Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی سی جی تی ان، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، ادعا‌های مربوط به سوء استفاده دولت چین از اطلاعات کاربران شبکه اجتماعی «تیک تاک» را رد کرد.

روزنامه نیویورک تایمز اخیرا اعلام کرد سازمان اطلاعات آمریکا در گزارشی به مقامات کاخ سفید یادآور شده که هیچ شواهدی دال بر اقدام دولت چین برای دسترسی به اطلاعات کاربران تیک تاک در دست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزیابی سازمان سیا در واکنش به تازه‌ترین اقدام مقامات آمریکایی برای هدف قرار دادن شبکه اجتماعی تیک تاک با طرح بهانه‌های امنیت ملی است.

روز پنجشنبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حکمی دستور ممنوعیت هرگونه معامله با شرکت چینی بایت دانس، مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک چین را صادر کرد.

دونالد ترامپ همچنین اعلام کرد از ۴۵ روز دیگر، هرگونه تراکنش با شرکت تنسنت (TENCENT)، مالک نرم افزار موبایلی ویچت ممنوع است.

پیش‌تر مجلس سنای آمریکا نیز به ممنوعیت استفاده کارمندان دولت این کشور از نرم افزار چینی «تیک‌تاک» رای مثبت داده بود.

بنابر اعلام مقامات تیک تاک بیشترین کاربران این نرم‌افزار، چیزی حدود ۶۰ درصد، از شهروندان آمریکایی هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیک تاک شبکه اجتماعی سازمان سیا تیک تاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پکن میزبان مقامات ارشد دریایی ۳۰ کشور

پکن نشست دوسالانه مقامات ارشد نیروی دریایی کشورهای خارجی را در بحبوحه تنش‌ها در دریای چین جنوبی آغاز کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پکن نشست دوسالانه مقامات ارشد نیروی دریایی کشورهای خارجی را در شهر بندری کینگدائو و در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کرد.

براساس این گزارش، این رویداد 4 روزه با حضور نمایندگان نیروی دریایی 30 کشور جهان در بحبوحه تنش های فزاینده در دریای چین جنوبی از امروز آغاز شده است، در حالی که مانیل به عنوان یکی از متحدان آمریکا در آسیا به طور فزاینده ای درگیر بن بست های پرفراز و نشیبی با پکن بر سر آب راه های استراتژیک است و همین موضوع تبدیل به یکی از عوامل تنش در روابط بین آمریکا و چین شده است.

یک منبع آگاه اعلام کرد ژنرال استفان کولر فرمانده ناوگان اقیانوس آرام ارتش آمریکا به نمایندگی از طرف ایالات متحده در این نشست حضور دارد. رسانه ها گزارش دادند نمایندگانی از دیگر کشورها شامل استرالیا، فرانسه، هند، کره جنوبی، روسیه و بریتانیا از دیگر حاضران در این نشست هستند.

شرکت کنندگان در این نشست، گفتگوهایی را پشت درهای بسته در زمینه چالش های امنیت دریایی برگزار می کنند. آنها همچنین درباره برخوردهای برنامه ریزی نشده در دریا، مجموعه ای از دستورالعمل های طرح ریزی شده در دهه قبل، ابزار کاهش تنش ها بین نیروهای دریایی در دریاها گفتگو خواهند کرد.

براساس گزارش رسانه ها، در جلسه مقدماتی این نشست نیز که در ماه ژانویه برگزار شد، درباره تشکیل یک گروه کاری برای جلوگیری از برخوردهای پهپادی در دریا صحبت شد.

این نشست با رزمایش های سالانه دریایی مشترک و گسترده آمریکا-فیلیپین که از روز دوشنبه آغاز می شود، همزمان است. رزمایش هایی که برای نخستین بار در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین برگزار خواهد شد.

این در حالی است که تنش های فزاینده ای در اطراف جزایر توماس شال دوم در دریای چین جنوبی وجود دارد که در آن مانیل، پکن را متهم به آزار و اذیت هایی از جمله استفاده از توپ های دریایی علیه کشتی های فیلیپینی کرده است.

در همین راستا، آمریکا، ژاپن و فیلیپین هفته گذشته یک توافق جدید همکاری را در نشستی سه جانبه امضا کردند، جایی که رهبران کشورها نگرانی های خود را درباره خطرات و رفتارهای تهاجمی در دریای چین جنوبی، ابراز کردند.

چین در حالی میزبان این نشست چند جانبه برای نخستین بار از سال 2014 است، که روز سه شنبه 75 امین سالگرد نیروی دریایی آزادی بخش خلق چین برگزار می شود.

در همین حال، چند روز پیش لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در گفتگو با همتای چینی خود برای نخستین بار در دو سال اخیر، بر ضرورت تقویت تماس های نظامی فی مابین در سطح بالا تاکید کرد در حالی که هر دو کشور خواستار بهبود مناسبات نظامی هستند. در همین ماه مقامات نظامی آمریکا و چین در شهر هاوایی با یکدیگر دیدار کردند.

 در حال حاضر یکی از تنش های اصلی بین چین و آمریکا بر سر موضوع تایوان است. تایوان از سال 1949 توسط دولت محلی اداره می‌شود، از آن زمان تایوان پرچم و برخی دیگر نشانه‌های جمهوری خلق چین را که در سرزمین اصلی چین وجود داشت، تا پیش از به قدرت رسیدن حزب کمونیست در چین حفظ کرده بود. پکن همواره این جزیره را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین مادری چین می‌داند و این موضع مورد حمایت بسیاری از کشورها از جمله روسیه است.

چین همواره ادعا می‌کند که تایوان باید تحت حاکمیت این کشور باشد و از سه سال گذشته تاکنون با انجام عملیات‌های نظامی در نزدیکی این جزیره تلاش کرده است تایوان را تحت سلطه خود درآورد، اما دولت تایوان همواره اعلام کرده است که خود حاکمیت مستقل دارد و مردم این کشور خود باید برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

آمریکا در سال 1979 درحالی که رسماً روابط دیپلماتیک با دولت چین برقرار کرد، روابط با تایوان را کنار گذاشت. درحالی که آمریکا بر سیاست "چین واحد" تأکید دارد، ادعای حاکمیت چین بر تایوان را تأیید نمی‌کند و حامی نظامی کلیدی تایپه باقی مانده است.

در همین حال پکن بارها از واشنگتن به عنوان بزرگترین تامین کننده تسلیحاتی تایوان خواسته تا به منظور کاهش تنش های فیمابین، از فروش و ارسال سلاح به این جزیره خودداری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.
  • توضیحاتی در رابطه با انتشار نامه اداری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در فضای مجازی/ کمافی سابق امکان شکایت، ثبت دادخواست و انجام تمام عملیات حقوقی علیه مقامات دولتی وجود دارد
  • واکنش آرمین به وتوی عضویت فلسطین: شرم آور است
  • اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست
  • آرمین: شرم آور است
  • وال‌استریت‌ژورنال: دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف‌کردن ایران از حمله به اسرائیل بود
  • محسن آرمین: وتوى قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل شرم آور بود/ اسرائیل برای فلسطینی ها حق حیات قائل نیست
  • پکن میزبان مقامات ارشد دریایی ۳۰ کشور
  • تشدید اختلافات بین یهودیان آمریکا به دلیل جنگ غزه