Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) از برگزاری پویش توسل جهانی به طفل شش‌ماهه حضرت سیدالشهدا(ع)، در اولین جمعه ماه محرم مصادف با ۳۱ مردادماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، داود منافی‌پور در  نشست هم‌اندیشی توسل جهانی به باب‌الحوائج حضرت علی‌اصغر(ع)  با  اعلام این که تجمع شیرخوارگان حسین امسال با محوریت توسل برای  رفع معضل جهانی کرونا رقم خواهد خورد افزود: این پویش و توسل عمومی صبح اولین جمعه ماه محرم (٣١ مردادماه)  در تهران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) عنوان کرد: امروز  با توجه به کوتاه‌بودن زمان جلسه که به خاطر رعایت  محدودیت‌هایی کرونایی است، تنها به گزارش مختصری از هفده سال فعالیت این  آیین  بزرگ بسنده می‌کنم.

وی اظهار کرد: هفده سال پیش که اجتماع شیرخوارگان حسینی را به خاطر نذر شخصی خودم شروع کردم، یک جلسه روضه بود که در مهدیه تهران برگزار شدکه البته حدود 4‌هزارنفر در آن شرکت داشتند. از همان موقع احساس کردم که این جریان گسترده‌تر خواهد شد. در سال دوم هشت جلسه و در سال سوم شاهد برگزاری پنجاه چهار جلسه برای شیرخوارگان حسینی  بودیم. اینجا بود که احساس تکلیف کردم و به اتفاق دوستان تصمیم گرفتم این جریان را به صورت تشکیلاتی جلو ببریم.

منافی‌پور افزود: آن چه امروز به عنوان مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) می‌بینیم که سال گذشته به شش هزار جلسه رسید، یک اتفاق ساده نیست. ما در برخی سال‌ها در مصلای تهران مشکل فضا داشتیم. سوگند می‌خورم که  در تمام جلسات مجمع شیرخوارگان حسینی ما با سرریز جمعیت مواجه بودیم.   

وی گفت: چند سال پیش، رسانه معاندی مثل  «بی‌بی‌سی»  در  تیتر اول خودش عنوان کرد که ایرانیان یک روز به تاریخ شیعه اضافه کرده‌اند که در آن مادران حضور پیدا می‌کنند و فرزند خود را نذر امام حسین(ع) می‌کنند.

منافی‌پور ادامه داد: دو سال پیش ١١٢ فیلم کوتاه در این خصوص از سوی دشمنان ساخته شد تا با  استهزای آن تضعیفش کنند اما هرروز در حال رشد هستیم.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع)  عنوان کرد: برای من جای سئوال دارد که چرا نخبگان  و مسئولان فرهنگی ما به این موضوع نمی‌پردازند. از من به عنوان دبیر مجمع نه چیزی اضافه و نه کم می‌شود. این یک قصه ساده نیست و یک نشانه الهی است؛ از رسانه‌ها می‌خواهم به اجتماع جهانی شیرخوارگان بیشتر بپردازند چون به آن کم‌لطفی شده است.


وی افزود: دلم پر از درد است؛ شهادت حضرت علی‌اصغر(ع) سند مظلومیت شیعه است و باید به آن پرداخت.  در این زمینه دشمن  خیلی از  ما جلوتر است.

 وی با اشاره به اینکه امسال مراسم شیرخوارگان حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پنج هزار نقطه کشور در فضای باز و در تهران در ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی برگزار می‌شود، گفت: با اقتدا به حدیثی از امام صادق(ع) که فرموده‌اند: «هرگاه برای پدرم مشکلی حادث می‌شد، زن‌ها و بچه‌ها را جمع می‌کرد و دعا می‌کرد و زن‌ها و بچه‌ها آمین می‌گفتند»، امسال در مراسم شیرخوارگان حسینی که اولین جمعه ماه محرم برگزار خواهد شد، مراسم توسل و دعا را برای رفع بلا با حضور مادرها و کودکان برگزار و پویش توسل جهانی به باب الحوائج حضرت علی اصغر(ع) را راه‌اندازی می‌کنیم.

 انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: عزاداری محرم مجمع جهانی حضرت علی اصغر ع مجمع جهانی حضرت علی اصغر شیرخوارگان حسینی حضرت علی اصغر ع دبیر مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​​​​​​​«همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» برگزار شد

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،  دراین همایش دو روزه که در راستای سالگشت تخریب قبرستان بقیع برگزار می شود، اندیش ورزان، محققان و اساتید حوزه و دانشگاه از سراسر جهان اسلام حضور دارند.

در ابتدای این همایش میرزا علیزاده، رئیس پژوهشکده حج و زیارت از «همایش جهانی بقیع، مدفن امامان و اصحاب» گزارشی ارائه کرد و با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: بقیع‌ِ، به دلیل همسایگی با حرم ملکوتی پیامبر اسلام (ص) و در برگرفتن شماری فراوان از یادها و یادگارهای خاندان گرامی آن حضرت، یاران ارجمند و پیروان آن وجود نازنین، و برابر سیره و روش وی و اهل بیت ارجمند و یاران گرامیش، همواره زیارتگاه و آرام‌بخش دل‌های مشتاق و خسته، از مجاوران و زائران گرفته تا عمره‌گزاران و حج‌گزارانی است که راه‌های دور و نزدیک را به آهنگ دیدار و زیارت آرمیدگان در آن، در نوردیده‌اند.

وی با بیان اینکه پژوهشکده حج و زیارت، وابسته به بعثه‌ی مقام معظم رهبری، با همکاری نزدیک به سی نهاد دانشی و پژوهشی، تصمیم به برگزاری «همایش جهانی بقیع مدفن امامان و اصحاب» گرفت، افزود: در این راستا با محوریت واحد بقیع‌پژوهیِ گروه تاریخ و سیره و هدف‌گذاری «پایش اماکن مقدس حرمین شریفین» به‌ویژه بقیع و آثار و تاریخچه‌ی آن، همه‌ی تلاش برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این همایش به کار رفته است.

وی به برآیند تلاش‌ها و رایزنی ها با استادان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه برای ژرفایی هرچه بیشتر این همایش اشاره کرد و  تدوین نظام‌نامه‌ی پژوهشی مطالعات بقیع و تدوین مجموعه ‌آثار بقیع در قالب دهها جلد کتاب را ازآن جمله برشمرد و عناوینی مانند: تاریخ بقیع، تاریخ شفاهی بقیع، آرمیدگان بقیع، بقیع در سفرنامه‌ها، بقیع در آینه‌ی ادب و هنر، تخریب و بازسازی بقیع، کتاب‌شناسی بقیع، آثار اردو، مجموعه مقالات و چکیده مقالات را یادآور شد. رئیس پژوهشکده حج و زیارت همچنین با اشاره به اینکه 80 مقاله دریافت، 66  مقاله  پذیرفته‌ و 63 مقاله هم چاپ‌شده است، افزود:  ویژه‌نامه‌های ترویجی، پژوهشی و تخصصی (عربی) درحوزه‌ی مطالعات بقیع هم منتشر شده ومقاله‌های مربوط به چهار شماره از نشریه‌های پژوهشکده‌ی حج و زیارت، منحصرا با موضوع بقیع، نگارش و چاپ شده است. 

دکتر میرزا علیزاده از راه‌اندازی بانک اطلاعاتی، شبکه‌های رسانه‌ای و اجتماعی در حوزه‌ی بقیع‌پژوهی (برای اولین بار) و  تارنمای بقیع به نشانی baqi.ir خبر داد و به  ارسال فراخوان و دعوت‌نامه‌ی همکاری به حدود چهل (40) مرکز دانشی و پژوهشی برای مشارکت در همایش، برگزاری نشست هم‌اندیشی مراکز همکار در بهمن ماه 1401، برنامه‌ریزی و پی‌گیری برای برگزاری جلسات مستقل با تک‌تک مراکز مشارکت‌کننده در همایش در خرداد و تیرماه 1402، پیگیری برای برگزاری پیش‌نشست‌های علمی توسط مراکز همکار و نیز در پژوهشکده حج و زیارت اشاره کرد و گفت:  بیش از 20 پیش‌نشست در ارتباط با همایش در این پژوهشکده و نیز توسط مراکز همکار برگزار شده است. 

بر پایه این گزارش، آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی دیگر از سخنرانان این همایش است.

این همایش در روز نخست برگزاری خود (چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه)، در دو نوبت صبح و عصر کارگروه‌های علمی- تخصصی گوناگونی را با عناوین «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع»، «مطالعات معاصر بقیع»،«مطالعات دینی»، «مطالعات بین‌المللی»،«شخصیت شناسی مدفونان بقیع» و «مطالعات تاریخی تمدنی بقیع» برگزار کرد. 

در همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب از مجموعه آثار آن که در ۱۵ جلد تنظیم شده است رونمایی خواهد شد. علاوه بر این از ۶ تن از خادمان فرهنگی بقیع و بقیع پژوهان برگزیده تقدیر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب در قم
  • پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد
  • آغاز همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» در قم
  • ​​​​​​​«همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» برگزار شد
  • همایش جهانی بقیع مدفن امامان و اصحاب برگزار می شود
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا،فردا
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا(س) / هرکجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • همایش بزرگداشت روز جهانی زمین پاک در کرج برگزار می‌شود