فوریت‌های پزشکی شرکت ملی حفاری ایران گفت: استان خوزستان از وضع قرمز خارج شده است، اما این به معنای برطرف شدن خطر بیماری کووید- 19 نیست و بی‌توجهی به مسائل بهداشتی می‌تواند سبب تشدید شیوع بیماری شود.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، پریسا قاسمی با اشاره به کنترل نسبی شیوع ویروس پرخطر کرونا در استان خوزستان گفت: پایداری و تثبیت این وضع منوط به رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی فردی و عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی وسیع از سوی دستگاه‌ها و متولیان بهداشت و درمان، تلاش مستمر رسانه‌های جمعی و همکاری شهروندان، استان خوزستان از وضع قرمز خارج شده است، اما این به معنای برطرف شدن خطر بیماری کووید 19 نیست و بی‌توجهی به مسائل بهداشتی می‌تواند سبب تشدید شیوع بیماری شود.
قاسمی با بیان اینکه مجموعه کارکنان این شرکت که بالغ بر 15 هزار نفر می‌شوند در بخش‌های عملیاتی، پشتیبانی و ستادی در یک تشریک مساعی جمعی، رعایت دستورعمل‌های بهداشتی را سرلوحه کار و زندگی خود قرار دادند، اظهار کرد: همکاران در این اداره و مدیریت‌های منابع انسانی، ایمنی، بهداشت و محیط زیست و دیگر بخش‌های شرکت در 6 ماه گذشته در تلاشی مستمر و مؤثر ضمن فرهنگ‌سازی و اجرایی کردن ابلاغیه‌های ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا و کاربست پروتکل‌های بهداشتی همه همت خود را به‌کار گرفتند که سلامت کارکنان و به تبع آن خانواده‌های آنان حفظ و با اقدام‌های پیشگیرانه و مقابله‌ای تبعات شیوع ویروس به حداقل ممکن برسد.
رئیس فوریت‌های پزشکی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه تاکنون داروی قطعی برای پیشگیری و درمان کووید 19 رونمایی نشده است، افزود: در همین حال مطالعات و بررسی‌ها در جهان نشان داده که رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شستن مرتب دست‌ها در مهار شیوع این بیماری و کنترل آن بسیار اثربخش بوده است.
وی اظهار کرد: جا دارد کارکنان شرکت همچنان نکات بهداشتی را که به آن اشاره شد با دقت و وسواس مدنظر قرار دهند تا سلامت خود، خانواده و جامعه را حفظ کنند و شاهد کاهش استرس و نگرانی از گرفتار شدن به این ویروس باشیم.
قاسمی گفت: این موضوع به‌ویژه در بخش‌های عملیاتی و پشتیبانی از جمله دستگاه‌ها و اردوگاه‌های حفاری، سالن‌های غذاخوری و سرویس‌های ایاب و ذهاب در موقعیت‌ها و مناطق عملیاتی و کارگاه‌های فنی بسیار مورد تأکید است و ضرورت دارد شیوع این ویروس خطرناک به واقع جدی گرفته شود و واقف باشیم که با رعایت و به‌کارگیری نکات بهداشتی می‌توانیم به سلامت از شرایط سخت کرونایی عبور کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است