Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازگشت نیمی از دانشجویان به خوابگاه‌ها در ترم آتی، بر لزوم و چگونگی رعایت بهداشت در محیط‌های دانشگاهی تاکید دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، «نیمی از ظرفیت خوابگاه‌ها در صورت بازگشایی دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت» این وعده مسئولان دانشگاهی در صورت ادامه روند تحصیلی به‌صورت نیمه‌حضوری در ترم آتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۲۰۰ هزار ظرفیت خوابگاهی به جز خوابگاه‌های خودگردان وجود دارد که از حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت، معادل ۱۰۰ هزار نفر در ترم آتی قابل استفاده است.

به گفته مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان، این خوابگاه‌ها می‌تواند به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی اختصاص یابد.

ابلاغ پروتکل جامع بهداشتی

وی با اشاره به ابلاغ پروتکل جامع بهداشتی به دانشگاه‌ها اذعان می‌کند که این پروتکلی جامع و کامل است که برای همه امور دانشجویی، آموزشی و بهداشتی دانشگاه‌ها استفاده می‌شود.

این در حالی است که یکی از معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه‌های برتر تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا می‌گوید در خصوص به‌روز رسانی وضعیت خوابگاه‌ها در ایام کرونا هیچ ابلاغیه‌ای به دانشگاه‌ها صادر نشده است و شاید در حد توصیه‌هایی به دانشگاه‌ها صورت گرفته باشد.

به گفته وی که هزینه خوابگاه‌ها در ایام شیوع ویروس کرونا در صورت پذیرش دانشجو همانند گذشته نخواهد بود و افزایش خواهد داشت؛ به‌طور مثال خوابگاه‌ها باید به‌صورت مستمر ضدعفونی شوند و یا نحوه بسته‌بندی غذاهای دانشجویی متفاوت خواهد بود.

وضعیت اسکان در خوابگاه‌ها

صدیقی در خصوص وضعیت اسکان دانشجویان در خوابگا‌‌ها برای سال تحصیلی آینده، می‌گوید که سازمان امور دانشجویان در حال دریافت نظرات دانشگاه‌ها در این زمینه است؛ یکی از پارامترهای اصلی برای ترم آینده ظرفیت خوابگاه‌ها است و پذیرش دانشجویان در خوابگاه‌ها مشابه سال قبل نخواهد بود.

به گفته وی، ظرفیت خوابگاه‌ها برای ترم تحصیلی آینده با محدودیت مواجه می‌شود و بخشی از این دانشجویان که نیاز به خوابگاه دارند، اسکان داده می‌شوند.

صدیقی می‌افزاید در واقع عاملی اصلی در تصمیم گیری برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها، بستگی به نیاز آنها برای استفاده از سراهای دانشجویی است؛ در این زمینه، اولویت بندی بین دانشجویان ورودی قدیم و جدید، خواهد بود.

وی همچنین می‌گوید که در بدو ورود دانشجویان به خوابگاه‌ها، کنترل‌ و غربالگری بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعمال می‌شود؛ این غربالگری بر اساس دریافت آخرین پروتکل‌ها از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که به‌زودی در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد.

نکته قابل توجه این است که اجرای این امور بر عهده دانشگاه‌ها است و در صورت عدم توجه به آن دانشگاه‌ها، کمبود نیروی انسانی، بودجه و امکانات را مورد بحث قرار خواهند داد؛ اکنون که تمام مسئولان از کمبود دانشگاه‌ها خبر دارند، چرا برای رفع آن گامی بر نمی‌دارند؟

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید می‌کند که شرایط و ظرفیت دانشگاه‌ها با هم متفاوت است؛ در این چارچوب و اولویت، تشخیص با خود دانشگاه است؛ گرچه اولویت ما برای آموزش، حضوری است.

با توجه به وضعیت قرمز برخی از استان‌ها و ابتلای بیش از ۲۰۰ نفر طی یک روز به ویروس کرونا در کشور، لزوم بیشتر به اصول بهداشتی در تمامی نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی را گوش‌زد می‌کند.

مسئولان دانشگاهی علاوه بر صحبت از ابلاغ آئین‌نامه‌های مربوطه باید  با حمایت و نظارت این ابلاغیه‌ها را عملی کنند تا هم از شیوع ویروس کرونا در بین دانشجویان و جامعه جلوگیری شود و هم‌چنین اعتماد دانشجویان و خانواده‌های آنان نیز نسبت به امنیت خوابگاه‌ها ترمیم شود.

صدیقی: آماری از تعداد دانشجویان مبتلا به کرونا نداریم

به گفته رئیس سازمان امور دانشجویان، آمار خاصی از ابتلا و فوت دانشجویان وجود ندارد.

در خصوص چگونگی بازگشایی خوابگاه‌ها هنوز هیچ ملزومات ویژه‌ای ابلاغ نشده است، همانند اینکه دانشجویان پیش از حضور خود در خوابگاه تست کرونا دهند یا دست‌کم میزان دمای بدنشان اندازه گیری شود.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه کرونا خوابگاه مجتبی صدیقی سازمان امور دانشجویان ظرفیت خوابگاه خوابگاه ها خوابگاه ها ویروس کرونا دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: سامانه انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ فعال خواهد شد.
دانشگاه‌های علوم پزشکی باید در زمان بندی اعلام شده نسبت به ثبت درخواست، رسیدگی و پاسخگویی به تقاضا‌های انتقال دانشجویان بر اساس بازه‌های زمانی اشاره شده با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی و مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی در رشته مقاطع مختلف اقدام کنند.
زمانبندی سامانه انتقال دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
شنبه ۱ اردیبهشت ماه تا چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳: ثبت درخواست توسط دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های مبداء و بارگذاری مدارک لازم
شنبه ۲ تیر تا شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳: بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو
یکشنبه ۱۷ تیر تا یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳: رسیدگی و اعلام نتیجه اولیه توسط دانشگاه مبداء
دوشنبه ۱ مرداد تا سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳: بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو
چهارشنبه ۱۷ مرداد تا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳: بررسی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد و تایید نهایی و تثبت نتیجه نهایی فرایند توسط دانشگاه مبدا و ارسال به دانشگاه مقصد انجام م می‌شود.
سامانه میهمانی در طول نیمسال تحصیلی فعال بوده و نیازی به رعایت این جدول زمانبندی نیست.
همچنین با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته به عهده کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت خواهد بود.
در دانشگاه‌هایی که سامانه انتقال در موعد مقرر فعال نیست، مسؤولیت به عهده همان دانشگاه بوده و از ارجاع هرگونه مکاتبه اداری و یا دانشجو به وزارت بهداشت جهت اخذ مجوز خارج از سامانه خودداری شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه دانشجویی پنجاه واحدی پسرانه دانشگاه سمنان
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی در سمنان با حضور وزیر علوم
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد