Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@11:21:06 GMT

روند ابتلا به کرونا در خراسان شمالی کاهشی است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۰۷۰۲

روند ابتلا به کرونا در خراسان شمالی کاهشی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: روند ابتلا به بیماری کرونا در این استان رو به کاهش است.

به گزارش جماران، دکتر سید احمد هاشمی در نشست خبری که ۱۹ مرداد ماه در محل بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد برگزار شد، اظهارکرد: طی چند هفته گذشته  عدد R در این استان بالاتر از یک بوده اما هم اکنون به رقم ۹۱ صدم درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روند ابتلا در این استان رو به کاهش است اما به شرط ایننکه دوباره عواملی همچون تجمعات و ... دوباره سبب ایجاد موج سومی در این استان نشود.

هاشمی ادامه داد: اما هنوز متوسط مرگ ناشی از ابتلا به بیماری مذکور بالا است و روزی شش تا هفت فوت بر اثر ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد.

وی در ارتباط با تست PCR در استان برای تشخیص بیماری کووید ۱۹ نیز بیان کرد: ظرفیت استان برای انجام این ستت اندک است و سفارشات لازم برای جذب این دستگاه انجام شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر تست PCR برای افراد پرخطر انجام می شود.

  وی با اشاره به اینکه کمبودی در ارتباط با نیروهای انسانی در بخش هایی که بیماران مبتلا به ویروس کرونا مبتلا می شوند، وجود ندارد، گفت: این کمبود زمانی احساس می شود که تعدادی از کادر مبتلا به ویروس شده و در حال استراحت برای بهبودی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: علاوه بر آن از ظرفیت نیروی پزشک و پرستار که به صورت طرح فعالیت می کنند نیز جدیدا استفاده شده است.

اخبار مرتبط خراسان شمالی جزء چهار استان اول کشور در بستری مبتلایان به کرونا تولید داروی کرونا در گیلان وضعیت قرمز کرونا در گیلان وضعیت قرمز کرونا در چهار شهر استان همدان آخرین وضعیت کرونا در مازندران

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا کرونا در ایران وضعیت کرونا کرونا خراسان شمالی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

بیشتر بخوانید: هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227901 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • کم‌خطر اما پردردسر!
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص مبتلا شده است
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟