Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفتان به عنوان جدیدترین شهرستان سیستان و بلوچستان پتانسیل ویژه‌ای در جذب گردشگر به استان دارد و از این حیث یکی از رینگ‌های گردشگری استان به شمار می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، تفتان به عنوان جدیدترین شهرستان سیستان و بلوچستان معرفی شد که در نزدیکی خاش و میرجاوه و قله تفتان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان وجود کوه تفتان به عنوان تنها آتش فشان نیمه فعال کشور در این شهرستان، ظرفیت های بکر فرهنگی و روستایی، دریاچه ها و چشمه ها، جاذبه های دیدنی، آثار باستانی و سنگ نگاره ها نشان می دهد این شهرستان بیش از هر چیز در جذب گردشگر و اشتغالزایی ناشی از حضور توریست در منطقه قابلیت ویژه ای دارد که لازم است برای استفاده از این پتانسیل ویژه از همین ابتدا برنامه ریزی کرد.

گردشگری ظرفیت ویژه تفتان

اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: شهرستان تفتان تنها قله آتش فشانی نیمه فعال کشور به نام تفتان را دارد، در کنار آن مکان های طبیعی بکری از جمله دریاچه سردریا و سنگ نگاره ها را دارد.

وی ادامه داد: نیاز است اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این زمینه ورود داشته باشد و این آثار باستانی و طبیعی ثبت شود.

به گفته این نماینده، با توجه به این که قله تفتان از نظر سوق الجیشی در سه شهرستان قرار گرفته است از جنوب به مرکزیت شهرستان تفتان و از شمال به میرجاوه و از غرب به خاش نزدیک است و باید سه فرماندار این شهرستان با هم در زمینه گردشگری راهکاری دهند.

حسین زهی بیان کرد: سالیان سال کوهنوردان خارجی به عنوان گردشگر به این منطقه آمدند، بنابراین باید برای گردشگری تفتان، خاش و میرجاوه به دلیل آتش فشان تفتان نگاه ویژه ای دولت داشته باشد.

وی اظهار کرد: اگر بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری کند و مجوزها در اسرع وقت صادر شود و باید اداره کل میراث فرهنگی و فرمانداران این شهرستان ها در این زمینه به جدیت ورود و از این ظرفیت ویژه برای اشتغالزایی استفاده کنند.
 

رینگ گردشگری تفتان یکی از مسیرهای گردشگری سیستان و بلوچستان

علیرضا جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: رینگ گردشگری تفتان به عنوان یکی از شش مسیر گردشگری استان تعریف شده است که در گذشته بخشی از آن در خاش وجود داشت و اکنون با جدا شدن تفتان به عنوان شهرستان، در این مجموعه قرار می گیرد و تاثیر به سزایی دارد.

وی بیان کرد: این ظرفیت ها بنابر شرایط اقتصادی، توان محیطی، فرهنگ و آداب و رسوم، هنر و سنن، سوزن دوزی و صنایع دستی منطقه می تواند تاثیر گذار باشد و برنامه ریزی ویژه ای برای آن ها صورت می گیرد.

به گفته این مقام مسئول، گردشگری، صنایع دستی، میراث فرهنگی و سنگ نگاره های این منطقه، دست نوشته ها و منابع صخره ای ظرفیت هایی است که باید برای آن برنامه ریزی کرد و در آینده ای نه چندان دور برای ثبت آن ها اقداماتی انجام می دهیم.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان گردشگری تفتان میراث فرهنگی صنایع دستی ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر دو فرد غرق‌شده در سیلاب بلوچستان پیدا شد

پس از جست و جوی طولانی پیکر دو نفر غرق شده در سیلاب دو شهرستان دشیاری و بمپور در جنوب استان سیستان و بلوچستان پیدا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، امروز پس از جست و جوی طولانی پیکر دو نفر غرق شده در سیلاب دو شهرستان دشیاری و ایرانشهر در جنوب استان سیستان و بلوچستان پیدا شد.

قاسم عسکری‌نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: پیرو درخواست کمک شورای بخش دشتیاری از این اداره‌کل در خصوص کمک به پیدا کردن فرد گم شده در پی وقوع سیلاب، تیم جستجو و نجات دریایی این اداره‌کل به محل حادثه اعزام شد که در نهایت با همکاری نیروهای جستجو و نجات دریایی، هلال احمر و مردم محلی، پیکر فرد غرق‌ شده پیدا شد.

سیدمحمد مهدی سجادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: پس از سه روز تلاش نیروهای عملیاتی هلال احمر در محدوده روستاهای شهرستان بمپور، جسد نوجوان 13 ساله ایرانشهری که در سیلاب اخیر غرق شده بود، پیدا شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ادامه انسداد ۱۰۱ راه روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان براثر بارندگی‌ اخیر
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • تداوم انسداد ۱۰۱ راه روستایی درجنوب سیستان وبلوچستان براثربارندگی‌ اخیر
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • هشدار نارنجی هواشناسی با پیش‌بینی سیل در سیستان و بلوچستان
  • صدور هشدار نارنجی ‌هواشناسی در سیستان و بلوچستان
  • پیکر دو فرد غرق‌شده در سیلاب بلوچستان پیدا شد
  • چهارمین جشنواره ریواس در ریوش برگزار شد