Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه گفت: ماموریت اصلی جهاددانشگاهی نوآوری در نظام دانشگاهی ایران است.

علی میرزایی شامگاه یکشنبه ۱۹ مردادماه در جریان بازدید از مرکز جهاددانشگاهی ساوه که به همراه امام جمعه شهرستان صورت گرفت، اظهار کرد: اگر جهاددانشگاهی توانست در نظام دانشگاهی کشور نوآوری ایجاد کند، بسترساز پیشرفت این نهاد انقلابی و رشد جوامع دانشگاهی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از خدمات جهادگران جهاددانشگاهی که با روحیه جهادی تحول جدی در حوزه  فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و کارآفرینی و اشتغال انجام دادند؛ اظهار کرد: حرکت جهاددانشگاهی در حوزه علمی، فناوری، تحقیقاتی، پژوهشی و ... نشان می‌دهد که نوآوری در نظام دانشگاهی ایجاد شده، اما کافی نیست.

فرماندار ساوه با اشاره به اینکه ظرفیت جهاددانشگاهی ساوه متفاوت است و با جهاددانشگاهی در سراسر کشور فرق دارد، افزود: عنصری که باید در ساوه بیشتر مورد توجه قرار گیرد پتانسیل شهرستان در تکمیل ظرفیت صنعت، کشاورزی، علمی، دهیاری و شوراهاست.

وی با تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت معاونت علمی ریاست جمهوری در توسعه فعالیت های این نهاد انقلابی در ساوه گفت: در ارتباط با تجاری سازی فعالیت‌ها و تسهیلات و حمایت‌های مالی از معاونت علمی ریاست جمهوری کمک بگیرید.

میرزایی خطاب به کارکنان جهاددانشگاهی ساوه گفت: فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد در ساوه ناکافی است و نیازمند جهش و تحول است که باید با ارتباطات و تعامل موجب پیشرفت فعالیت‌ها شد. شخصیت‌های علمی بزرگ کشور  و نوابغ و نخبگان علمی و پژوهشی را به شهرستان دعوت کنید و از ظرفیت مسئولین استانی و ملی استفاده کنید.

وی در ادامه گفت: شانزدهم مردادماه مصادف با چهلمین سالروز تأسیس نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی است و این نهاد برخاسته از انقلاب فرهنگی و منبعث از آرمانهای بلند امام راحل که مقام معظم رهبری از آن به عنوان "مولود مبارک انقلاب اسلامی" یاد کردند تبلور عینی روحیه جهادی و الگوسازی مدیریت جهادی و نماد خودباوری نسل جوان در توسعه و گسترش فرهنگ، علم و فناوری بوده است.

وی افزود: این نهاد انقلابی با پشتوانه سال ها تلاش جهادی منشاء اثرات و خدمات مفید، اثرگذار و ماندگار در عرصه‌های فرهنگ، پژوهش و فناوری، آموزش‌های تخصصی و مهارتی، درمانی، خبررسانی و اطلاع رسانی با بهره‌مندی از دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا و سایر زمینه‌ها و ظرفیت‌های متعدد سازمانی خویش بوده است.

فرماندار ساوه تصریح کرد: امید است با تقویت و توسعه زیرساخت‌های فیزیکی و فضاهای سازمانی مورد نیاز جهاد دانشگاهی در شهرستان ساوه شاهد دستاوردهای بیشتر و برجسته‌تر این نهاد انقلابی در راستای ایفای رسالت‌ها و ماموریت‌های سازمانی آن باشیم.

امام جمعه ساوه نیز گفت: جهاددانشگاهی باید به دنبال نخبه پروری و نشر محتواهای علمی و پژوهشی باشد.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی با تاکید بر اینکه توسعه محتوایی جهاد دانشگاهی موجب بالندگی این نهاد می‌شود، افزود: ایجاد و توسعه پارک‌های علم و فناوری، مراکز دانش بنیان به همت جهاد دانشگاهی می‌تواند موجب ارتقای شاخص های علمی و فناوری در کشور شود.

در سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی حجت الاسلام دکتر حسینی امام جمعه ساوه به همراه معاون استاندار و فرماندار ساوه با حضور در جهاد دانشگاهی ساوه از بخش های مختلف این نهاد بازدید کردند و  از نزدیک در جریان فعالیت‌های این واحد آموزشی قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی ساوه استانی علمی و آموزشی نهاد انقلابی نظام دانشگاهی فرماندار ساوه جهاد دانشگاهی دانشگاهی ساوه فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»

مدیر روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران از ارائه خدمات سلامت این مجموعه در نمایشگاه سلامت شهرداری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل امینی هرندی ضمن اعلام این خبر، اظهار کرد: نمایشگاه سلامت محور شهرداری با شعار «حال خوب ساختنی است» با حضور ۸۰ غرفه در موضوعات جوانی جمعیت و خانواده، سالمندی، گروه‌های مختلف دارای معلولیت در قالب تشکل‌های مرتبط، شرکت‌های فعال در حوزه سلامت و نیز گروه‌های جهادی و خیران از عصر روز شنبه، یکم اردیبهشت‌ماه در بوستان لاله در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: ۸ خدمت سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران توسط کلنیک‌های «دندان‌پزشکی»، «آسم و آلرژی»، «درمان در منزل» (دم)، «زخم و لیزر» و «ارتقا سلامت» این مجموعه در نمایشگاه سلامت محور شهرداری ارائه می‌شود. این نمایشگاه تا روز جمعه، ۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: خدمات سلامت توسط مجموعه درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران (یارا) ارائه می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران، امینی ادامه داد: همچنین گروه پژوهشی «سبک زندگی» سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درخصوص پایش سلامت، اقدام به طراحی یک پرسش‌نامه الکترونیکی کرده و از شهروندان تهرانی خواسته است به منظور پایش وضعیت سلامت به سوال‌ها پاسخ دهند.

دیگر خبرها

  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید