Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت معدنی املاح ایران گفت: پروژه تولید نمک گیاهی ضدفشار خون در مجموعه شرکت در حال پیگیری است.


هوشنگ فرجی نوزدهم مردادماه در نشست مطبوعاتی به مناسبت روز خبرنگار با اشاره به اینکه صنایع غذایی و بهداشتی در ماه های اخیر کمک شایانی به کشور داشتند و شرکت معدنی املاح ایران از این قاعده مستثنی نبود، اظهار کرد: در چهار ماهه نخست سال ۹۹ بالغ بر ۶۵ هزار تن سولفات سدیم در این شرکت تولید شده که نسبت به برنامه تدوین شده شرکت شش درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد رشد به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ۲۸ هزار تن تولید نمک در این شرکت انجام گرفته که نسبت به مدت مشابه و برنامه شرکت کاهش صورت گرفته و علت این کاهش بارندگی های مطلوب سال گذشته و ابتدای سال جاری بود که به دلیل آبگرفتگی دریاچه حوض سلطان و دریاچه نمک کاشان برداشت نمک کاهش یافت اما در مجموع، عملکرد شرکت طبق برنامه انجام می شود.

فرجی با اشاره به میزان فروش ۶۰ هزار و ۸۰۰ تنی سولفات سدیم در بازه زمانی مذکور، اظهار کرد: در این مدت ۱۵ هزار تن نمک تصفیه شده مجدد و ۱۱ هزار تن نمک هیدرومیل به فروش رسیده است که نسبت به برنامه ۹ درصد و نسبت به سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه ۸۷ درصد کل نیاز کشور به سولفات سدیم از طریق شرکت معدنی املاح ایران تامین می شود، افزود: نیاز کشور ۲۱۰ هزار تن است که طی دو سال آینده به بیش از ۳۰۰ هزار تن می رسد به همین دلیل باید اقدامات توسعه ای جهت تامین این نیاز انجام شود.

فرجی تولید سولفات پتاسیم به میزان ۴۰ هزار تن در سال با اشتغالزایی برای ۹۰ نفر در گرمسار، پروژه کلراید کلسیم به میزان ۱۵ هزار تن در سال با اشتغال ۲۱ نفر و طرح توسعه نمک تصفیه شده مجدد به میزان ۴۰ هزار تن با اشتغالزایی ۲۲ نفر و طرح توسعه سولفات سدیم اراک را از پروژه های در دستور کار شرکت دانست و افزود: با اجرای طرح توسعه سولفات سدیم در اراک، میزان تولید به ۱۰۰ هزار تن می رسد که ۴۰ فرصت شغلی را به دنبال دارد و تا ۱۰ سال آینده کشور را بی نیاز خواهد کرد.

وی با اشاره به استحصال املاح معدنی از دریاچه نمک قم و شهرستان آران و بیدگل و پروژه فرآوری سلستین که می تواند ارزاوری و ارزش افزوده بالایی داشته باشد، افزود: عمده صادرات شرکت مربوط به نمک هیدرومیل می شود که به عراق صادر می شود همچنین مقداری به کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای خزر صادرات انجام می گیرد ولی به دلیل نیاز کشور، اولویت با رفع نیاز داخل و صنایع تولیدکننده شوینده است.

مدیرعامل شرکت معدنی املاح ایران با بیان اینکه افزایش نرخ ارز هزینه ها را بسیار افزایش داده است اما به دلیل اینکه شرکت شبه دولتی است و ۸۰ درصد سهام و سود آن به تامین اجتماعی باز می گردد عملا امکان تغییر قیمت ها همزمان با رشد تورم وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سالانه حدود پنج میلیارد تومان در حیطه مسئولیت های اجتماعی در منطقه و شهر اراک هزینه می شود، توزیع هزار بسته مواد غذایی در طرح کمک مومنانه، توزیع ۳۵۰ بسته در میان خانواده زندانیان، آسفالت جاده منتهی به شرکت که امسال به ۸ کیلومتر می رسد، توزیع بسته های غیرنقدی و حاوی مواد ضدعفونی در بین روستاییان روستاهای راهزان و طرمزد، ضدعفونی معابر روستاهای اطراف تالاب میقان اراک، انجام خدمات دندانپزشکی برای ۴۰۰ نفر از روستاییان راهزان، طرمزد و مبارک آباد با استقرار ۳۰ دندانپزشک در روستای راهزان را از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه مسئولیت های اجتماعی دانست.

وی با اشاره به انتقال دو میلیون پسماند خشک به تالاب و انتقال پسماندهای تر از طریق خط انتقال به دریاچه تالاب گفت: اخیرا تفاهم نامه ای با صندوق ملی محیط زیست امضا شده است که براساس آن تمامی موضوعات زیست محیطی با اولویت تالاب میقان از طریق این صندوق دنبال می شود.

فرجی با اشاره به انجام سالانه ۵۵ هکتار بوته کاری در منطقه، افزود: اخیرا تولید نمک گیاهی ضدفشار خون مدنظر است که اگر این تولید صورت گیرد ارزش افزوده بالایی برای شرکت رقم می خورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت املاح ایران اراك نمك شرکت معدنی املاح ایران سولفات سدیم تولید نمک هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۲۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است

رضا کشاورز روز یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان دشتی اظهار داشت: ضرورت دارد در سال جاری که بنام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های شهرستان حمایت‌های لازم را از طرح‌هایی که ضمن رونق تولید زمینه افزایش اشتغال را نیز فراهم می‌کنند صورت دهند.

وی افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان بومی شهرستان دشتی و بهبود فضای کسب و کار مورد توجه و تاکید قرار دارد و بویژه برای رونق تولید از تمام توان و ظرفیت موجود بهره ببریم.

معاون برنامه ریزی فرماندار دشتی با اشاره به جایگاه دشتی در حوزه کشاورزی خاطر نشان کرد: در بخش کشاورزی سطح زیر کشت محصولات زراعی شهرستان دشتی، ۵۵ هزار هکتار است که ۲۲ درصد سطح زیر کشت اراضی کشاورزی استان بوشهر را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتی رتبه دوم استان بوشهر در سطح زیر کشت محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده است گفت: در یکسال اخیر ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در دشتی تولید شد که ۲۳ درصد کل محصولات استان بوشهر و رتبه سوم استان بوشهر دارد.

کشاورز ادامه داد: همچنین شهرستان دشتی در بخش تولید مواد معدنی نیز رتبه نخست با ظرفیت ۸.۷ میلیون تن در سال معادل ۳۰ درصد محصولات مواد معدنی استان بوشهر را دارد.

وی از فعالیت ۴۱ واحد معدنی در شهرستان دشتی خبر داد و بیان کرد: در حوزه کشاورزی، صنعت و گردشگری این شهرستان از ظرفیت‌های مهمی برخوردار است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • معرفی و مزایای شامپو بدون سولفات
  • تولید بیش از ۶۱۰ هزار تن شکر در شرکت توسعه نیشکر
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در گیلان
  • برداشت گل گاوزبان از باغ‌های گیلان آغاز شد