Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@20:51:05 GMT

آغاز فعالیت ۶ پایگاه سیار اجتماعی در شیراز

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۰۹۲۵

آغاز فعالیت ۶ پایگاه سیار اجتماعی در شیراز

فرماندار شیراز یکشنبه در آیین امضای تفاهم نامه و رونمایی از ۶ پایگاه سیار اجتماعی در این شهر گفت: در فرآیندها و برنامه‌ریزی‎ها معمولا مبنا گسترش فیزیکی امکانات و تجهیزات است و کمتر به ساختارهای نرم افزاری توجه می‌شود.

محمدرضا امیری اهمیت مشکلات اجتماعی و فقر فرهنگی را به مراتب پراهمیت تر از سایر حوزه ها ارزیابی کرد و گفت: باید با راهکارهای مختلف دیدگاه جامعه را بسوی استقبال از آموزش نرم و اقدامات نرم افزاری تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار سرمایه گذاری بیشتر به روح و روان مردم شد و گفت: در پروژه های عمرانی و سخت افزاری با مشخص شدن پیمانکار ،مجری و ناظر کار به صورت قدم به قدم به پیش می رود،اما در زمینه‌ فعالیت اجتماعی و فرهنگی با ماموریتی به مراتب دشوارتر روبه رو هستیم.

فرماندار شیراز با تقدیر از شهرداری این کلانشهر برای راه اندازی اتوبوس های اجتماعی گفت: باید از همه متخصصان در حوزه‌های مختلف دعوت کرد تا برای خدمت سانی به مناطق محروم و کمتر برخوردار بسیج شوند تا بدین وسیله شاهد رکود طیف گسترده ای از چالش های اجتماعی در این شهر باشیم.

نشاط کودکانه با اتوبوس‌های سیار

رئیس کمیسیون هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم گفت: این اتوبوس در حوزه شادی و نشاط کودکانه و سلامت اجتماع فعالیت می کنند.

لیلا دودمان خبر از تجهیز این ناوگان به کتابخانه ،سینما و پایگاه های پایش سلامتی داد و افزود: امروز باید از چهلمین دستگاه اتوبوس مگاترانس رونمایی می کردیم با این وجود کلید خوردن این ماجرا اتفاق نیکویی است و امیدواریم مدیریت شهری شیراز که شعار انسان محوری را سرلوحه کار خود قرار داده اهتمام بیشتری به سرمایه گزاری در عرصه شهروندان کوچک داشته باشد.

کرونا سدراه فعالیت‌های شهری نشده است

معاون فرهنگی شهرداری شیراز نیز در این مراسم گفت: شیوع کرونا در شیراز سدراه فعالیت های مجموعه شهرداری نبوده است.

مرتضی جعفری با اشاره به برخی از فعالیت های معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز خاطر نشان کرد: در دوران اوج گیری کرونا این مجموعه در حوزه مجازی با تمام توان وارد میدان شد و از ۸۰۰ شماره تلفن همراه به نمایندگی از ۸۰۰ خانواده ۱۸۰۰ اثر هنری دریافت شد.

وی با اشاره به آغاز فرآیند کشف استعداد از آثار هنری ارسال شده افزود: مجموعه شهرداری شیراز در جبهه های مختلفی به مصاف کرونا رفت که در این زمینه می توان به تولید محتواهای فرهنگی، آموزشی، راه اندازی کارگاه های تولید ماسک اشاره کرد.

معاون شهردار شیراز با اشاره به خدمات مجموعه مدیریت شهری در فضای مجازی گفت: در دوران شیوع کرونا شاهدبرگزاری نشست های شیراز شناسی، برپایی کنسرت‌ها و فعالیت هایی از این دست به صورت مجازی بودیم که این برنامه ها در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

جعفری از توجه ویژه شهرداری به مفاهیم ارزشی و دینی خبر داد و گفت: با همکاری فرمانداری شیراز شاهد برپایی مراسم شب های قدر خودرویی به نحو شایسته ای بودیم. همچنین در طرح سی قرار عاشقانه تلاش شد تا رفتارهای نیکوی شهروندی را از دل قرآن استخراج کرده و در جامعه فراگیر کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خبر از توزیع ۱۰هزار بسته معیشتی و فرهنگی در میان اقشار آسیب دیده و کمتربرخوردار شهر خبر داد و گفت: پروژه های انسان محور شامل گستره ای از خدمات می شود و باید با نگاهی عدالت محور به خدمت‌رسانی به همه اقشار جامعه پرداخت، در همین زمینه است که اتوبوس های مگاترانس(سیار اجتماعی) در زمینه های فرهنگی، آموزشی، سرگرمی و... با دارابودن امکانات کتابخانه سینما و بازی به مناطق محروم شهر خدمت‌رسانی می کنند.

خدمات اجتماعی اولویت خدمات رسانی شهری

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم گفت: بحث راه اندازی اتوبوس‌های خدمات اجتماعی چند سالی است مطرح است که امروز شاهد به بار نشستن آن در شیراز هستیم.

کرامت الله افراشی با اشاره به نقش مردم در ارتقا سلامت اجتماعی افزود: در مباحث اجتماعی یک سمت سازمان‌های مرتبط با این حوزه هستند و در سمت دیگر مشارکت مردم قرار دارد و برای دستیابی به سلامت صد در صد نیازمند همکاری همه سازمان‌های ذی ربط و مردم در این خصوص هستیم. 

وی ادامه داد: امروز سلامت جامعه دارای سه بعد روحی، روانی و معنوی است بگونه ای که تحقیقات علمی نشان داده که آنهایی که روح و روان سالمتری دارند دارای عمر بیشتری خواهند بود.

وی اضافه کرد: در حالی که در اغلب کشورهای پیشرفته سلامت جسمی در رده آخر به لحاظ اهمیت قرار دارد در کشور ما متاسفانه اولین موردی که به آن توجه می‌شود سلامت جسمی است در صورتیکه اگر سلامت روحی، روانی و اجتماعی باشد مشکلات جسمی هم برطرف خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه نباید عدالت اجتماعی را با مساوات اشتباه گرفت گفت: عدالت اجتماعی با سلامت و مساوات اجتماعی فرق دارد و این اتوبوس‌ها نیز بیشتر در مناطق کمتر برخوردار شیراز فعالیت می کنند و در این زمینه تمامی امکانات و متخصصان دانشگاه علوم پزشکی آماده همکاری است.

افراشی ادامه داد: در حال حاضر سه تیم دندانپزشکی با امکانات کامل برای ارتقا سلامت و بهداشت دهان و دندان به ویژه برای کودکان حاشیه شهر شیراز در قالب فعالیت این اتوبوس ها خدمات رسانی خواهند کرد.

در پایان این آیین تفاهم‌نامه ‌ای برای توسعه خدمات اجتماعی سیار بین شهرداری ،شورای شهر و دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نهاد قضایی و سپاه فجر استان فارس منعقد شد.

برچسب‌ها شادی خیابانی شیراز مدیریت شهری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شادی خیابانی شیراز مدیریت شهری بهداشت و سلامت شادی خیابانی شیراز مدیریت شهری بهداشت و سلامت اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امید به آینده زمینه‌ساز سلامت و روان است

ایسنا/خراسان جنوبی استادیار روانشناسی دانشگاه پیام نور بیرجند گفت: امید به آینده از یک سو زمینه ساز سلامت روان افراد است و از سویی دیگر، افرادی که از سلامت روان برخوردارند نسبت به آینده خوشبین تر هستند.

محمود مختاری، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: زمانی که مردم جامعه‌ای از امید و سلامت روان برخوردار باشند، وفاق، همبستگی، تعلق اجتماعی، تعاملات اجتماعی مطلوب، مشارکت، رضایت از زندگی و همچنین سلامت روانی و اجتماعی افراد افزایش پیدا می‌کند.


وی در خصوص راهکارهایی برای ارتقای سلامت روان در سطح فردی، گفت: نسبت به خودتان با احترام و با مهربانی رفتار کنید و خودتان را مورد سرزنش قرار ندهید و برای فعالیت‌های مورد علاقه‌تان وقت بگذارید و سعی کنید مهارت جدیدی را یاد بگیرید.

مختاری بیان کرد:سلامت جسمی با سلامت روانی ، ارتباط نزدیکی دارد و مراقبت و توجه به جسم به بهبود سلامت روانی نیز کمک می‌کند لذا داشتن تغذیه‌ی مناسب، خواب کافی و تحرک از جمله کارهایی هستند که برای ارتقای سلامت جسمی بلید انجام داد.

استادیار روانشناسی بالینی دانشگاه پیام‌نور بیرجند اظهار کرد: داشتن ارتباط سالم لازم بوده چرا که باید اطراف را با آدم‌هایی احاطه کرد که فرد را دوست داشته باشند و مورد حمایت قرار دهند و این افراد می‌توانند اعضای خانواده و یا دوستان باشند، در صورتی که فرد احساس کند که نیاز به ارتباطات جدید با افراد جدیدی دارد می‌تواند با حضور در محیط‌های مختلف نظیر کلاس، باشگاه،… با افراد جدید آشنا شده و ارتباطات جدیدی برقرار کند.


وی بیان کرد: افراد اهداف واقع‌بینانه برای خود تعیین کنند که در هر حوزه‌ای به چه اهدافی می‌خواهند برسند و مسیر رسیدن به هر یک از این اهداف را مورد ترسیم قرار داده و در انتخاب هدف و مسیر رسیدن به آن، توانمندی‌ها، امکانات و محدودیت‌های خود را در نظر داشته  تا بتوانند اهداف واقع‌بینانه‌ای انتخاب کنند که شانس رسیدن به آن‌ها زیاد است.

مختاری گفت:  استرس، بخش جدایی ناپذیر زندگی امروزه‌ شده است و لازم است مهارت‌هایی برای مقابله‌ی بهتر با استرس را بیاموزیم لذا تکنیک‌های تنفسی، تصویر سازی ذهنی و آرام سازی بدن از جمله روش‌هایی است که می‌توان برای کنترل و مهار استرس به کار برد.

استادیار روانشناسی دانشگاه پیام نور بیرجند اظهار کرد: امید عاملی برانگیزاننده است و افراد را قادر می سازد مسیری را انتخاب کنند که به نتیجه‌ای مثبت می‌رسد و لذ امید نمادی از سلامت روحی و توانایی باور داشتن به احساس بهتر در آینده است.

وی در خصوص مولفه‌های موثر بر امید، تصریح‌کرد: نگاه مثبت به آینده، تلاش و پشتکار،حمایت اجتماعی ادراک شده،
ادراک واقع بینانه از تجربیات فردی و اجتماعی گذشته، موفقیت در جامعه‌ی کنونی، معناداری و هدفمندی در زندگی و .... از مواردی است که در داشتن امید اثرگذار است.

مختاری بیان کرد: ناامیدی یک هیجان و  احساسی که به شدت فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بهزیستی و ثبات روانی اجتماعی فرد را به خطر می‌اندازد، رشد و تعالی فردی و اجتماعی او را متوقف کرده، خلق غالب او را پایین آورده و او را با خود انگاره‌های منفی و ادراک خود ناکارآمدی قرار می‌دهد.

استادیار روانشناسی دانشگاه پیام نور بیرجند بیان کرد: ناامیدی مسیر حرکت فرد را تاریک، مبهم و او را  با استیصال و درماندگی مواجه می‌سازد بنابراین رفتار فرد تحت الشعاع امید فاقد خود انگیختگی، انگیزه و رشد و پیشرفت شده و نسبت به آینده نیز دیدگاه منفی پیدا می‌کند.

 وی افزود: احساسی ناتوانی فرد را ناتوان، درمانده، منزوی و با خلق پایین و عدم لذت از زندگی به اختلال افسردگی مبتلا می‌سازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت اتوبوس‌های برقی در کرج از فردا
  • فعالیت اتوبوس‌های برقی نقطه تحولی در حمل و نقل درون شهری است
  • کمک ۱۰ میلیاردریالی خانواده ای نیک اندیش به مرکزی درمانی در شیراز
  • تلخ شدن کام قاچاقچی بادام
  • حجاب حافظ حریم افراد
  • تعیین نرخ کرایه جابه‌جایی مسافر ناوگان اتوبوس و سرویس مدارس در شهر شیراز
  • خیران فارس ۱۳۶ تفاهم نامه به ارزش ۵۴۳ میلیارد تومان منعقد کردند
  • پیش‌بینی اجرای ۳۵ طرح آماری اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در آذربایجان شرقی
  • امید به آینده زمینه‌ساز سلامت و روان است
  • اختصاص پنج هزار میلیارد ریالی مسئولیت اجتماعی نفتی‌ها در شیراز