Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل حقوق فوتبال گفت: سو مدیریت، مسامحه، کم‌کاری و یا توافقاتی که طبق قانون نیست، باعث انباشته شدن بدهی‌های مالیاتی می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عبدالرحمن شاه‌حسینی در مورد این که آیا فوتبالیست‌هایی که مالیات نمی‌دهند با دیگر اقشار جامعه فرق دارند اظهار داشت: هیچ تفاوتی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه در برابر قانون یکسان هستند.

وی در مورد پرداخت نکردن مالیات توسط برخی از اهالی فوتبال تصریح کرد: در یک دوره زمانی، یک دهه قبل فرار مالیاتی حرفه‌ای انجام می‌شد. به این شکل بود که قرارداد واقعی با آنچه که در سازمان لیگ نوشته می‌شد تفاوت فاحش داشت و به همین خاطر بازیکن یا مربی مالیات کمتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نسبت به قرارداد واقعی که بسته بود پرداخت می‌کرد. در سال 1396 با تعاملی که بین رئیس سازمان مالیاتی، مدیران فدراسیون و سازمان لیگ به وجود آمد قرار شد مبالغ واقعی در قراردادها ثبت شود و اگر هم کسی تخلف کرد، شامل جرایم قانونی شود.

 

کارشناسان حقوقی فوتبال ادامه داد: این کار تأثیرگذار بود اما یک سری مسامحه باعث شد که برخی از پرداخت مالیات فرار کنند و بدهی‌های مالیاتی انباشته شود. سیستم مالیاتی در صدور و اجرای احکام مسامحه کرد و اگر ابزارهایی مانند ممنوع‌الخروجی یا توقیف اموال را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به کار می‌گرفتند این بدهی‌ها انباشته نمی‌شد. خطاب ما به کسانی نیست که خوش حساب هستند و مالیاتشان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به موقع پرداخت می‌کنند، بلکه در مورد کسانی است که بدهکار هستند. اگر اداره مالیات از ابزار قانونی خودش در مقابل فوتبالیست‌ها مثل مردم و کارمندان استفاده می‌کرد، این همه بدهی انباشته نمی‌شد. بعضی از شهرت‌ها باعث شد که با افراد مسامحه کنند.

 

شاه حسینی در مورد این که آیا اداره مالیات می‌تواند از پس فوتبالیست‌ها بربیاید، گفت: می‌توانند از پس آن‌ها بربیایند ولی مسامحه می‌کنند. قدرت مطلق خدا است اما قدرتی که یک قاضی در کشور ما دارد قدرت خوبی است. مالیات همان قاضی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از حقوقش کم می‌کنند. سو مدیریت،مسامحه، کم‌کاری و یا توافقاتی که طبق قانون نیست، باعث انباشته شدن بدهی‌های مالیاتی می‌شود. این کار صد درصد توهین به مردم و تضییع حقوق مردم است. چون مالیات قرار است به خزانه مملکت برود و برای مملکت خرج شود. در این بحث باید با اشخاصی که مسامحه می‌کنند و با مدیران متخلف برخورد شود.

 

کارشناس حقوقی فوتبال در گفت‌وگو با برنامه آفساید، در مورد اینکه در مواردی بازیکنان تیم ملی قادر به خروج از کشور نبودند و با فلان آقازاده یا فلان شخص در راس امور تماس گرفته شده و با یک تلفن مشکل را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با سیستم مالیاتی حل کرده‌اند، عنوان کرد: اقدامات این چنینی نقض قانون و تخلف است. یکی از بازیکنان مشهور ما که مشمول بود با همین ریش سفیدی از مملکت خارج شد و رفت که رفت.

 

رئیس سابق کمیته انضباطی تصریح کرد: آیا از رانت‌های این چنینی برای افراد عادی جامعه هم استفاده می‌شود؟ فوتبالیست خوش حسابی که مالیاتش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به موقع پرداخت می‌کند باید تشویق شود و کسی هم که در پرداخت مالیات بدحسابی می‌کند باید تنبیه شود. آیا این امتیازات و رانت‌ها برای عوام و مشاغل دیگر هم هست؟ ما در مورد آن‌ها مرّ قانون را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اجرا می‌کنیم، اموالش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توقیف می‌کنیم، او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ممنوع‌الخروج می‌کنیم، از همه ابزارها استفاده می‌کنیم و او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیمه فلج می‌کنیم تا مالیاتش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت کند. اما من خودم دیدم کسی که بدهکار بوده به آنجا رفته و کارمند آنجا شروع به عکس گرفتن با او کرده است!

 

شاه حسینی در مورد پر کردن اظهارنامه مالیاتی توسط فوتبالیست‌ها گفت: اظهارنامه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مجبورند پر کنند. ما در مقام اجرای مالیات‌ها مشکل داریم نه تعیین آن. مالیات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تعیین و اعلام می‌کنند اما انباشته شدن آن به خاطر مسامحه و استفاده از رانت‌ها است. اگر قانون اجرا شود، مالیات وصول می‌شود. الان تبعیض وجود دارد. افراد زیادی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در فوتبال داریم که همیشه مالیاتشان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت کرده‌اند. حتی با یکی از بزرگان فوتبال که صحبت می‌کردم، می‌گفت چرا من باید مالیاتم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به موقع پرداخت کنم اما برخی به راحتی از آن فرار می‌کنند؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان لیگ مالیات بدهی های مالیاتی فوتبالیست ها انباشته شدن شاه حسینی بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تور مالیات؛ ملک ۶۵ هزار متر مربعی «امیرمنصور آریا» در تملک دولت قرار گرفت

با همکاری قوه قضاییه و دولت، یکی از املاک متعلق به گروه امیرمنصور آریا به مساحت بیش از ۶۵ هزار متر مربع در بزرگراه فتح تهران به منظور دریافت معوقات مالیاتی این گروه به مزایده گذاشته و تعیین تکلیف شد.

به گزارش ایسنا، پس از حدود ۱۳ سال از تشکیل پرونده مه‌آفرید خسروی ملقب به امیرمنصور آریا به اتهامات متعدد از جمله اختلاس ۳۰۰۰ میلیارد تومانی بانک صادرات، تسهیلات ۴۰۰ میلیارد تومانی بانک ملی، زمین‌خواری در کیش و دیگر اتهامات، سرانجام پرونده مالیاتی این گروه تعیین تکلیف شد.

آنطور که سازمان امور مالیاتی اعلام کرده با گذشت بیش از ۳۰۰۰ روز از تعویق وصول حقوق بیت‌المال از شرکت‌های متعلق به گروه امیرمنصور آریا، مشتمل بر ۱۱ شخص حقیقی و حقوقی و با بدهی بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال، سرانجام برابر احکام نمایندگی صادره از دادگستری استان گیلان و دادسرای تهران مراحل شناسایی، بازداشت و مزایده پلاک ثبتی مرغوب این شرکت‌ها به مساحت بیش از ۶۵ هزار متر مربع واقع در بزرگراه فتح تهران انجام شد.

این پلاک ثبتی در آخرین روز کاری سال ۱۴۰۲ به تملک دولت درآمد.

با این اقدام می‌توان گفت یکی از پرونده‌های معوقات کلان نظام مالیاتی کشور با همکاری قوه قضاییه و پیگیری‌های سازمان امور مالیاتی کشور مختومه شد.

دیگر خبرها

  • نرخ جدید مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد
  • انتقال پرونده مالیاتی ۹ شرکت تولیدی به اداره مالیات استان قزوین
  • تور مالیات؛ ملک ۶۵ هزار متر مربعی «امیرمنصور آریا» در تملک دولت قرار گرفت
  • امیرمنصور آریا در تور مالیات افتاد
  • انتقال ۹ پرونده مالیاتی شرکت تولیدی به اداره مالیات قزوین
  • ابر بدهکاران مالیاتی نقره داغ شدند
  • ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از ابر بدهکاران مالیاتی اخذ شد/ پرداخت کالابرگ و مطالبات گندمکاران با مالیات مردم
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد مالیات معوق از بدهکاران مالیاتی
  • مجازات فرار مالیاتی چیست؟
  • مالیات دهندگان بخوانند! / مجازات فرار مالیاتی چیست؟