Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«خسرو صادق نیت» رئیس بیمارستان امام خمینی در مورد شرایط مبتلایان به کرونا در بیمارستان امام خمینی گفت: آمار مراجعان به بیمارستان و همچنین تعداد بیماران بستری در بخش کرونا در این هفته نسبت به اواخر تیر و اوایل مرداد ماه کاهش پیدا کرده است، البته در این دوره نسبت به دور اول شیوع بیماری یعنی اسفند ماه گذشته، بیماران نیازمند به بستری و بدحال بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه میزان مراجعان سرپایی بیمارستان ما نسبت به دو هفته‌ی قبل افت قابل توجه‌ای داشته است، گفت: ورودی بیماران کرونایی به مجتمع بیمارستانی امام خمینی به دو شکل است یک دسته مراجعان سرپایی هستند که خود مراجعه می کنند و گروه دیگر بیمارانی هستند که از بیمارستان‌های دیگر با هماهنگی قبلی ارجاع می‌شوند، از آنجا که تعداد قابل توجهی از بیماران از دیگر بیمارستان‌ها به مجتمع ارجاع می‌شوند، معمولا بیماران نیازمند به بستری و بدحال ما به نسبت مراجعان سرپایی بسیار بیشتر است.

صادق نیت با اشاره به امکانات بیمارستان در این شرایط بیان کرد: در دور اول شیوع کرونا که بیماران بسیاری به بیمارستان امام خمینی مراجعه کردند و گاهی به حدود 800 نفر در روز می‌رسید، با کمک وزارت بهداشت بخش قابل توجهی از نیازهای تجهیزاتی را حل و فصل کردیم، البته امکانات ما در حال حاضر ایده‌آل نیست، اما در حدی که خدمات قابل قبولی را به مردم ارائه دهیم، امکانات داریم و مشکل تخت و دستگاه‌های کمک تنفسی برای مراجعان فعلی در حال حاضر نداریم.

رئیس بیمارستان امام خمینی ادامه داد: در این دوره پرسنل بیمارستان با افزایش شیوع ویروس در جامعه، نسبت به سری قبل بیشتر مبتلا شدند که می‌بایست قرنطینه می‌شدند، بنابراین کار این افراد هم بر دوش بقیه کادر درمان افتاد و لذا فشار کاری بر پرسنل در این دوره به مراتب بیشتر از قبل شده است، اما با وجود اخلاق حرفه‌ای بالا و وجدان کاری ستودنی کادر درمان علی‌رغم همه‌ی کسالت‌ها و نگرانی‌های ابتلای خود و خانواده، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند و سعی می‌کنند کیفیت کارشان کاهش پیدا نکند.

وی در مورد این سوال که چه تعداد از کادر درمان تا به حال مبتلا شده اند؟ گفت: تعداد افراد مبتلا در کادر درمان هر روز تغییر می‌کند و افزایش می‌یابد، اما خوشبختانه تا امروز بین کادر درمان کرونا منجر به فوت عزیزی نشده است، هر چند که در حال حاضر چند استاد و پرستار بد حال در بخش مراقبت‌های ویژه داریم که نگران حال آنها هستیم.

صادق نیت تصریح کرد: در این یک ماه و نیم اخیر ابتلای جوانان نسبت به دور قبل بیشتر شده است و همچنین شاهد افزایش تعداد بیماران بدحالی نسبت به دور اول شدیم که به آی سی یو نیاز دارند.

وی در پایان گفت: رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا و قرنطینه کادر درمانی که دچار کرونا می‌شوند، با دقت در این بیمارستان انجام می‌شود، تیم متخصص و توانمندی برای آموزش، اجرا و کنترل داریم و از جمله آنکه کادر درمان در بدو مراجعه به بیمارستان و قبل از شروع کار مورد غربالگری قرار می‌گیرند و اگر فرد مبتلا باشد، بر اساس اصول علمی به قرنطینه ارجاع می‌‌شود، اگر بعد از قرنطینه هم حال عمومی خوبی نداشته باشد، برای استراحت بیشتر امکان آن فراهم است و در این مدت نیز طبق قانون مرخصی استعلاجی عمل می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس بیمارستان امام خمینی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) سگ‌های درمانگر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

بیمارستانی در اسپانیا برای تقویت روحیه بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه از سگ‌ها کمک می‌گیرد.

به گزارش فرارو، بیمارستان دل‌مار در بارسلونا با همکاری بنیاد Affinity که در حوزه درمان با کمک حیوانات فعالیت دارد، طرحی را به صورت آزمایشی برای بهبود شرایط روحی بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان راه‌اندازی کرده است.

براساس این طرح، سگ‌های درمانگر دوبار در هفته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به دیدن بیماران بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان می‌روند.

رویترز می‌نویسند با ورود سگ‌های درمانگر به بخش مراقبت‌های ویژه، جوئل بوئنو یکی از بیماران این بخش اشک شوق می‌ریزد.

بوئنو ۳۴ ساله می‌گوید که سرگرم شدن با سگ‌های درمانی، او را به یاد سگ خودش در خانه می‌اندازد.

او همچنین به رویترز گفت: داشتن کسی که شما را بیش از هر چیز دیگری در جهان دوست دارد عالی است.

لوسیا پیکازو، پزشک این بیمارستان نیز می‌گوید که هرچند در حال حاضر این روش درمان تنها یک فرضیه است، اما به نظر می‌رسد حال بیماران با این کار بهتر می‌شود.

پزشکان در این پروژه نمونه‌های بزاق بیماران را قبل و بعد از یک جلسه درمانی تجزیه و تحلیل می‌کنند.

آن‌ها از این طریق می‌توانند شاخص‌های استرس مانند کورتیزول همچنین شاخص‌های مربوط به سلامتی مانند اکسی توسین و سروتونین را اندازه بگیرند.

بیماران تنها کسانی نیستند که از این پروژه سود می‌برند، ماریبل ویدا که پروژه حیوان درمانی «Affinity» را رهبری می‌کند، می‌گوید بسیاری از کارکنان بخش اورژانس نیز از این‌که این حیوانات بانمک در اطرافشان هستند، لذت می‌برند.

بوئنو در مورد مزایای این نوع درمان شکی ندارد. او می‌گوید که فقط خبر احتمال ورود این سگ‌ها به بخش مراقبت‌های ویژه روحیه‌اش را بهتر کرده است.

دیگر خبرها

  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟