Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-24@07:52:43 GMT

آمار جهانی مبتلایان ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۴۹۳۹

آمار جهانی مبتلایان ویروس کرونا

رویداد۲۴ شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۰ میلیون و ۲۴ هزار و ۲۶۵ نفر رسیده و مرگ ۷۳۳ هزار و ۹۹۵ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۲ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۲۳۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان شش میلیون و ۳۹۲ هزار و ۳۲ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۳۲۷ هزار و ۳۵۶ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۴ هزار و ۶۷۶ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۳ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۲۳۳ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۲ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۲۳۸ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۷۳۳ هزار و ۹۹۵ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، تنها کشورهایی هستند که بالای دو میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، انگلیس و هند به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: موثرترین اقدام در کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا پنج میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۴۴ مبتلا، ۱۶۵ هزار و ۶۱۷ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۳۵ هزار و ۵۸۲ مبتلا، ۱۰۱ هزار و ۱۳۶ قربانی

 ۳. هند دو میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۳۷ مبتلا، ۴۴ هزار و ۴۶۶ قربانی

 ۴. روسیه ۸۸۷ هزار و ۵۳۶ مبتلا،  ۱۴ هزار و ۹۳۱ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۵۵۹ هزار و ۸۵۹ مبتلا، ۱۰ هزار و ۴۰۸ قربانی

 ۶. مکزیک ۴۸۰ هزار و ۲۷۸ مبتلا، ۵۲ هزار و ۲۹۸ قربانی

 ۷. پرو ۴۷۸ هزار و ۲۴ مبتلا، ۲۱ هزار و ۷۲ قربانی

۸. کلمبیا ۳۸۷ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۴۲ قربانی

۹. شیلی ۳۷۳ هزار و ۵۶ مبتلا، ۱۰ هزار و ۷۷ قربانی

۱۰. اسپانیا ۳۶۱ هزار و ۴۴۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۰۳ قربانی

پس از آن ایران با ۳۲۶ هزار و ۷۱۲ مبتلا و ۱۸ هزار و ۴۲۷ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.

سپس کشورهای انگلیس با ۳۱۰ هزار و ۸۲۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۸ هزار و ۶۹۰ مبتلا، پاکستان با ۲۸۴ هزار و ۱۲۱ مبتلا، بنگلادش با ۲۵۷ هزار و ۶۰۰ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۰ هزار و ۵۶۶ مبتلا، آرژانتین با ۲۴۶ هزار و ۴۹۹ مبتلا، ترکیه با ۲۴۰ هزار و ۸۰۴ مبتلا، آلمان با ۲۱۷ هزار و ۲۸۱ مبتلا، فرانسه با ۱۹۷ هزار و ۹۲۱ مبتلا، عراق با ۱۵۰ هزار و ۱۱۵ مبتلا، فیلیپین با ۱۲۹ هزار و ۹۱۳ مبتلا، اندونزی با ۱۲۵ هزار و ۳۹۶ مبتلا، کانادا با ۱۱۹ هزار و ۴۵۱ مبتلا، قطر با ۱۱۲ هزار و ۹۴۷ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

همچنین قزاقستان با ۹۹ هزار و ۴۴۲ مبتلا، مصر با ۹۵ هزار و ۴۹۲ مبتلا، اکوادور با ۹۴ هزار و ۴۵۹ مبتلا، بولیوی با ۸۹ هزار و ۹۹۹ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۶۶۸ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۸۳ هزار و ۲ مبتلا، سوئد با ۸۲ هزار و ۳۲۳  مبتلا، عمان با ۸۱ هزار و ۵۸۰ مبتلا، اوکراین با ۸۰ هزار و ۹۴۹ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۹ هزار و ۷۳۲ مبتلا، پاناما با ۷۴ هزار و ۴۹۲ مبتلا، بلژیک با ۷۴ هزار و ۱۵۲ مبتلا، کویت با ۷۱ هزار و ۷۱۳ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۸۵۰ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۲ هزار و ۵۲۵ مبتلا، رومانی با ۶۱ هزار و ۷۶۸ مبتلا، هلند با ۵۸ هزار و ۵۶۴ مبتلا، گواتمالا با ۵۶ هزار و ۶۰۵ مبتلا، سنگاپور با ۵۵ هزار و ۱۰۴ مبتلا، پرتغال با ۵۲ هزار و ۶۶۸ مبتلا و لهستان با ۵۱ هزار و ۷۹۱ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

کشورهای هندوراس، نیجریه، بحرین، ژاپن، ارمنستان، غنا، قرقیزستان، افغانستان، سوئیس، آذربایجان، الجزایر، مراکش، ازبکستان، صربستان، ایرلند، مولداوی، کنیا، ونزوئلا، اتریش، نپال، کاستاریکا، اتیوپی، استرالیا و السالوادور نیز تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی

آفتاب‌‌نیوز :

یک نظرسنجی بین‌المللی نشان می‌دهد ۵۷ درصد از متخصصان احتمال می‌دهند یک سویه از ویروس آنفلوآنزا علت شیوع بعدی بیماری‌های عفونی مرگبار در سطح جهان خواهد بود.

«جان سلمانتون گارسیا» از دانشگاه کلن که این مطالعه را انجام داده است، تاکید کرد:‌ این باور که آنفلوآنزا بزرگترین تهدید همه‌گیری در سطح جهان است بر اساس تحقیقات طولانی‌مدتی به دست آمده که نشان می‌دهد این ویروس به طور مداوم در حال تکامل و جهش است.

این کارشناس افزود: اگرچه هربار تلاش می‌شود با سویه‌های مختلف آنفلوآنزا به اندازه کافی مقابله شود و آنها فعلا در حد خطرناک ارزیابی نمی‌شوند، اما این موضوع لزوما برای همیشه صادق نخواهد بود.

جزئیات این نظرسنجی شامل ارزیابی نظر ۱۸۷ دانشمند جهانی قرار است در کنگره میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی (ESCMID)  فاش شود که آخر هفته آینده در بارسلونا برگزار می‌شود.

براساس بخشی از اطلاعات منتشرشده از این پژوهش،‌ ۲۱ درصد از کارشناسانی که در این مطالعه شرکت کردند،‌ اعتقاد دارند محتمل‌ترین عامل بعدی همه‌گیری پس از آنفلوآنزا، احتمالا ویروسی است به نام بیماری ایکس X که هنوز برای علم ناشناخته است.

آنها درباره بیماری ایکس بر این باورند که همه‌گیری بعدی ممکن است از سوی میکروارگانیسمی که هنوز شناسایی نشده است، ایجاد شود درست همانطور که ویروس عامل کووید-۱۹ پیدا شد و در سال ۲۰۱۹ همه‌گیری جهانی را شکل داد. در واقع برخی از دانشمندان هنوز بر این باورند که سارس کوو-۲ (عامل کووید – ۱۹) همچنان یک تهدید محسوب می‌شود به طوری که ۱۵ درصد از دانشمندان این مطالعه، آن را محتمل‌ترین علت همه‌گیری در آینده نزدیک ارزیابی می‌کنند.

سایر میکروارگانیسم‌های کشنده - مانند ویروس‌های لاسا، نیپا، ابولا و زیکا – تنها از سوی یک تا دو درصد از پاسخ‌دهندگان به‌عنوان تهدیدهای جدی جهانی ارزیابی شدند.

به گفته «جان سلمانتون گارسیا»، مسئول این مطالعه جهانی آنفلوآنزا تا حد زیادی تهدید شماره یک از نظر احتمال همه‌گیری از سوی بیشتر دانشمندان جهان معرفی می‌شود.

این نتایج در حالی ارائه خواهد شد که هفته گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع آنفلوآنزای پرندگان ( سویه اچ۵ان۱ H۵N۱) که باعث میلیون‌ها مورد ابتلا در سراسر جهان شده است، ابراز نگرانی کرد. شیوع این بیماری در سال ۲۰۲۰ آغاز و تاکنون منجر به مرگ یا تلف شدن ده‌ها میلیون طیور و نابودی میلیون‌ها پرنده وحشی شده است.

این ویروس به تازگی به گونه‌های پستانداران نیز گسترش یافته است به طوری که گزارش شده گاوهای اهلی در ۱۲ ایالت آمریکا آلوده شده‌اند و نگرانی‌ها در مورد خطرات این بیماری برای انسان بیش از پیش افزایش یافته است.

«اد هاچینسون»، ویروس‌شناس دانشگاه گلاسکو در این زمینه گفته است ظهور ویروس آنفلوآنزای پرندگان در گاوها تعجب‌آور است زیرا خوک‌ها تاکنون به این ویروس مبتلا شده‌ بودند اما تا همین اواخر گزارشی از ابتلای گاوها نبود و این موضوع را نباید دست‌کم گرفت.

به گفته او،‌ ابتلای گاوها به ویروس آنفلوآنزای پرندگان به این معنا است که خطر ورود ویروس به حیوانات مزرعه بیشتر شده و نگرانی درباره انتقال از حیوانات مزرعه به انسان نیز افزایش می‌یابد.

با توجه به گزارش‌ها درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان، دانشمندان نسبت به چشم‌انداز یک بیماری همه‌گیر آنفلوآنزا هشدار می‌دهند. اگرچه آنها همچنین خاطرنشان می‌کنند که واکسن‌هایی علیه بسیاری از گونه‌های آنفلوآنزا از جمله آنفلوآنزای پرندگان قبلا ساخته شده است و می‌توان امیدوار بود که غافلگیری کووید-۱۹ رخ ندهد.

به گزارش ایندیپندنت، در عین حال کارشناس دانشگاه کلن و انجام‌دهنده این مطالعه جدید، نسبت به فراموش کردن رعایت نکات بهداشتی هشدار داده و گفت: مردم به عادت های قبلی نظیر سرفه کردن در دستانشان و سپس دست دادن با افراد دیگر بازگشته‌اند. ماسک زدن کنار گذاشته شده و به بسیاری از عادت‌های خطرناک قبلی برگشته‌ایم؛ اینها ممکن است ما را پشیمان کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران