Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: برای تقویت زیر ساخت ها، سرور‌ها و پهنای باند به منظور آموزش‌های مجازی اعتبارات میلیاردی توسط دانشگاه‌ها لازم است.

شجاع احمدوند، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی درباره هزینه آموزش‌های مجازی در این دانشگاه اظهار کرد: هر کدام از دانشگاه‌ها یک مرکز فناوری و زیر ساخت‌های حداقلی برای برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی داشته اند که می‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در شرایط کرونایی و مجازی شدن آموزش‌ها به پهنای خیلی قوی نیاز بود که متاسفانه مجبور به اجاره آن‌ها از برخی مکان‌ها به علت نداشتن پهنای باند شدیم همچنین وجود سرور‌های مورد نیاز برای ارائه کلاس‌ها و ضبط فایل کلاس‌های مجازی امری لازم و حیاتی بود؛ چرا که در کلاس‌های حضوری دانشجویان به صورت فیزیکی حضور دارند، اما در آموزش‌های مجازی عدم دسترسی به اینترنت باعث آزار و اذیت دانشجویان و استادان خواهد شد؛ بنابراین لازم است تا تمامی فایل‌های صوتی استادان در آموزش‌های مجازی ضبط شود تا در صورت از دست دادن کلاس‌ها دانشجویان بتوانند از این فایل‌های ذخیره شده در سامانه استفاده کنند.

احمدوند تصریح کرد: نگهداری فایل‌های ضبط شده در سامانه نیازمند سرور‌های بسیار قوی است با وجود اینکه قیمت تهیه سرور‌ها به شدت افزایش پیدا کرده است و اگر سروری با قیمت حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون تومان تا پایان سال ۹۸ تهیه می‌شد در حال حاضر به قیمت ۷۰۰ الی ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است و به همین علت آموزش‌های مجازی هزینه‌های بسیار زیادی را بر دانشگاه‌ها تحمیل کرده اند.
هزینه زیاد آموزش‌های مجازی دانشجویان بر دانشگاه‌ها

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه هزینه آموزش‌های مجازی بر دانشگاه‌ها میلیاردی است، تاکید کرد: برای تقویت زیر ساخت ها، سرور‌ها و پهنای باند به منظور ارائه آموزش‌های مجازی خرج کردن هزینه‌های میلیاردی توسط دانشگاه‌ها لازم است. همچنین در کنار تمامی این موارد برگزاری ۴۰ الی ۵۰ کلاس آموزشی، ساخت انواع کلیپ‌ها و ویدویو‌های آموزشی برای استادان هم هزینه‌های زیادی را برای دانشگاه به دنبال دارد.

او ادامه داد: دوره جدید آموزش‌های مجازی به صورت تولید محتوا با وجود ۴۰ الی ۵۰ کلاس طی روز‌های آتی یعنی در میانه مرداد و شهریور برای استادان و دانشجویان برگزار می‌شود تا دانشجویان به راحتی حضور استادان را حس کنند و از این بابت نگرانی یا دغدغه‌ای نداشته باشند که عملی کردن این برنامه‌ها نیازمند آموزش‌هایی است که انتخاب استادان و استقبال آن‌ها توسط دانشگاه علامه طباطبایی انجام شده است؛ بنابراین شاید هزینه این برنامه‌ها زیاد آشکار نباشد، اما درست برگزار کردن آن‌ها بر دوش دانشگاه‌ها سنگینی زیادی خواهد کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: از آن جایی که بخشی از زیر ساخت‌های نام برده شده در ترم گذشته به منظور برگزاری آموزش‌ها به صورت مجازی وجود نداشت، بنابراین ناگزیر شدیم با یک شرکتی وارد گفتگو شویم تا بتوانیم سرور‌ها را به صورت اجاره‌ای داشته باشیم و مبلغی را به این شرکت‌ها به عنوان هزینه پرداخت کنیم؛ به همین علت در پایان سال برخی از سرور‌ها را خریداری کردیم و تا حدود زیادی با وضعیت بهتر مواجه شدیم، اما ناگفته نماند که همچنان نیازمند تقویت زیر ساخت‌ها و سرور‌ها هستیم تا بتوانیم کمی از دغدغه آموزش‌های مجازی جامعه کم کنیم.

رفع مشکل اینترنت دانشجویان یکی از دغدغه‌های اصلی دانشگاه علامه طباطبایی

احمدوند درباره مشکل اینترنت دانشجویان و استادان با توجه به آموزش‌های مجازی گفت: دغدغه اینترنت دانشجویان و استادان همچنان وجود دارد و شاید در سال گذشته به یکی از مشکلات اساسی دانشگاه علامه طباطبایی تبدیل شده بود و بسیاری از دانشجویان ما دسترسی کافی به امکانات مجهز و مدرنی که لازمه دسترسی به شبکه‌های مجازی بود، نداشتند؛ برای مثال با موبایل ساده امور زندگی خود را می‌گذراندند و نمی‌توانستند به راحتی به اینترنت متصل شوند؛ بنابراین از آموزش‌های مجازی عقب می‌مانند.

او اظهار کرد: معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی به علت عدم امکانات کافی دانشجویان در صورت اتصال به اینترنت به منظور شرکت در کلاس‌های مجازی و بهره وری از آن‌ها به ارائه کمک‌های حداقلی از طریق خیرین به تقویت این بخش اقدام کرده است، اما همچنان نیازمند سرمایه گذاری در این بخش‌ها هستیم.

احمدوند اظهار کرد: کلاس‌های دانشگاه علامه طباطبایی به دو صورت حضوری و غیر حضوری یعنی تلفیقی از تاریخ ۱۵ شهریور ماه در تمامی سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان یادآوری کرد: حدود ۱۲۰۰ نفر از دانشجویان سالانه، در دانشگاه علامه طباطبایی پذیرش می‌شوند و ثبت نام می‌کنند که امسال به علت شرایط نامساعد کشور از نظر ویروس کرونا این اتفاق در نیمه دوم در دانشگاه رخ خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش های مجازی بر دانشگاه ها زیر ساخت ها آموزش ها کلاس ها سرور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن لبافی گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسان کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس‌تر از وضعیت صنایع غذایی و نیازهای حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

به گفته وی، با فراهم شدن فضای آموزش بهتر و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید، تحقیق و توسعه (R&D) صنایع و مراکز پژوهشی تخصصی مرتبط با دروس دانشجویان دعوت به عمل آوریم.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فنآوری آب میوه، صنایع قند (چغندری و نیشکری)، صنایع شیر و صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

لبافی در خصوص مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی گفت: اینکه از تک بعدی و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود، دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی، برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالان و مدیران صنایع نیز هست.

وی عنوان کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند دروس نظری کافی است اما در اجرا به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای مانند مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار کرد: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی گفت: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکترا برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت کرده‌ایم. بر اساس بازخوردها، این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و اجرای پروژه‌های علمی تخصصی و کاربردی برای دانشجویان و مدیران صنایع بسیار مفید بوده است.

کد خبر 6087965

دیگر خبرها

  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی