Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز در نشست خبری مجازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: ویروس کرونا همچنان به شکل خطرناکی در جامعه وجود دارد و مردم نباید رعایت نکات بهداشتی را دست کم بگیرند. ما همچنان در میانه راه هستیم و هنوز درمان قطعی برای این ویروس در نظر گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: وضعیت استان از لحاظ ابتلا به کرونا در مقایسه با استان‌های دیگر هیچ گاه تند و تیز نبوده و همواره یک سیر کُند و منحنی‌های با شیب کم را داشتیم. اکنون دو هفته است که وضعیت استان اصفهان قرمز گزارش می‌شود، اما امیدواریم با رعایت بیشتر مسائل بهداشتی بار دیگر از این وضعیت خارج شویم. دامنه پذیرش بیماران در استان همواره بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ است، اما در ماه اردیبهشت به ۷۰ نفر نیز رسیده بودیم. خوشبختانه آمار فوتی‌های ما نسبت به دیگر استان‌ها پایین است و امیدواریم این روند همچنان نزولی باقی بماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران اظهار کرد: پیش از شیوع کرونا تنها دو کارخانه اقدام به تولید ماسک در سطح استان می‌کردند که با شیوع این بیماری، به مشکل تامین ماسک و کمبود آن برخوردیم. در حال حاضر، اما با عبور از موج اول شیوع ویروس بسیاری از کارخانجات و همچنین کارگاه‌های خانگی به تولید ماسک اقدام کردند و اکنون مشکلی از بابت تهیه ماسک نداریم. تنها در تامین ملت بلون که ماده اولیه ماسک سه لایه است با مشکل مواجهیم که این تولید این ماده نیز در حال بومی‌سازی است. مشکل کمبود این ماده به شکل حاد را نداریم.

او با بیان اینکه فشار بسیار سنگینی بر رزیدنت‌ها و کادر درمان وارد است گفت: از هر راهی استفاده می‌کنیم تا کادر درمان تازه نفس و پر انرژی را وارد چرخه درمان بیماری کووید ۱۹ کنیم. در حال حاضر رویکرد ما بر استفاده از پزشکان عمومی است که امیدواریم همکاری لازم از سوی این بخش از کادر درمانی به عمل آید.

چنگیز ادامه داد: ما بسیار شرمنده کادر درمانی و رزیدنت‌های دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌هایشان هستیم و نگرانی این افراد را نیز به خوبی درک می‌کنیم؛ اما متاسفانه آمار مبتلایان بالاست و ناچاریم از تمام ظرفیت‌های خود برای درمان بیماری کرونا استفاده کنیم. در حال حاضر رزیدنت‌های ما ۱۲ ساعت شیفت و ۲۴ ساعت استراحت دارند که این کمترین کاری است که می‌توانیم در حق این افراد انجام دهیم.

او در خصوص وضعیت بیمارستان الزهرا به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های کشور گفت: بیمارستان الزهرا از ابتدای شیوع ویروس در اختیار بیماران قرار نگرفت و این یک اشتباه نبوده، زیرا در این صورت، بسیاری از بیماران خاص و ویژه استان و حتی کشور از خدمت‌رسانی محروم می‌شدند و فاجعه دیگری رقم می‌خورد. در حال حاضر این بیمارستان در اختیار بیماران کووید ۱۹ قرار گرفته، اما در صورت ادامه روند نزولی بیماری، بار دیگر از تمامی ظرفیت آن برای بیماران خاص استفاده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر واکسن آنفلوآنزا به کادر درمان اختصاص داده نشده است گفت: وزارت بهداشت تعیین می‌کند که کدام واکسن‌ها به کادر درمانی و بهداشت کشور اختصاص یابد که در حال حاضر تنها واکسن هپاتیت به این عزیزان اختصاص یافته است. در صورتی که مشخص شود واکسن آنفلوآنزای فصلی که سال گذشته نیز به آن دچار بودیم و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز با آن درگیر باشیم، به کادر درمانی و بهداشتی اختصاص یابد، در این صورت می‌توانیم این واکسن را بین مشاغل پرخطر دیگر و همچنین خبرنگاران نیز توزیع کنیم.

او با تکذیب پرشدن تمامی تخت‌های آی سی یو بیمارستان‌های سراسر استان خاطر نشان کرد: تعداد ۸۰۰ تخت در سراسر بیمارستان‌های سراسر استان به جز کاشان و آران و بیدگل در آی سی یو‌ها موجود است که از این تعداد، ۵۰۰ تخت به بیمارستان‌های شهر اصفهان اختصاص دارد. کل بیماران نیازمند آی سی یو هیچ گاه به نصف این تعداد هم نرسیده است و هنوز هم تخت‌های خالی در آی سی یو‌ها یافت می‌شود. البته ممکن است در یک بیمارستان تمامی تخت‌ها پر شود، اما هیچ‌گاه ظرفت آی سی یو‌ها تماما پر نشده است. ما همواره تلاش می‌کنیم به تمامی بیماران نیازمند بدون توجه به سن و ملیت آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم و تمامی شایعات در این خصوص را رد می‌کنیم.

چنگیز افزود: در دوران شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۰ هزار مورد بازدید از مراکز تولید و فروش مواد غذایی داشتیم که بیشترین ارجاع به تعزیرات در نانوایی‌ها گزارش شده است. به صورت گشت‌های مشترکی توسط تیم‌های اتاق اصناف، استانداری و مرکز بهداشت در واحد‌های صنفی و دولتی انجام می‌شود، اما تعداد این واحد‌ها بسیار زیاد است و ممکن است در برخی از اماکن این نظارت به درستی صورت نگیرد؛ بنابراین از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلف در هر واحدی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند. به تمامی این تماس‌ها و گزارش‌ها رسیدگی می‌شود و در صورت تایید تخلف در این واحدها، برای بار اول به تذکر بسنده می‌شود و در صورت تکرار تخلف، واحد‌های صنفی و دولتی با پلمپ مواجه خواهند شد.


ذخیر پلاسمای استان به صفر رسیده است  
او در خصوص استفاده از پلاسمای مبتلایان بهبود یافته از بیماری کرونا در درمان این بیماری گفت: پلاسما درمانی یکی از روش‌هایی است که می‌تواند به درمان بیماران کمک کند. البته این روش نیز مانند دیگر روش‌های درمانی نتیجه صد در صدی ندارد، اما در آزمایشات اخیر موثر واقع شده است. البته اکنون ذخیره پلاسمای استان به صفر رسیده است.

او با اشاره به ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان گفت: تا کنون ۲۰۰ نفر از کادر درمان استان به بیماری مبتلا شدند که امیدواریم دیگر شاهد افزایش این آمار و مرگ و میر‌ها نباشیم. تا کنون کمتر از ۱۰ درصد از مبتلایان مشکوک و قطعی به ویروس کرونا در استان فوت کرده‌اند که این آمار از میانگین کشور پایین‌تر است. باید قبول کنیم که تا کنون هیچ دارو و یا روش درمانی مشخصی برای درمان کامل این بیماری یافت نشده و تنها با مراقبت صحیح است که می‌توانیم در مقابل افزایش آمار مرگ و میر بایستیم. خوشبختانه کادر درمانی ما به خوبی بیماران را تحت نظر دارند و در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیرطبیعی اعضای بدن، نسبت به بررسی و رفع آن اقدام می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مطابق با برآورد‌های وزارت بهداشت، هزینه درمان برای یک بیمار عادی که بر تخت معمولی بستری باشد چیزی حدود ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان و هزینه درمان برای بیماران بستری در آی سی یو ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان است.

او با اشاره به لزوم مراقبت از بیماران و بهبود یافتگان کرونا ویروس گفت: بیماران بیش از آنکه به دارو یا واکسن نیاز داشته باشند که ممکن است با بدن آن‌ها سازگاری نداشته باشند؛ به مراقبت صحیح نیازمندند تا هر گونه عارضه‌ای در بدن بررسی شده و رفع شود. به همین صورت ما توانستیم آمار استان را در مرگ و میر‌ها پایین نگه داریم. از طرفی دیگر به دارو نیاز داریم، اما نباید تمام فکر و ذکرمان تهیه دارو باشد؛ برای مثال رمدسیویر یکی از دارو‌های درمانی کووید ۱۹ تعریف شده، اما همه بیماران نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

چنگیز ادامه داد: بخش‌های نظارتی دانشگاه به طور دقیق بر رفتار بدن مبتلایان به کرونا نظارت دارند و حتی پس از بهبودی آن‌ها و ترخیص از بیمارستان‌ها نیز با آن‌ها در ارتباط هستند تا از هر گونه عارضه‌ای اطمینان کسب کنند.

او با بیان اینکه طرح نذر سلامت به همدلی مردم در روز‌های معنوی محرم و صفر کمک می‌کند گفت: دامنه نذر می‌تواند هر چیزی باشد که فوایدی دو طرفه دارد. ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی را تاسیس کردیم و از همه مردم می‌خواهیم در ماه‌های محرم و صفر که نذر در کشور زیاد رقم می‌خورد، به بحث نذر سلامت نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند و بیماران خاص و مبتلایان به کرونا را از یاد نبرند و از هر طریقی که می‌توانند به این بیماران کمک‌های مادی و معنوی خود را برسانند و مطمئن باشند که این کمک‌ها به طور قطع به دست نیازمندان خواهد رسید، زیرا که نظارت بر امور طرح نذر سلامت توسط امور خیریه دانشگاه انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به لزوم کاهش رفت و آمد‌ها مخصوصا سفر‌های بین شهری گفت: در موج اول شیوع ویروس کرونا بسیاری از مردم مسائل بهداشتی را رعایت می‌کردند و خانه‌های خود را ترک نکردند که همین موضوع باعث شد در آن مقطع زمانی تنها برخی استان‌ها وضعیت خطرناکی را داشته باشند؛ اما با آغاز موج دوم کمتر مسئله خانه نشینی مطرح بود و بعضا شاهد مسافرت‌های تفریحی و گردشی در سراسر کشور بودیم که آثار آن اکنون در تمامی استان‌ها نمایان است و هیچ استانی با وضعیت سفید و پایداری را در کشو نداریم.

او اضافه کرد: چنین رفت و آمد‌هایی سرعت گردش ویروس را بیشتر می‌کند و اثر خود را دو تا شش هفته بعد نمایان می‌کند. بدین جهت از تمامی مردم خواهش می‌کنیم که در ماه‌های محرم و صفر از رفت و آمد‌های غیرضروری پرهیز کنند و بازگشت به موطن خود که معمولا در این موقع از سال افزایش می‌یابد، انجام نشود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی ویروس کرونا واکسن آنفلوآنزا پلاسما درمانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان ها کادر درمانی ویروس کرونا حال حاضر شیوع ویروس کادر درمان استان ها آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه

جام جم آنلاین؛ مسئول بیماران خاص استان کرمانشاه به موانع، مشکلات و نیازهای مختلف بیماران خاص استان و وعده های داده شده و انجام گرفته مسئولان برای رفع این مشکلات اشاره کرد و از نمایندگان مجلس خواست مصوبه جلوگیری از ورود دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور را اصلاح کنند.

حسین بیگلری با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان در سال گذشته افزود: با توجه به حجم بیماری‌های خاص که در استان شناسایی شده است و همچنین بخشنامه جدید دولت، که بیماری‌های خاص را به ۱۰۸ بیماری افزایش داده است می‌توان نتیجه گرفت که بر تعداد بیماران خاص استان افزوده شده است و این تعداد در سال جدید نیز قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار خاص در استان وجود دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این بیماران خدمات بهتر ارائه دهیم، برای هر بیماری یک انجمن تشکیل داده‌ایم و اعضای هیات مدیره افرادی با تجربه، متعهد، با سابقه هستند.

وی تاکید کرد: این انجمن‌ها در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و دارای دفاتر فعال می‌باشند که بیماران با مراجعه به آن‌ها مشکلات خود را بازگو می‌کنند. اکثر این مشکلات در همان انجمن مرتفع می‌شود و در نهایت مشکلاتی که توسط انجمن‌های مخصوص رفع نشود در شورا مطرح می‌شود تا بتوانیم برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

بیگلری با اشاره به وجود مشکلات متعدد برای بیماران خاص گفت: مهمترین و عمده‌ترین مشکل بیماران خاص استان و کشور به مشکلات دارویی و کمبود برخی داروها باز می‌گردد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص در اداره بیمه سلامت استان مستقر شده است، خوشبختانه سال گذشته مشکل آنچنانی در زمینه پرداخت هزینه‌های دارویی نداشتیم و بیماران می‌توانستند با ارائه فاکتور در مدت کوتاهی هزینه پرداخت شده خود را پس بگیرند.

مسئول انجمن بیماران خاص استان تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه رفع مشکلات پرداخت هزینه دارویی بیماران خاص، هلال احمر هم توانسته است با بودجه‌های خوبی که با تلاش مدیران این نهاد امدادی دریافت کرده است، بخشی از هزینه‌های بیماران خاص را پرداخت کند و این نشان می‌دهد که دولت در زمینه پرداخت هزینه‌ها تلاش‌های خوبی را انجام داده است.

در بخش تامین دارو مشکل خاصی نداریم، مشکل اصلی معیشت است

مسئول انجمن بیماری‌های خاص استان در ادامه با اشاره به رفع اکثر مشکلات کمبود دارو در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، انجمن‌ها در حال حاضر مشکل چندانی در زمینه تامین دارو بیماران خاص ندارند و تنها انجمنی که در استان فعال نیست، انجمن دیابت است که در تلاش هستیم با فعالسازی آن مشکلات مربوط به این بیماری را نیز مرتفع کنیم.

وی گفت: مشکل اصلی بیماران خاص و خانواده‌های آنان بحث معیشت است که با توجه به مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد متاسفانه این مورد فشار مضاعفی را به بیماران وارد می‌کند.

بیگلری تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های بیماران خاص یا کارگر هستند یا کارمند که حقوق دریافتی آن‌ها کفاف زندگی روزمره‌شان را نمی‌دهد و مخارج بیماری نیز بار مضاعفی بر دوش آن‌ها است.

وی افزود: بیمارانی هم داریم که تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد هستند که حداکثر در ماه یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود که با این پول نمی‌توانند حتی یک قلم دارو یا یک وعده غذایی مناسب و مقوی را تهیه کنند، بنابراین اگر بهترین دارو را هم به یک بیمار خاص بدهیم وقتی از لحاظ تامین مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز نتوانیم نیاز بدن آن‌ها را رفع کنیم با سوءتغذیه روبرو می‌شوند و آن دارو هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ما بعنوان مسئول انجمن این بیماران موظف هستیم که به گوش مسئولان برسانیم که، واقعا اکثریت این بیماران و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو هستند و باید برای وضعیت اقتصادی این مردم چاره‌ای اندیشیده شود وگرنه نه تنها بیماری آن‌ها درمان نخواهد شد بلکه هرساله بر تعداد بیماران خاص افزوده خواهد شد و مخارج بیشتری را برای دولت بهمراه خواهد داشت.

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید استاندار از بخش دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) گفت: استاندار برای اولین بار از بخش دیالیز این بیمارستان دیدار کرد و در گفتگویی چندساعته پای درد و دل و مشکلات این بیماران نشست که روحیه بسیار زیادی به این بیماران و انگیزه مضاعفی برای پرسنل درمان این بخش ایجاد کرد که امیدواریم این بازدیدها تداوم داشته باشد و مسئولان ارشد استان از بخش‌های دیگر بیماران خاص بازدید کنند تا بتوانند با مشکلات آن‌ها از نزدیک آشنا شوند.

وی افزود: استاندار کرمانشاه وعده داد یک قطعه زمین با کاربری درمانی را در اختیار مرکز دیالیز نوبهار قرار دهند تا بتوانند با توسعه این مرکز به بیماران بیشتری خدمات ارائه دهند.

بیگلری با اشاره به اینکه مرکز دیالیز نوبهار یک مرکز خصوصی است گفت: با هماهنگی‌های بعمل آمده با بیمه سلامت، خوشبختانه هزینه ارائه خدمات به بیماران کلیوی در این مرکز توسط دولت و بیمه سلامت پرداخت می‌شود بنابراین این مرکز نیز بعنوان بازوی توانمند انجمن بیماران کلیوی استان خدمات مناسبی را به بیماران ارائه می‌دهد.

۲۱۰ بیمار دیالیزی در سال گذشته اضافه شد

مسئول انجمن بیماران خاص استان از پیوند کلیه ۴۰ بیمار کرمانشاهی در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته توانستیم برای ۴۰ نفر از بیماران در نوبت دریافت کلیه استان پیوند انجام دهیم که از این تعداد ۱۸ مورد در خود استان پیوند انجام گرفت و ۲۲ مورد نیز در تهران عمل پیوند کلیه را انجام دادند.

۴۰ بیمار کرمانشاهی پیوند کلیه انجام دادند

وی تصریح کرد: با وجود اینکه ۴۰ پیوند کلیه انجام گرفت اما متاسفانه ۲۱۰ مورد دیالیز به بیماران کلیوی استان اضافه شده که از افزایش ۱۷۰ نفری به بیماران دیالیزی حکایت دارد و این در حالی است که هیچ دستگاه دیالیزی به دستگاه‌های موجود در استان اضافه نشده است و اکثر دستگاه‌های سطح استان فرسوده هستند و کیفیت دیالیز مناسبی ندارند و فرسودگی این دستگاه‌ها عوارض بدی را برای بیماران به همراه دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان درمانی و ارشد استان در زمینه تهیه دستگاه‌های جدید دیالیز به استان خصوصا بیمارستان امام رضا (ع) تلاش کنند هرچند وعده‌های خوبی در زمینه تامین اعتبار برای خرید دستگاه‌های جدید از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان داده شده است و امیدواریم این وعده‌ها عملی شود.

مسئول انجمن بیماران خاص استان با اشاره به اینکه برای بخش دیالیز به دستگاه‌های با کیفیت وارداتی نیاز داریم گفت: متاسفانه با مصوبه اشتباه مجلس، واردات دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور برای بیمارستان‌های دولتی ممنوع شده است و مراکز دولتی مجبور به خرید محصولات داخلی هستند که متاسفانه دستگاه‌های ساخت کشور کیفیت خوبی ندارند و همین امر می‌تواند بر کیفیت درمان بیماران کلیوی مشکل ایجاد کند و بسیاری از این بیماران از این وضعیت راضی نیستند و امیدواریم نمایندگان مجلس در این زمینه نیز تجدید نظر کنند زیرا جان بسیاری از بیماران کلیوی به کیفیت این دستگاه‌ها بستگی دارد.

اهدا عضو در استان فرهنگ‌سازی شود

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش به سنت پسندیده اهدا عضو اشاره کرد و گفت: اهدا عضو در واقع اهدا زندگی به افرادی است که به اعضای حیاتی نیاز دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر اهدا عضو در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه آنچنان که باید جا نیفتاده است و هنوز تعداد بسیار زیادی از مردم با این سنت خداپسندانه و نیکوکارانه آشنایی کافی ندارند که نیاز است که فرهنگ‌سازی شود.

بیگلری تاکید کرد: بعنوان مثال در سال گذشته ۳۴ مرگ مغزی در استان اتفاق افتاد که فقط ۹ مورد اهدا عضو صورت گرفت. و این نشان می‌دهد هنوز تعداد بسیار زیادی از خانواده‌ها با این حقیقت آشنا نشده‌اند که اعضای بدن عزیز فوت شده آن‌ها می‌تواند زندگی را به بیماران نیازمندی که چشم انتظار پیوند عضو هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند زندگی دوباره ببخشد.

بیگلری تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار داشتیم در این زمینه صحبت نمودیم که اگر بزرگان و مسئولان ارشد استان پای کار بیایند می‌توانند اهدا عضو را در استان فرهنگ‌سازی کنند و ایشان وعده دادند که در روز ۱۸ اردیبهشت که مصادف است با رمز بیماران خاص و ۳۰ اردیبهشت که روز اهدا عضو است بهمراه معاونین خود فرم اهدا عضو را تکمیل نمایند و رسماً به خانواده بزرگ و نیکوکار اهداکنندگان عضو بپیوندند که این امر می‌تواند فرهنگسازی بسیار مناسبی در این زمینه باشد.

مسئول انجمن بیماران خاص استان در پایان با اشاره به تامین بودجه و کمک به انجمن بیماران خاص و صعب العلاج از سوی نهادهای دولتی تاکید کرد: در زمان استاندار سابق در دولت قبلی مصوب شد که نهادهای مانند شهرداری و پایانه بودجه ثابتی را برای کمک به انجمن در نظر بگیرند، متاسفانه تا کنون این مصوبه اجرا و محقق نشده است و امیدواریم این مصوبه توسط استاندار کرمانشاه عملی شود زیرا با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و تورم کمرشکن، معیشت بسیاری از خانواده‌هایی که بیمار خاص دارند با مشکلات زیادی روبرو شده است و اگر دولت کمک نکند قطعا درمان آن‌ها بی‌نتیجه خواهد بود و حداقل کمک شهرداری و پایانه می‌تواند در اختیار قرار دادن یک یا دو دستگاه اتوبوس بطور دائم و رایگان برای رفت و برگشت بیماران به مراکز دیالیز و مراکز درمانی باشد.

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست