Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شاهرود، مراسم جشن عید غدیر خم با انجام ورزش صبحگاهی و مداحی و شعرخوانی و اهدای جوایز و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برگزار شد.

در این مراسم که با حضور گسترده کارکنان و هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در کنار مزار شهدای گمنام این واحد برگزار شد، حسین جلالی حافظ قرآن کریم پس از تلاوت آیه ۶۷ سوره مائده به بیان اشعاری در وصف مولای متقیان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در بیان عظمت عید غدیر خاطر نشان کرد: شیطان چهار بار ناله کرد؛ ابتدا در هنگام لعن خدا، دوم زمانی که به زمین هبوط کرد، سوم روزی که پیامبر اسلام(ص) به بعثت رسید و چهارم در روز عید غدیر خم و این نشانه عظمت این روز است.

در این مراسم که به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و با رعایت فاصله اجتماعی و در فضای باز در مقابل مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد، علی محمد رحیمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با خواندن اشعاری از سروده های خود در مدح و ستایش حضرت علی(ع) فضای فرح بخشی را در هوای خنک صبحگاهی به این محفل بخشید.

استاد زبان و ادبیات فارسی واحد شاهرود با بیان القاب و ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی آن حضرت در قالب شعر از شاعرانی مانند فردوسی، عطار نیشابوری و نیز سید رضی گردآورنده نهج البلاغه تصریح کرد: اکثر شاعران از بین تمام ادیان الهی و مذاهب تنها راه رستگاری را پیروی کردن از راه پیامبر(ص) و حضرت علی(ع) دانسته اند و شاعران بزرگ علاوه بر مدح آن حضرت در اشعار خود به دنبال جنبه های تربیتی و معرفتی از سرودن اشعاری که فضائل آن حضرت را بیان می کند نیز بوده اند.

در این مراسم معنوی که با ورزش صبحگاهی حاضرین نیز همراه بود مداح اهل بیت فرامرز اکبری با مرثیه خوانی به مدح حضرت علی(ع) پرداخت و اشعاری را در بیان عظمت روز عید غدیر خم بیان کرد و پس از آن از پرچم مبین مناسبتهای ایام غدیر متبرک به ضریح مطهر مولای متقیان حضرت علی(ع) رونمایی و از طرف مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان سمنان به واحد شاهرود اهداء شد.

به گزارش ایسکانیوز این مراسم پس از قرعه کشی و اهدای جوایز به ١۶ نفر از برندگان مسابقه کتاب خوانی غدیر حاضر در جلسه و پذیرایی با حفظ کامل پروتکل های بهداشتی به پایان رسید.

انتهای پیام /

295 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود عید غدیر امیرالمؤمنین(ع)

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود عید غدیر امیرالمؤمنین ع دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود واحد شاهرود حضرت علی ع عید غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم

پیمان داوری دولت‌آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان برنامه‌های این واحد دانشگاهی در حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان در سال 1403 اظهار کرد: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک، خط تولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده در دستور کار امسال واحد دهاقان است.

وی در تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری عنوان کرد: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود. هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با اخذ موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.

 امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در شرف دریافت مجوز هستیم. در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌اند که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد. در بخش دام، برنامه‌ریزی برای تولید زالو انجام گرفته و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.

داوری گفت:‌ اکنون ۱۲ هسته و چهار واحد فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار هستند. از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند. به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌اند.

وی بیان کرد:‌ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، سرای نوآوری مستقر نیست؛ اما با توجه به حجم بالای تولیدات گلخانه‌ای در این منطقه، راه‌اندازی سرای نوآوری فروش محصولات کشاورزی از پیشنهادهای این واحد دانشگاهی بوده که هنوز در این باره اقدامی صورت نگرفته است.

در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاوردهای این واحد دانشگاهی در سال گذشته عنوان کرد:‌ تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم. 

داوری با تأکید بر توسعه زیست بوم فناوری در کشور توضیح داد:‌ در همه دنیا با ظرفیت‌های به مراتب کمتر از ایران، زیست بوم فناوری به عنوان یک حوزه رو به رشد در حال توسعه است. زیست بوم فناوری به استفاده از فناوری برای حل مسایل مربوط به محیط زیست و توسعه پایدار اشاره دارد و این مهم بر بستر فرهنگی صحیح شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ این حوزه شامل استفاده از فناوری‌های مختلف مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بیوتکنولوژی، انرژی‌های تجدیدپذیر و سایر فناوری‌ها برای حفظ و مدیریت بهتر منابع طبیعی، کاهش آلودگی، توسعه کشاورزی پایدار و مدیریت هوشمند شهری می‌شود. رکن اصلی زیست بوم فناوری، منابع انسانی بوده؛ اگر در اصلاح سیاست‌های کلی، فکر عاجلی نشود، منابع انسانی پیش‌ران این زیست بوم را رفته رفته از دست می‌دهیم. نیاز به اختراع مجدد چرخ نیست، فقط کافی است به اطراف خود نگاه کنیم تا راه را بازیابیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم