Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@23:03:44 GMT

تهیه داروی لاغری از اینستاگرام زن جوان را راهی بیمارستان کرد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۰۷۵۸

تهیه داروی لاغری از اینستاگرام زن جوان را راهی بیمارستان کرد

‍‍‍‍‍‍

رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری متهمی خبر داد که با تبلیغ و فروش داروهای لاغری تقلبی، کاربر فضای مجازی را راهی بیمارستان کرده بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ چهاردهم تیر ماه امسال، خانمی 31 ساله ساکن شهرک غرب با مراجعه به پلیس فتا تهران عنوان کرد که اینستاگرام با تبلیغ داروی لاغری مواجه شده و پس از گفت‌وگو با مدیر کانال در نهایت داروهای لاغری را سفارش داده اما پس از مصرف دارو بلافاصله دچار بیماری شدید شده و چند روز در بیمارستان بستری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ثبت این اظهارات و تشکیل این پرونده، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت و در تحقیقات پلیسی صحت خبر تأیید و مشخص شد که فردی در شبکه اجتماعی با ایجاد کانالی در حال فروش و توزیع داروهای لاغری است.

در ادامه هویت و مخفیگاه متهم شناسایی و نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد که کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند در یک عملیات پلیسی متهم را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

متهم در پلیس فتا تهران به جرم ارتکابی اعتراف کرد و در بازجوئی‌های اولیه ضمن اقرار به نداشتن اطلاعات تخصصی در حرفه پزشکی عنوان کرد که مغازه عطاری دارد.

سرهنگ داود معظمی گودرزی؛ رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: هرگونه فروش اقلام دارویی در فضای مجازی ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی تصریح کرد: کاربران فضای مجازی اقلام دارویی خود را صرفاً از داروخانه‌ها و مراکز مورد تأیید سازمان غذا و دارو تهیه کنند تا سلامت خود و خانواده آنها با مخاطره نیفتد.

هشدار پلیس درباره تهیه دارو از دلالان و افراد ناشناس

انتهای پیام/

R1370/P1014142/S2,21,1392/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اینستاگرام تجارت دارو سازمان غذا و دارو فضای مجازی پلیس فتا کشفیات پلیس عملیات پلیس پلیس بیشتر بخوانید... هشدار پلیس درباره تهیه دارو از دلالان و افراد ناشناس انتشار دردسرساز تصاویر قبل و بعد عمل زیبایی خانم جوان پلیس فتا: خرید و فروش حواله خودروهای پیش‌فروش شده غیرقانونی است قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... هشدار پلیس درباره تهیه دارو از دلالان و افراد ناشناس انتشار دردسرساز تصاویر قبل و بعد عمل زیبایی خانم جوان پلیس فتا: خرید و فروش حواله خودروهای پیش‌فروش شده غیرقانونی است واژه های کاربردی مرتبط اینستاگرام تجارت دارو سازمان غذا و دارو فضای مجازی پلیس فتا کشفیات پلیس عملیات پلیس پلیس پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ دستورالعمل برگزاری مراسم ماه محرم و صفر اعلام شد ۲ یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر تصادف اتوبوس با عابران‌پیاده در بزرگراه بعثت ۳ فیلم// لحظه انفجار مهیب بیروت را از ۷ زاویه ببینید ۴ آتش‌سوزی گسترده چند سوله در شهرک صنعتی چهاردانگه + فیلم و تصاویر ۵ در جلسه محسن هاشمی و قالیباف چه گذشت؟ ۶ دانش‌آموزان آموزش مجازی را اثربخش‌تر می‌دانند/ افزایش امکانات "شاد" به بیش از ۳۰ ویژگی ۷ آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته + نمودار ۸ کشف بیش از ۴ تن مواد مخدر از یک باند مسلح قاچاق مهمترین اخبار اجتماعی دانش‌آموزان آموزش مجازی را اثربخش‌تر می‌دانند/ افزایش امکانات "شاد" به بیش از ۳۰ ویژگی آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته + نمودار دستورالعمل برگزاری مراسم ماه محرم و صفر اعلام شد منفی بودن تست کرونا به معنای عدم ابتلا به بیماری نیست! مهمترین اخبار تسنیم روحانی:دوران کرونا را باید تا ۶ ماه آینده در نظر بگیریم/ برای اعمال محدودیت‌ها مسیر اعتدال داشته باشیم آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته + نمودار رئیس جمهور فرانسه با تکرار مداخله در لبنان خواستار اصلاحات شد خبر خوش وزیر راه درباره وام ودیعه مسکن مستأجران واکنش روابط عمومی مجمع تشخیص به اظهارات فتاح درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینستاگرام تجارت دارو سازمان غذا و دارو فضای مجازی پلیس فتا کشفیات پلیس عملیات پلیس پلیس اینستاگرام تجارت دارو سازمان غذا و دارو فضای مجازی پلیس فتا کشفیات پلیس عملیات پلیس پلیس پلیس فتا تهران فضای مجازی تهیه دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند

ایسنا/قم معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان اینکه داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی، مجاز به فروش شیرخشک نیستند، اظهار کرد: برای مبارزه با قاچاق، تهیه شیرخشک‌های روزانه با شماره ملی و تاریخ تولد امکان پذیر است و به تعداد ۱۰ عدد در ماه بیمه‌ای حساب می‌شود. همچنین برای تهیه شیرخشک رژیمی علاوه بر کد ملی و تاریخ تولد حتما به نسخه پزشک نیاز است.

دکتر هدی ابوالحسنی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروزه در دنیا طب تلفیقی مطرح است، اظهار کرد: به عقیده ما تنها افرادی که در حوزه طب سنتی صلاحیت تجویز نسخه برای بیماران را دارند، پزشکان متخصص طب ایرانی هستند.

وی با بیان اینکه داروها و مکمل‌های گیاهی حتما باید با تجویز پزشکان متخصص مصرف شود، عنوان کرد: عطاری‌ها اجازه فروش داروهای گیاهی را ندارند و تنها مجاز به فروش فرآورده‌های فله گیاهی به صورت پودر نشده هستند. همچنین به هیچ عنوان مجوز طبابت و تجویز نسخه و دارو را ندارند.

ابوالحسنی بیان کرد: مردم ما باید به این نکته توجه کنند که مرجع درست برای تهیه دارو و مکمل‌های گیاهی منحصر به داروخانه‌ها است، لذا باشگاه‌های ورزشی، عطاری‌ها و سایت اینترنتی مجوز ندارند و مرجع مناسبی برای خرید مکمل‌ها نیستند.

وی با اشاره به اینکه هیچگونه نظارتی بر داروهای گیاهی بدون برچسب اصالت وجود ندارد، تصریح کرد: تنها داروهای گیاهی دارای برچسب اصالت و قابل شناسایی در سامانه تیتک غذا و دارو مورد تأیید هستند.

مکمل‌های دارویی با نظر پزشک مصرف شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد عوارض مصرف خودسرانه مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌ها، اضافه کرد: مصرف بالای مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌ها می‌تواند منجر به ایجاد مسمومیت در بدن شود.

ابوالحسنی با تاکید بر اینکه ویتامین‌ها به دو صورت محلول در آب و محلول در چربی هستند، ادامه داد: ویتامین‌های محلول در آب مانند ویتامین C و B حتی اگر بیشتر مصرف شوند پس از جذب میزان مورد نیاز بدن از طریق ادرار دفع می‌شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: این در حالی است که مصرف زیاد ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین A و E در ارگان‌های مختلف بدن به ویژه کبد رسوب می‌کنند و منجر بروز مسومیت‌های جدی می‌شوند.

وی با بیان اینکه عملکرد پزشکان در تجویز دارو در نسخه‌های الکترونیکی قابل رصد است، یادآور شد: برخی از پزشکان تعداد 10 قلم دارو را در یک نسخه تجویز می‌کنند، در حالی که استاندارد جهانی تجویز اقلام دارویی، حداکثر دو قلم دارو است، لذا عملکرد پزشکان تحت نظارت است و در صورت ادامه دار شدن این فرآیند ممکن است توسط نظام پزشکی به مراجع قضایی معرفی و یا از ادامه فعالیت محروم شوند.

داروخانه‌های اینترنتی فقط مجاز به فروش محصولات آرایشی و بهداشتی هستند

ابوالحسنی تعداد بالای تجویز فرآورده‌های تزریقی در برخی نسخ را مورد توجه قرارداد و گفت: بعضا افزایش تجویز فرآورده‌ها تزریقی مانند سرم به دلیل تقاضای بالای بیماران است لذا در این راستا در حوزه پایش و نظارت غذا و دارو این پزشکان را رصد می‌کنیم. در همین زمینه سال گذشته پزشکانی که عملکرد مطلوبی در حوزه تجویز دارو داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی با اشاره به اهمیت حضور مسئول فنی در داروخانه‌ها اظهار کرد: در صورت تقاضای شهروندان برای تهیه مولتی‌ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، مسئول فنی داروخانه‌ها حتما باید از علت مصرف این مکمل توسط فرد آگاهی پیدا کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، تاکید کرد:  نظارت و بازرسی بر عملکرد داروخانه‌ها به صورت مستمر در حال انجام است و در کنار آن گزارشات مردمی در خصوص تخلفات را به طور جدی پیگیری می‌کنیم.

ابوالحسنی با بیان اینکه داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی فقط می‌توانند مکمل‌ها و محصولات آرایشی و بهداشتی را به فروش برسانند، یادآور شد: شهروندان باید آگاه شوند مرجع مورد تأیید وزارت بهداشت برای تهیه داروها و شیر خشک داروخانه‌ها هستند و مکمل‌ها و محصولات آرایشی و بهداشتی دارای برچسب اصالت را از طریق فضای مجازی، تنها از داروخانه‌هایی که مجوز فروش اینترنتی دارند، تهیه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • انبار داروی بیمارستان امام حسین دچار حریق شد
  • آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر