Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: ﮔﺬر از ﮐﻮدﮐﯽ ﺑﻪ ﺑﺰرﮔﺴﺎﻟﯽ اﻣﺮیرتدریجی اﺳﺖ و ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮان ﻣﺮز ﻣﺸﺨﺺ و دﻗﯿﻘﯽ ﺑﺮای آن ﻗﺎﺋﻞ شد؛ ﺑﺴﯿﺎری از اﻧﺪﯾﺸﻤﻨﺪان علوم اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ برای روﺷﻦ ﺷﺪن ﻣﺤﺪوه ﺳﻨﯽ ﺟﻮاﻧﺎن و مطالعه درﺑﺎره آﻧﺎن، ﮔﺮوه ﺳﻨﯽ ۱۵ تا ۲۴ ﺳﺎل را ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻮان در ﻧﻈﺮ میﮔﯿﺮﻧﺪ؛ در ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﻌﻀﯽ دﯾﮕﺮ، ﮔﺮوه ﺳﻨﯽ ۱۵ تا ۲۹ ﺳﺎﻟﻪ را ﺑﻪ‌ﻋﻨﻮان ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻮان تلقی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﯿﻦ‌المللی ﮐﺎر، ﺳﻦ ﺟﻮاﻧﯽ را سن ۱۵ تا ۲۴ ﺳﺎل در ﻧﻈﺮ می‌گیرد و در اﯾﺮان ﺳﺎزﻣﺎن ملی ﺟﻮاﻧﺎن این ﺳﻦ را ۱۵ تا ۲۹ ﺳﺎل درﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ؛ طبق گزارش‌های مرکز آمار ایران، ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻮان ۲۹ - ۱۵ ﺳﺎﻟﻪ کشورمان از ﺳﺎل ۱۳۸۵ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ درﺣﺎل ﮐﺎﻫﺶ اﺳﺖ.

در ﺳﺎل ۱۳۹۳، ۲۸.۲ درصد ﺟﻤﻌﯿﺖ در اﯾﻦ ﮔﺮوه ﺳﻨﯽ ﺑﻮده‌اند که در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ با ﺳﺎل ۱۳۹۰ ﺣﺪود ۳.۳ درﺻﺪ کاهش نشان می‌دهد؛ اﻧﺘﻈﺎر می‌رود اﯾﻦ ﻧﺴﺒﺖ در ﺳﺎل ۱۴۰۰ ﺑﻪ ﻣﻘﺪار ۲۱.۱ درﺻﺪ ﺑﺮسد.


در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﮐﺎﻫﺶ نسبت ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻮان، نسبت ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﺎﻧﺴﺎل (۳۰ - ۶۴ ﺳاله) در ﺳﺎل‌ﻫﺎی اﺧﯿﺮ در ﺣﺎل اﻓﺰاﯾﺶ اﺳﺖ؛ در ﺳﺎل ۱۳۹۳، ۴۲.۷ درصد ﺟﻤﻌﯿﺖ در اﯾﻦ ﮔﺮوه ﺳﻨﯽ ﺑﻮده‌اند؛ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﺳﺎل ۱۳۹۰ ﺣﺪدو ۳.۴ درﺻﺪ افزایش نشان می‌دهد.

اﻧﺘﻈﺎر می‌رود اﯾﻦ ﻧﺴﺒﺖ در ﺳﺎل ۱۴۰۰ ﺑﻪ ﻣﻘﺪار ۴۸.۷ درﺻﺪ ﺑرسد ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ اﯾﺮان در ﻣﺮاﺣﻞ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﭘﺪﯾﺪه ﺗﻮرم ﺟﻮاﻧﯽ ﺟﻤﻌﯿﺖ و در ﻣﺮاﺣﻞ آﻏﺎزﯾﻦ ورود ﺑﻪ میانسالی ﺟﻤﻌﯿﺖ اﺳﺖ!

این در حالی است که در حال حاضر از هر ۱۰ ایرانی یک نفر سالمند بوده و بالای ۶۰ سال سن دارد و بنا به پیش‌بینی پژوهشگران حوزه جمعیت، این آمار تا سه دهه آینده به بیش از ۳۲ درصد افزایش می‌یابد؛ به بیان روشن‌تر تا حدود سال ۱۴۳۰ از هر سه ایرانی، یک نفر بالای ۶۰ سال است و کشور ما بی‌اغراق یکی از پنج کشور سالمند جهان خواهد بود!

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کاهش جمعیت فرزند آوری سالمندان تورم ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺟﻮان ﮔﺮوه ﺳﻨﯽ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، به نقل از وبدا، دکتر «حسین فرشیدی» در جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت با بیان اینکه از جمعیت حدود ۸۵ میلیونی کشور، ۲۳ درصد روستایی و ۷۷ درصد شهرنشین هستند، اظهار داشت: با توجه به این آمار باید در برنامه‌های ارائه خدمات مناسب، متناسب با زمان، تغییراتی را در نظام ارائه خدمات و همراه با تکنولوژی ایجاد کنیم.
وی در ادامه به برگزاری موفق پویش همگانی سلامت اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاری این پویش، ارتقا سواد سلامت، استفاده از خدمات خودمراقبتی و پرونده الکترونیک سلامت بود تا بتوانیم به نتیجه مورد نظر خود برسیم.
دکتر فرشیدی بیان داشت: بیش از ۹۷ درصد از جمعیت روستایی از ارائه خدمات نظام سلامت توسط بهورزان بهره‌مند هستند و در شهر‌ها نیز مراقبین سلامت خدمات نظام سلامت را ارائه می‌دهند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ۱۹۵ شهر با ۲۷ میلیون نفر جمعیت در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر تحت پوشش طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع هستند و امیدواریم با ادامه دادن این برنامه، تا پایان سالجاری بتوانیم ۲۷ میلیون نفر دیگر را نیز وارد برنامه طرح سلامت خانواده کنیم.

دیگر خبرها

  • کوچ بهاره عشایر فارس از قشلاق به ییلاق + فیلم
  • کوچ بهاره عشایر از قشلاق به ییلاق + فیلم
  • حزب‌الله: عملیات «وعده صادق» منطقه را وارد مرحله جدیدی کرد
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • قطار ملی ساخت ایران به زودی وارد خطوط مترو می شود
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند