Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه تعمیرکاران خودروی پایتخت گفت: عمده مشکلات این روز‌های مکانیک‌ها، زاییده اقدامات خودروسازان است، به گونه‌ای که بسیاری طراحی‌ها و تغییرات داخل خودرو‌ها استاندارد نیست. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، "علیرضا نیک آیین" افزود: در حالی که خریداران خودرو‌های خارجی در موارد اندکی برای دریافت خدمات گارانتی به تعمیرگاه‌های مجاز مراجعه می‌کنند، اما مشکلات گارانتی خودرو‌های داخلی از بدو تحویل خودرو آغاز می‌شود که به دو دلیل قطعات نامرغوب و بی‌کیفیت و تغییر طراحی‌های داخلی خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام صنفی گفت: وقتی خودروسازان تغییراتی در خودرو‌های تولیدی خود می‌دهند، فقط با نمایندگی‌های خود در میان می‌گذارند و بازار "افتر مارکت" و "وارانتی" را ندید می‌گیرند.

افترمارکت به همه قطعاتی که OEM نباشند اشاره می‌کند، یعنی توسط تولید کننده خودرو تولید نشده باشند.

وارانتی یعنی اینکه محصول در دست افراد در زمان مشخصی که بیشتر از دوره گارانتی نیز هست، با همان مشخصات اولیه کار می‌کند و اگر در زمان وارانتی محصول با مشکلی روبرو شد، هزینه تعمیر و تعویض قطعات با وجود وارانتی پرداخت می‌شود.

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودروی پایتخت اظهار داشت: قطعات مربوط به خودرو‌های داخلی که تغییر یافته اند، در بازار کمیاب است.

وی با بیان اینکه خودروسازان داخلی با سایر اتحادیه‌ها و زنجیره تامین به خوبی متصل و هماهنگ نیستند، از وجود نگاه بالا به پایین در این سیستم و اینکه اتحادیه‌ای نظیر اتحادیه تعمیرکاران خودرو جایگاهی در تصمیم‌گیری‌های خودروسازان ندارد، ابراز گلایه کرد.

نیک آیین ادامه داد: ما در نوک پیکان و درگیر بازار هستیم و به همین دلیل مسوولان باید اجازه دهند اصناف نیز در تصمیم گیری‌ها مشارکت داده شوند.

وی در ادامه در خصوص عمده شکایت‌های واصله به این اتحادیه در ماه‌های گذشته، خاطرنشان کرد: اکنون عمده مسائل و مشکلات و شکایات ناشی از موضوع تحریم‌ها است، به طوری که در ماه‌های گذشته ارتباط، پشتیبانی قطعات و تجهیزات شرکت‌های وارد کننده خودرو‌های خارجی، قطع شده و سرویس دهی ندارند، همچنین شرکت‌های چینی فقط خودرو وارد می‌کنند و از خدمات پس از فروش مناسب خبری نیست.

این مقام صنفی، به نبود قطعات اصلی، همچنین تکرار و تکثر خرابی‌های قطعات خودرو‌ها اشاره کرد و افزود: در حالیکه تعمیرکاران باید تعمیرات روی قطعات انجام دهند، اما طراحی‌های جدید خودروسازان به گونه‌ای است که تعمیرات به سختی انجام شده یا غیرممکن است.

وی تاکید کرد: عمده قطعات موجود در بازار فعلی بدون گارانتی است، در حالی که اگر مشکلی برای خودرو به وجود آید مکانیک‌ها باید پاسخگو باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طراحی خودروهای داخلی خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کل گمرک در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه تجارت خارجی، درباره میزان واردات و صادرات اجزا و قطعات مربوط به وسایل نقلیه گفت: از تعداد ۲۶۱ کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی ۸۶۰ هزار تن و به ارزش ۸/۴ دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۳۳ درصدی در ارزش و ۲۴ درصدی در وزن داشته است.

رضوانی فر در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۲ صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت ۱۴۱ میلیون دلار بود، که بیش از ۲۵ درصد نسبت به ساله ۱۴۰۱ افزایش را نشان می‌دهد.

وی با تفکیک دو وسیله نقلیه خودرو و موتورسیکلت از هم، اظهار داشت: در بخش خودرو که حدود ۲۱۷ کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود ۱۳۳ میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از ۲۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. بزرگترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهمترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

رئیس کل گمرک درباره میزان واردات قطعات و اجزای خودرو هم بیان داشت: ۷۶۹ هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش ۷.۶ میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش ۳۲ درصد و از لحاظ وزنی ۲۴ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشت. کرمان موتور، مدیران خودرو و کوروش موتور آریا بالاترین آمار واردات قطعات و اجزای خودرو را به خود اختصاص دادند. چین با ۷۱ درصد، بزرگترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

وی درباره صادرات قطعات موتور سیکلت هم گفت: میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود ۱۴ درصد از نظر وزنی و ۱۲.۵ درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته، که این میزان حدود ۸.۶ میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

رئیس کل گمرک در ادامه افزود: واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۸۲ میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش ۴۱ درصدی داشته است. شرکت‌های کویر موتور، نیرو موتور سامان و نیرو موتور سهند بزرگترین واردکنندگان این محصولات بودند. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین ۶۲ درصد، امارات متحده عربی ۳۳ درصد و تایلند ۳ درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

دیگر خبرها

  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • ‌زیرساخت 17 میلیون مترمکعبی CNG مازاد برای دوگانه سوز کردن خودروها بلا استفاده مانده است
  • آلمان، فرانسه و آمریکا، مقصد اول صادرات قطعات خودرو ترکیه
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • قیمت خودرو امروز ۳۰ فروردین + جدول
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت
  • به حدی خودرو وارد شده است که در بنادر جا نداریم
  • وزیر صمت: واردات خودرو به حدی بوده که در بنادر جا نداریم
  • به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم