Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@10:05:01 GMT

چگونه با بیماران کرونایی مواجه شویم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۵۶۵۷

چگونه با بیماران کرونایی مواجه شویم؟

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برای همه ما  اتفاق افتاده است که برخی از اطرافیانمان به کرونا مبتلا  شده اند یا علامت های بیماری در آن ها ظاهر شده است و متاسفانه به دلیل این که ما با این افراد در تماس بوده ایم باید اقدامات بهداشتی برای حفظ سلامت خود و دیگر اطرافیانمان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در این مواقع باید افراد فورا علامت های خود را چک کنند.بیماری کووید-۱۹ در بیشتر مواقع دارای علائمی همچون تب، سرفه، تنگی‌نفس، اسهال، استفراغ، از دست‌دادن حس بویایی و چشایی، ضعف، خستگی، بدن‌ درد است،  پس  باید  افراد هرروز تب خود را چک کنند. افراد  باید به مدت  ۱۴ روز از آخرین روزی که فرد مبتلا را دیدند شروع به چک کردن علائم خود کنند.

اگر فرد مبتلا عضوی از خانواده باشد و با تعداد زیادی از افراد زندگی می‌کند، اعضا خانواده هم باید به مدت  ۱۴ روز خود را کاملا قرنطینه کنند. اگر  مدت ۱۴ روز بگذرد و  علامتی در ما ظاهر نشود، یعنی بیماری نیستیم  یا بدون علامت هستیم.

قرنطینه شدن افراد 

افراد بهتر است حداقل ۱۴ روز بعد از آخرین تماس با فرد مبتلا (درصورت امکان) در خانه بمانند و خصوصا از حضور در مکان‌های شلوغ اکیدا خودداری کنند.

اگر امکان در خانه ماندن (فقط به علت کار‌های ضروری) نیست:در محل کار، جدا از سایر همکاران باشند.حداقل دو متر فاصله را با دیگران حفظ کنند و حتما در محل کار، ماسک بزنند.

دادن تست ویروس کرونا 

تست آنتی‌بادی نیازی نیست و ننمی‌توان به نتیجه آن امیدوار بود و  این  به دلیل تغییر ماهیت ویروس است؛‌ تست مولکولی یا پی‌سی‌آر زمانی باید انجام شود که فرد  بالای ۶۰ سال سن داشته است  یا دارای بیماری زمینه ای باشد. این افراد تست مولکولی (نه آنتی‌بادی) بدهند تا درصورتی که مثبت شد، برای درمان زودتر با پزشک مشورت کنند.

بیشتر بخوانید

تست های سرولوژیک ابزار تشخیصی کرونا نیستند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا تست آنتی بادی ۱۴ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۵۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهنام روندی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی، اظهار کرد: هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتورهای انعقادی، روند انعقاد خون در آن‌ها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را بر اساس کمبود فاکتورها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتورهایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثراً تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتورهای انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

رئیس واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و داروها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران داروهای خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

روندی در پایان با بیان اینکه رنگ قرمز نماد هموفیلی است، گفت: از روز گذشته با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، آثار باستانی طاق‌بستان، بلوار طاق‌بستان و پل قوسی لب‌آب شهر کرمانشاه به رنگ قرمز، نماد این بیماری درآمده است.

کد خبر 745200

دیگر خبرها

  • برج آزادی تهران «قرمز» شد
  • زخم هموفیلی بر تن رنجور بیماران
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • بیماری هموفیلی قابل کنترل است
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد
  • با خون اهدایی شما من زنده ام
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • هوش مصنوعی به درمان آلزایمر کمک خواهد کرد؟