Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@13:44:21 GMT

حمایت ماکرونی از تحقیق مستقل درباره انفجار بیروت

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۲۴۹۲

حمایت ماکرونی از تحقیق مستقل درباره انفجار بیروت

رئیس جمهور فرانسه روز یکشنبه در یک رشته پیام درباره کنفرانس مجازی کمک به لبنان گفت که فرانسه از یک تحقیق مستقل، بی طرفانه و معتبر درباره انفجار عصر روز سه‌شنبه در بیروت حمایت می‌کند.

به گزارش مشرق، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در رشته‌پیام‌هایی در توئیتر به کنفرانس مجازی روز یکشنبه درباره لبنان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این پیام‌های توئیتری نوشت: «هم اکنون درباره آینده لبنان تصمیم‌گیری شد. هدف کنفرانس امروز به حرکت در آوردن و جمع کردن منابع جامعه جهانی برای پاسخ به نیازهای مردم بیروت است.»

ماکرون اضافه کرد: «ما در حال ارسال یک پیام واضح هستیم: ما، جامعه جهانی، شرکا و دوستان نزدیک لبنان، اجازه نخواهند داد تا مردم لبنان سقوط کنند.»

بیشتر بخوانید:

جنبلاط: باید دولت را ساقط کرد هدف از تحرکات اخیر در لبنان چیست؟ تکذیب موافقت میشل عون با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار بیروت

وی گفت: «نیازهای فوری برای مردم لبنان که توسط کسانی که در میدان در حال کار هستند عبارت است از، خدمات بهداشتی، غذا، آموزش و مسکن است. اینها اولویت‌هایی هستند که ما درباره آنها اقدام می‌کنیم.»

رئیس جمهور فرانسه افزود: «تلاش‌هایی که ما در حال فراهم کردن آن هستیم باید به صورت طولانی مدت مورد حمایت قرار بگیرد و ما توجه خواهیم کرد که کمک‌ها به صورت موثر به مردم منتقل شوند.»

ماکرون در ادامه این رشته پیام درباره کنفرانس مجازی کمک به لبنان گفت: «پیشنهاد کمک ما شامل حمایت از یک تحقیق مستقل بی طرفانه معتبر درباره انفجاری است که روز ۴ آگوست (۱۴ مرداد) روی داد. این انتظار مشروع و محکمی از سوی مردم لبنان بوده و این سوال درباره اعتماد است.»

وی گفت: «مردم لبنان آزاد و دارای حق حاکمیت هستند. این به مقامات این کشور بستگی دارد که به شیوه‌ای عمل کنند که مانع از سقوط لبنان شوند و به خواسته‌ای که توسط مردم لبنان به صورت مشروع و در خیابان‌های لبنان ابراز می‌شود پاسخ دهند. »

رئیس جمهور فرانسه در پایان این پیام‌های توئیتری نوشت: «هم اکنون درباره آینده لبنان توسط خود لبنان و شرکای بین‌المللی که در کنارش هستند تصمیم‌گیری شد.»

سه‌شنبه گذشته آتش‌سوزی در انبار ۱۲ بندر بیروت باعث انفجار نیترات‌آمونیوم انبار شده در این بندر شد و بر اثر آن، بیش از ۱۵۰ تن کشته و شش هزار نفر نیز مصدوم شده‌اند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین مردم لبنان لبنان بیروت انفجار بیروت امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه درباره انفجار مردم لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟

ایتنا - استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.

به گزارش ایتنا، افرادی که از گوشی هوشمند استفاده نمی‌کنند اغلب از چیزی که آن را «تلفن صامت» توصیف می‌کنند، یعنی یک تلفن سنتی یا با قابلیت‌های کمتر (نسبت به گوشی‌های هوشمند) استفاده می‌کنند.

تحقیقات جدید دانشگاه آلتو نشان می‌دهد که چرا برخی افراد از گوشی‌های هوشمند استفاده نمی‌کنند و عواقب این رها کردن چیست.

این تحقیق بر اساس مصاحبه با شرکت‌کنندگانی بود که تصمیم گرفتند گوشی‌های هوشمند خود را کنار بگذارند یا هرگز صاحب آن نبودند، و نشان داد که این تصمیم می‌تواند زندگی روزمره را دشوارتر کند، گزینه‌ها را محدود کند و گاهی اوقات خطرات را افزایش دهد.

پروفسور جان لیندکویست، رئیس گروه علوم کامپیوتر، گفت: «تلفن‌های صامت اختصاصی ممکن است گران‌قیمت باشند و برخی از شرکت‌کنندگان اروپایی گوشی‌هایی را از آفریقا سفارش دادند که در بازار محلی موجود نبود.» در جوامع، انواع ترفندها باید ابداع می‌شد تا زندگی بدون گوشی هوشمند ممکن شود."

 

این تحقیق نشان داد که همه شرکت کنندگان در این تحقیق از محیط هایی هستند که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود، در حالی که دلایل امتناع آنها متفاوت است، در حالی که برخی از شرکت کنندگان گفتند که می‌خواستند از حواس‌پرتی اجتناب ناپذیر ناشی از گوشی‌های هوشمند دوری کنند، برخی دیگر نیز می‌خواستند از نظارت بر فعالیت آنلاین در امان باشند.

برای والدین کودکان زیر سن قانونی، دلایل اصلی کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تمایل به دور نگه داشتن فرزندانشان از رسانه‌های اجتماعی و دوری از وسوسه گوشی هوشمندی بود که باعث می‌شد زمان کمتری را با فرزندانشان سپری کنند.

امتناع از داشتن گوشی‌های هوشمند باعث ایجاد انواع نقصان‌ها در زندگی روزمره مردم شده است، از مشکل در یافتن یک تلفن قدرتمند "صامت"، خرید آسان، بروز مشکل در برخورد با احراز هویت دو مرحله‌ای، برآورده کردن انتظارات کارفرمایان تا دسترسی به کارکنان در خارج از ساعات کاری، و... از سوی دیگر، عملی بودن زندگی بدون گوشی‌های هوشمند، به دانش فنی یا انعطاف پذیری در برخورد با دوستان و خانواده نیاز دارد.

دیگر خبرها

  • پایان حادثه امنیتی سفارت ایران در پاریس | عامل تهدید بازداشت شد
  • حضور نیروهای امنیتی فرانسه در مقابل کنسولگری ایران در پاریس در پی تهدید به انفجار + فیلم
  • (ویدیو) تهدید به انفجار مقابل کنسولگری ایران در پاریس!
  • فعالیت مرکز مستقل بسیج اروندکنار آغاز شد
  • پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت پرویز داودی
  • آغاز به کار مرکز مستقل بسیج اروندکنار
  • آیین آغاز به کار مرکز مستقل بسیج اروندکنار
  • آغاز رزمایش نظامی ارتش چین در مناطق مرزی با میانمار
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با نائب رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان ‎لبنان