Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهردار مشهد گفت: از ابتدای راه اندازی طرح ساماندهی کارگران تاکنون بیش از ۲۵ هزار کارگر مشاغل ساختمانی از طریق تماس تلفنی یا مراجعه حضوری شهروندان مشغول کار شدند.

مهدی یعقوبی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا، اشتغال کارگران ساختمانی و موقت دچار تزلزل شد که شاهد افزایش و ازدحام کارگران بر سر تقاطع‌ها و میادین بودیم که بر همین اساس شهرداری طرح ساماندهی کارگران را به طور ضربتی آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بالغ بر سه ماه از راه‌اندازی این طرح می‌گذرد، ادامه داد: در همین مدت اقدامات گسترده‌ای از جمله ایجاد پنج جایگاه ساماندهی کارگران، با امکانات رفاهی و به کارگیری آنها در پروژه‌های عمرانی شهری صورت گرفت و در این مدت بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر از این کارگران در برخی پروژه‌های شهری مشغول به کار شدند.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد ادامه داد: از مجموع پنج هزار و ۶۰۰ کارگری که در جایگاه‌های ساماندهی کارگران ثبت‌نام کردند، دو هزار و ۲۰۰ نفر کارگر متخصص و ماهر و دارای کارت مهارت از سازمان فنی و حرفه‌ای بوده و مابقی کارگران ساده، اما شناسنامه‌دار هستند که مورد تأیید انجمن صنفی کارگران قرار دارند.

وی افزود: در نظر داریم با هماهنگی‌های سازمان فنی و حرفه‌ای و حمایت‌های انجمن صنفی کارگران و گروه‌های مردم نهاد دوره‌های آموزشی برای مهارت و تخصص هر چه بیشتر کارگران در جایگاه‌های ساماندهی کارگران برگزار کنیم.

یعقوبی اظهار کرد: طرح ساماندهی کارگران علاوه بر برقراری ارتباط مؤثر با خانه کارگر، کارخانجات صنعتی، کارگاه‌های تولیدی و اداره معین اقتصادی شهرداری، باعث شده ۲۰۰ کارگر به صورت دائم مشغول کار شوند.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه راه‌اندازی طرح ساماندهی کارگران ساختمانی تجربه اول شهرداری بود، اما تاکنون شهرداری مشهد با حمایت‌های شورای اسلامی شهر و اداره‌کل دادگستری توانسته اقدامات بسیار خوبی در راستای ساماندهی و حمایت کارگران با حفظ شأن آنها انجام دهد.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد ادامه داد: با وجود همه این اقدامات مؤثر اما برای توسعه جایگاه‌ها و به کارگیری حداکثری کارگران باید سایر دستگاه‌های اجرایی و نهادها پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه افرادی که در محل‌هایی غیر از جایگاه‌های ساماندهی کارگران حضور دارند کارگر نما هستند که برای دریافت نذری و خیرات از سوی شهروندان تجمع می‌کنند و در واقع این امر، تکدی گری به سبک مدرن محسوب می‌شود، افزود: در راستای تکریم کارگران و برنامه ریزی های صورت گرفته، شهرداری مشهد دو هزار بسته معیشتی به کارگرانی که در جایگاه‌ها ثبت‌نام کردند اهدا توزیع کرده است و حتی خیرانی هستند که نذری خود را در بین کارگران جایگاه‌ها توزیع می‌کنند.

یعقوبی گفت: بیشترین درخواست کارگر به ترتیب از جایگاه واقع در میدان امام حسین (ع)، سیدی، میدان فردوسی، سیدرضی و دلاوران بوده است.

وی با بیان اینکه تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در جایگاه‌های ساماندهی رعایت می‌شود، اظهار کرد: جایگاه‌های ساماندهی کارگران در سطح شهر روزانه دو بار ضدعفونی می‌شود و کارگران به وسیله تب سنج و «اکسیمتر» دستگاه سنجش اکسیژن خون، چکاپ می‌شوند.

کد خبر 437942

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مشهد شهرداری مشهد اشتغال ساماندهي شهري معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جایگاه های ساماندهی کارگران طرح ساماندهی کارگران جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشروی مشهد در حوزه هوشمندسازی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، شهردار مشهد در نشست ادواری شهرداران کلان‌شهر‌ها و مراکز استان‌های کشور گفت: مشهد در حوزه‌های مختلف از جمله هوشمندسازی، پیشرو و در حوزه خدمات شهری و پسماند نیز اقدامات بسیار خوب و بزرگی در آن انجام شده است.   محمدرضا قلندرشریف با اشاره به تاثیر مثبت مدیریت شهری در حوزه خدمات مختلف، افزود: به خدماتی که توسط شهرداری کلان‌شهر‌ها بدون کمک دولت صورت می‌گیرد باید توجه بیشتری شود و در این راستا، تبادل تجارب بین کلان‌شهر‌ها نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.   وی ادامه داد: سه دهه پیگیر اجرایی شدن قانون درآمد‌های پایدار بودیم، اما آن چیزی که تصویب شد، مورد قبول شهرداری نبود.   قلندر شریف ادامه داد: در حوزه حمل و نقل عمومی، دولت توجه خوبی به یارانه‌های بلیت ندارد که باید به این امر نیز توجه شود؛ همچنین دولت در حوزه بازآفرینی شهر قوانینی را تصویب می‌کند، اما توجهی به آن ندارد که نتیجه آن افزایش حاشیه نشینی و بالارفتن هزینه‌های شهرداری‌ها است.   وی افزود: یکی از این مشکلات، بدهی دولت به شهرداری‌ها است و فقط شهرداری مشهد ٣١ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است.

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از مرگ ۶ کارگر در آتش سوزی شرق تهران | علت آتش سوزی چه بود؟
  • علم الهدی : اینکه سن ازدواج بالا رفته، ریشه آن فرهنگی است
  • جدول میزان پرداختی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • فرهنگ تجلیل از کارگران در جامعه تبیین شود
  • پیشروی مشهد در حوزه هوشمندسازی
  • بازنشستگی بیش از موعد ۱۷۰۰ کارگر شاغل در مشاغل سخت و زیان آور
  • جامعه مرهون تلاش و همت تمامی کارگران است
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکارهای جدید شهرداری مشهد
  • جدیدترین جزئیات دستمزد ۱۴۰۳ و حق مسکن کارگران ؛ سهم کارگر تقریبا هیچ !